24 órás vb

24 ÓRÁS VILÁGBAJNOKSÁG
Még mindig nem fogta fel Bódis Tamás, mit ért el a 24 órás vb-n. Szerinte a Spartathlon kellett az újabb jó teljesítményhez, ám még egyszer nem sokkolja a szervezetét egy hónapon belül két 200 kilométer feletti versennyel.
FUTÁS
Néhány nappal a franciaországi Albiban megrendezett versenyt követően az ezüstérmes magyar válogatott tagjának lábán vér- és vízhólyagok jelzik, mennyire megterhelte szervezetét a futás.
Futás
Makacs sérülése megakadályozta Bogárdi Szilviát, hogy elérje kitűzött céljait a franciaországi Albiban, de már a rehabilitációra fókuszál, mert decemberben fontos versenyre készül.
Futás
Bódis Tamás újra nagyot alkotott, és Csécsei Zoltánnal, Halama Leventével csapatban is dobogós lett. Újabb nagyszerű magyar teljesítmény egy hónappal a csodálatos Spartathlon után.
Futás
Túl a verseny felén két magyar futó is az első tízben volt, a háromtagú magyar csapat pedig alig lemaradva a franciák mögött, együtt a japánokkal a második helyen állt.
FUTÁS, 24 ÓRÁS VB
Élete első huszonnégy órás világbajnokságára készül Bogárdi Szilvia, aki újabb két „városnéző maratoni” teljesítésével hangolt a reményei szerint egyéni csúcsot hozó viadalra.
Futás
A célegyenesbe fordult Halama Levente felkészülése a franciaországi 24 órás világbajnokságra, amelyen a péceli futó szeretné megdönteni két éve elért egyéni rekordját.
FUTÁS
A magyar válogatott tagjai október 24-én utaznak a franciaországi Albiban sorra kerülő 24 órás világbajnokságra: a szövetségi kapitány esélylatolgatása.
FUTÁS
Október utolsó hétvégéjén a franciaországi Albiban kerül sor az idei 24 órás világbajnokságra, amely a tizennegyedik lesz a viadal történetében.

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Éjszakai bringatúra
Kalandra fel: menő mászóbirodalmak
Már tudom, milyen a „pusztulatfutás”
Esős időjárásban is szárazon
Munkamániás volt, munkamániás lett

Szponzorált tartalom

Vár rád a természet!
Most, hogy végre itt a túraszezon, és te is érzed, hogy nem szeretnéd a szabadidődet sem a négy fal közt, sem a városban tölteni, itt az ideje, hogy átnézd a túrázáshoz használt felszerelésedet, és esetleg beruházz néhány újabb darabra. (x)

Videók

Dekázás szélben, viharban a Szaharán át
Figyelem, ember a levegőben!
Ilyen kosarat még Jordan sem tud dobni!

Hegymászás

Kihívás profiknak: gyönyörű és veszélyes
Tényleg, milyen magas a Mount Everest?
Hetven éve új korszak kezdődött

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

Jéghideg tavak, garantált felfrissülés
Karintiai kirándulás: irány a kemping!
A parazita tesz a távolságtartásra
Jaj, úgy élvezem én…!
Újra virágozhat a fitneszüzlet

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.