Kockahas

Cristiano Ronaldo csodakütyüje – videóval

Manapság el lehet veszni a kütyük világában, például már olyan szerkezet is van, amellyel a kanapén fekve izmosodhatunk. A termék pedig hatalmas népszerűségnek örvend: Cristiano Ronaldo a reklámarca.

Ez lenne a jövő? A sporttudománnyal foglalkozó japán Tosio Moritani kidolgozott egy SIXPAD nevű szerkezetet, amely a derekunkra, a lábunkra vagy épp a karunkra csatolva a lehető legoptimálisabb frekvencián serkenti és dolgoztatja meg az izmainkat úgy, hogy eközben nekünk gyakorlatilag semmi egyéb teendőnk sincsen. Ezek után aligha meglepő, hogy ezt az egyébként habkönnyű kütyüt összekapcsolhatjuk a telefonunkkal, ezáltal még jobban nyomon követve, hogyan fejlődnek az izmaink.

Ráadásul a termék reklámarca Cristiano Ronaldo, ami elsőre azért tűnik kissé ironikusnak, mert a Juventus portugál csatára elsősorban éppen hihetetlen szorgalmának, elképesztő edzésmunkájának köszönhetően lett a világ egyik legnépszerűbb sportolója.

És itt jön a csavar! Mert azt senki se várja, hogy csupán a kanapén ücsörögve olyan teste lesz, mint az ötszörös aranylabdás klasszisnak. A gyártók is hangsúlyozzák, hogy igazán akkor érhető el eredmény, ha a készülés felcsatolása előtt vagy után rendes testmozgást is végzünk. Vagyis ez inkább afféle kiegészítés, így pedig már nem is tűnik annyira rossznak, nem igaz?

„Mindig is azt vallottam, hogy a kimagasló teljesítmény a napi kőkemény edzésmunka eredménye, nincs semmiféle varázslat” – mondta Cristiano Ronaldo.

A szerkezet nem olcsó, forintra átszámolva hatvanezertől kezdődik, de ez még csak az alsó határ, a teljes csomag ára jóval borsosabb.

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.