Gronkowski Brady őrült étrendjét követi

Tom Brady gyökeresen megváltoztatta Rob Gronkowski életmódját, ugyanakkor a New England Patriots sztárja nem atyáskodik fiatalabb csapattársa felett – Gronkowski „csak” áttért arra az étrendre, amelyet Brady követ.

Nem sokan vállalják be azt a szigorú étrendet, amelyet Tom Brady amerikai futballsztár és szupermodell felesége, Gisele Bündchen követ. Annak ellenére sem, hogy Bradyt igazolja az élet, hiszen a héten a sportág történetében egyeduralkodóvá vált hatodik Super Bowl-győzelmével.

A sztár étrendje ugyanis rengeteg lemondással jár. Bradyék étrendjének 80 százalékát a lúgos ételek teszik ki. Rengeteg növényi eredetű ételt esznek, nagyon kevés húst, annak is hormonoktól és antibiotikumtól mentesnek kell lennie. Természetesen cukor, liszt szóba sem jöhet. A New England Patriots öltözőjében sem sokan vállalják be ezt a fajta életmódot, ám néhány éve Rob Gronkowski úgy döntött, Brady nyomdokaiba lép.

A tight end azután döntött így, hogy sokat volt sérült. Gronkowski három hónapot töltött el Brady életmód-tanácsadójával, Alex Guerreróval, hogy az kiokosítsa.

– Csak rá kell nézni Tomra. Mindennap látom, mennyire rugalmas, mennyire laza, látom, hogy mit eszik, és mennyire vigyáz a testére – nyilatkozta Gronkowski egy 2017-es interjúban. – Úgy éreztem, hogy a pályafutásom érdekében nekem is változtatnom kell.

Rob Gronkowski (87) és Tom Brady (12) a héten Super Bowl-t nyert a New England Patriots együttesével

Tom Brady személyesen is hozzájárult, hogy csapattársának könnyen menjen az életmódváltás. Olykor még főzött is neki, Gronkowski pedig egyenesen imádja Brady avokádós fagylaltját. A 29 éves amerikaifutball-sztárnak az sem okozott nagy gondot, hogy a húsról lemondjon. Az ő étrendjének is 75 százalékát növényi alapú ételek teszik ki. Gronkowski szerint az étrend segített neki abban, hogy jobban érezze magát, és jobb teljesítményt nyújtson a pályán.

Viszont egyvalamiről nem szívesen mondott le: az alkoholról.

Guerrero egyetlen egy feltétellel engedélyezte Gronkowskinak az alkoholfogyasztást. Minden egyes pohár elfogyasztott alkohol után három pohár vizet kell meginnia. Ugyanezt tartania kell akkor is, ha kávét iszik.

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.