Falmászás

FALMÁSZÁS – 5. RÉSZ
A falmászók egy része nemcsak beltéren, hanem szabadban is mászik, számukra például egy via ferrata túra szinte gyerekjáték – ezekről is szó lesz a sportággal foglalkozó sorozatunk aktuális részében.
FALMÁSZÁS – 4. RÉSZ
A falmászással foglalkozó sorozatunk újabb részében ezúttal a biztonságra és az útvonalak kijelölésére fókuszálunk.
FALMÁSZÁS – 3. RÉSZ
Sorozatunk következő részében a szakág egyik legjobb magyar versenyzőjét, Strommer Somát mutatjuk be, aki akár a tokiói olimpián is ott lehet – első lépésben azonban a hétfői tévéműsorban.
FALMÁSZÁS – 2. RÉSZ
A falmászással foglalkozó sorozatunk első részében néhány alapvető információt gyűjtöttünk össze, most megnézzük, hogy az új olimpiai sportág mely izomcsoportokra és fizikai képességekre van hatással.
Falmászás – 1. rész
Új sorozatunkban a falmászással foglalkozunk, hiszen nem elég, hogy a több szakágat magába foglaló sportág egyre népszerűbb, a 2020-as olimpia műsorára is felkerült – érdemes tehát odafigyelni rá.
KAPASZKODÓ
Aki falra mászik a futball-vb meccseitől, akár falra is mászhat. Az osztrák főváros, Bécs paradicsomnak számít a falmászás szerelmesei körében, ráadásul autóval és vonattal is csaknem három óra alatt elérhető Budapestről.
Falmászás
Gyömrei Máté, a 2017-es verseny győztese az idén is elindul a megméretésen. A veszprémi sportember tudatosan készült, s csatlakozna az eddigi hat, a pályát hibátlanul teljesítő Ninjához. Interjú.
1
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.