Will Smith ugrott, és legyőzte a félelmét

Will Smith különleges módon ünnepelte ötvenedik születésnapját: egy helikopterrel felvitette magát a Grand Canyon fölé, majd kipróbálta a bungee jumpingot.

Will Smith amerikai színész szeptember 25-én ünnepelte ötvenedik születésnapját, és mert emlékezetessé akarta tenni a kerek évfordulót, elfogadta a Yes Theory vloggereinek kihívását.

Helikopterrel felvitette magát a Grand Canyon fölé, majd következett a bungee jumping – de nem ám akárhogy: háttal ugrott ki a magasból, amit élőben közvetített a YouTube-csatornáján.

 

„Egész életemben érdekes kapcsolatom volt a félelemmel” – mondta Will Smith. – Amikor fiatal voltam, a szüleimmel felautóztunk a Grand Canyonhoz, és nagyon megmaradt bennem, hogy milyen gyönyörű volt; de arra is jól emlékszem, mennyire rettegtem, amikor a szélére kellett lépnem. Az egész családom ki mert menni a szélére, én viszont hátul maradtam, mert túlságosan féltem, hogy ott is körülnézzek. Az életemben azonban volt egy pont, amikor úgy döntöttem, szembenézek mindennel, amitől félek.”

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.