címke: quinoa

Receptsarok / 1 hete
Január elsején sokan megfogadták, hogy sportolnak és diétáznak. Csirkemell nélkül pedig szinte elképzelhetetlen a diéta. Ám, hogy ne váljon unalmassá a natúr csirkemell rizzsel, mutatunk egy ízletes salátát.
Receptsarok / 1 hónapja
Egy kiadós reggeli edzés után egy tökéletes salátával teheted még jobbá a napodat. Egy olyan salátareceptet ajánlunk, amely magas fehérjetartalmú és egészséges zsírokat tartalmaz.
RECEPTSAROK / 1 hónapja
A saláták a legjobb megoldások arra, hogy egészségesen táplálkozz. Edzés után jó, ha olyan salátát eszel, amelyben a fehérje mellett szénhidrát is van. A quinoa zöldségekkel kombinálva jó választás erre.
RECEPTSAROK / 2 hónapja
Miranda Caarfrae, triatlonos egy átlagos napon 4,8 kilométert úszik, 88 kilométert kerékpározik, 12 kilométer fut. Ami azt jelenti, hogy a többszörös világbajnoknak kevés ideje van főzni. Így az olyan egyszerű ételeket kedveli leginkább, mint az alábbi receptet.
RECEPTSAROK / 4 hónapja
Ez a zöldséges quinoás wrap szuper egyszerű és egészséges. Ideális snack egy futóedzés előtt, olyan energiát ad, hogy nem lesz előtted akadály.
RECEPTSAROK / 5 hónapja
Ha rendszeresen sportolsz, rengeteg energiád emésztődik fel, ezért nagyon fontos, hogy mit eszel. A kiegyensúlyozott étrendhez elengedhetetlen, hogy a fehérje mellett jó szénhidrátokat is fogyasszunk. Ez a csirkegolyó bővelkedik mindkettőben.