24 órás vb

24 ÓRÁS VILÁGBAJNOKSÁG
Még mindig nem fogta fel Bódis Tamás, mit ért el a 24 órás vb-n. Szerinte a Spartathlon kellett az újabb jó teljesítményhez, ám még egyszer nem sokkolja a szervezetét egy hónapon belül két 200 kilométer feletti versennyel.
FUTÁS
Néhány nappal a franciaországi Albiban megrendezett versenyt követően az ezüstérmes magyar válogatott tagjának lábán vér- és vízhólyagok jelzik, mennyire megterhelte szervezetét a futás.
Futás
Makacs sérülése megakadályozta Bogárdi Szilviát, hogy elérje kitűzött céljait a franciaországi Albiban, de már a rehabilitációra fókuszál, mert decemberben fontos versenyre készül.
Futás
Bódis Tamás újra nagyot alkotott, és Csécsei Zoltánnal, Halama Leventével csapatban is dobogós lett. Újabb nagyszerű magyar teljesítmény egy hónappal a csodálatos Spartathlon után.
Futás
Túl a verseny felén két magyar futó is az első tízben volt, a háromtagú magyar csapat pedig alig lemaradva a franciák mögött, együtt a japánokkal a második helyen állt.
FUTÁS, 24 ÓRÁS VB
Élete első huszonnégy órás világbajnokságára készül Bogárdi Szilvia, aki újabb két „városnéző maratoni” teljesítésével hangolt a reményei szerint egyéni csúcsot hozó viadalra.
Futás
A célegyenesbe fordult Halama Levente felkészülése a franciaországi 24 órás világbajnokságra, amelyen a péceli futó szeretné megdönteni két éve elért egyéni rekordját.
FUTÁS
A magyar válogatott tagjai október 24-én utaznak a franciaországi Albiban sorra kerülő 24 órás világbajnokságra: a szövetségi kapitány esélylatolgatása.
FUTÁS
Október utolsó hétvégéjén a franciaországi Albiban kerül sor az idei 24 órás világbajnokságra, amely a tizennegyedik lesz a viadal történetében.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.