Motiváló zene

Az 5 legjobb dal, ami felpörget az edzésre

Minden csapatnak és minden sportolónak megvan a maga zenéje, amit a kezdő sípszó, vagy a rajt előtt hallgat. A zene sokakat motivál. Jöjjenek a legjobb dalok, amelyek téged is felpörgethetnek egy futó-, vagy egy kondiedzés előtt.

A rap, a pop és a rock uralják a terepet, ha arról van szó, hogy mit hallgatunk sportolás előtt vagy közben. Nem csoda, hiszen a legtöbb ilyen műfajú dal pörgős, ritmusos.

1. Survivor – Eye of the tiger
Mi mással is kezdhetnénk a listát, mint a Rocky című filmben elhangzott Eye of the tiger című dallal. A Survivor jó kis zenéjére úgy felpörögsz, hogy Sylvester Stallonét meghazudtolóan püfölöd majd a bokszzsákot a konditeremben.

2. The Script ft. Will.i.am – Hall of fame

„Te lehetsz a legnagyobb, te lehetsz a legjobb, legyőzheted a világot, hegyeket mozgathatsz meg, tedd oda magad!” – csak néhány sor az utóbbi évek egyik legjobb motivációs dalából. A The Script ft. Will.i.am dalának címe is találó. Hall of fame – azaz a Hírességek csarnoka.

3. Dj Snake, Lil Jon – Turn down for what

Nehezen megy a guggolás vagy a súlyok emelése? Akkor üvöltsön a hangszórókból Dj Snake és Lil Jon dala, amelynek kiváló a ritmusa konditermi edzéshez.

4. Eminem – Lose Yourself
Ez volt az első rapdal, amely Oscar-díjat nyert, mégpedig a 8 mérföld című film betétdalaként. Eminem slágere szinte minden olyan zenei listán szerepel, amelyet futáshoz ajánlanak. Programozd a futásod második felére a számot, és tekerd fel teljes hangerőre, amikor úgy érzed, hogy holtponton vagy.

5. Dire Straits – Walk of life

A listát egy másik nagy klasszikussal zárjuk. Ha a Dire Straits számát meghallod, semmi sem tart vissza egy jó kis túrázástól. A legnagyobb emelkedőket is megmászod, ha ez a dal cseng a füledben.

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.