Labdarúgók kedvenc ételei

A futballista is ember, és bármennyire szigorúan veszik is a labdarúgók étkezését, néha a legjobbak is elcsábulnak. Ilyenkor pedig mi mást is kérhetnének, mint kedvenc ételüket. Nézzük, kinek mi a kedvence.

Lionel Messi – Milanese Napolitana

A Barcelona argentin klasszisa saját bevallása szerint évekig nem figyelt az étkezésére, nagyon sok húst evett, az édességnek és a szénsavas üdítőknek sem tudott ellenállni. Egészen addig, amíg egy orvos meg nem reformálta az étrendjét. A mozzarellás paradicsomos marhahúst azonban a mai napig szívesen fogyasztja, pláne úgy, ahogy édesanyja készíti.

Cristiano Ronaldo – bacalhau a Brás

A Juventus labdarúgója nemcsak a pályán, hanem az ebédlőasztalnál is profi. Ronaldo étrendje magas fehérjetartalmú, sok halat és zöldséget eszik. Kedvence a bacalhau a Brás, ami tulajdonképpen omlett szárított tőkehallal, burgonyával.

Wayne Rooney – bolognai spagetti

Az angol válogatott és a DC United sztárja 2003-ban készítette el első saját ételét, amely egy steak volt. Rooneynak mégsem a marhahús a kedvenc étele. A csatár szereti az olasz konyhát, minden mérkőzés előtt bolognai spagettit eszik egy szelet natúr csirkemellfilével.

Gareth Bale – tükörtojás és sült krumpli

A Real Madrid walesi futballistája ehetne minden nap kaviárt vagy wagyu steaket a világ legdrágább marhájából, ám ő jóval egyszerűbb ételre vágyik. Bale kedvence a sült krumpli tükörtojással.

Zlatan Ibrahimovic – falukorv

A Los Angeles Galaxy svéd sztárja is szereti az olasz tésztákat, ahogyan a legtöbb focista, de van egy hazai kedvence is, ez pedig a falukorv. A 800 forintos svéd kolbász inkább hasonlít a magyar krinolinra, mint egy jó fűszeres kolbászra.

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.