Irigyelt focistafeleségek

A labdarúgás nem csupán sport. A híres játékosok barátnői, feleségei a bulvársajtónak napi témát jelentenek. Összeszedtünk néhány különösen szép focistafeleséget, de a sort még hosszasan folytathatnánk.

Bombagólokra törnek a pályán, bombázók várják őket haza. A futballistákat sokan irigylik, mondván, nincs más dolguk, mint edzésre járni, karbantartani a testüket, odahaza pedig szebbnél szebb hölgyek várják őket. Igazolandó, hogy utóbbiban van igazság, összeszedtünk néhány igazán szemrevaló szépséget, akik mellett boldogságra leltek labdarúgó párjaik. Talán nem véletlenül mondják, minden sikeres férfi mögött áll egy nő, ezek mögött a férfiak mögött pedig a világ legszebb focistafeleségei állnak!

Kezdjük a sort Lionel Messivel. Az argentin zsenit senkinek sem kell bemutatni, és amilyen ügyes a pályán, olyan remek apa és férj a hétköznapokban. A Barcelona sztárja állítólag tenyerén hordozza feleségét, Antonella Roccuzzót.

A spanyol válogatott korábbi kapusának, Iker Casillasnak sem kell a szomszédba mennie, ha valami szépre vágyik, Sara Carbonero igazán szemrevaló. Az újságíróként dolgozó hölgyet 2016-ban vette feleségül, nem egyszer az a furcsa helyzet állt elő, hogy az asszony kért interjút a pálya szélén a családfőtől.

A Real Madrid sztárja, Sergio Ramos is a médiából választott párt magának. A 41. életévét betöltő Pilar Rubio korát meghazudtolóan tartja formáját, immár hetedik éve alkotnak egy párt, három gyermek büszke szülei.

A francia támadó, Antoine Griezmann is jól választott. Felesége az az Erika Choperena, aki eredetileg gyermekpszichológusnak készült, ám népszerűsége miatt a szakmájában alig tud elhelyezkedni. A francia lapok álompárként írnak róluk, a hölgy blogírással is próbálkozott, ám miután a népszerű rajongók egyre többet tűntek fel a lakásuk előtt, azt is kénytelen volt abbahagyni.

Idehaza Novothny Soma, az újpestiek csatára „választott bele”, Rubint Rellát a közelmúltban jegyezte el. A fiatal pár Soma futballkarrierje miatt hetekkel ezelőtt Dél-Koreába igazolt, ahol élvezik az ázsiai élet különleges atmoszféráját.

 

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.