Kris J népszerűsége

A Cardiffban futballozó Aron Gunnarsson fitneszmodell, személyi edző felesége szerint mindenki azt kapja vissza, amit beletett az edzésbe. Az Instagramon több mint harmincezer követője van.

Talán alig létezik olyan izlandi, aki ne ismerné Aron Gunnarssont. Nyolcvanszoros válogatott, a 2016-os Európa-bajnokságot és az idei világbajnokságot is megjárta, azt azonban nem mernénk kijelenteni, hogy hazájában népszerűbb lenne, mint csinos, fitneszmodellként és személyi edzőként dolgozó felesége.

Kris Jonasdottir, vagy ahogyan mindenki ismeri, Kris J ugyanis korábban is egyértelműen népszerűbb volt a Cardiff középpályásánál. Utóbbi ugyanis elsősorban a 2016-os Európa-bajnokságnak köszönhetően vált ismertté, míg párja akkoriban már hatalmas népszerűségnek örvendett. Elég ránézni képeire, hogy megértsük, miért kedvelik ennyire, és miért van harminckétezer követője az Instagramon.

 

Az edzőterem légköre Kris Jonasdottirt is rabul ejtette.
Fotó: Instagram

 

Nyolc éven keresztül futballoztam, aztán tizenöt évesen lementem az edzőterembe, és ott ragadtam. Nagyon megtetszett a légkör, és egyből beszippantott ez a világ.”

A személyi edzőként dolgozó hölgy saját honlapján elég egyértelműen jelzi, mit gondol a sportolásról, és mi a véleménye a megfelelő hozzáállásról.

A filozófiám egyszerű: azt kapod, amit beleteszel. A megfelelő útmutatással bárki sportosabbá és erősebbé válhat” – olvasható a honlapján.

 

Aron Gunnarsson joggal lehet büszke családjára Forrás: Instagram

 

Mint mondja, állandóan igyekszik újabb edzésmódszereket kipróbálni, és rajong a fitneszversenyekért is, amelyeken rendre jól szerepel, sőt többet meg is nyert. Igaz, ezekre mostanában kevesebb ideje jut, mivel szeptemberben megszületett az izlandi sztárpár második gyermeke, Aronsson.

Öt hete született meg a csodálatos kisfiunk. Azóta alig vártam, hogy ismét edzésbe álljak, és visszanyerjem az erőmet. A hétköznapi életben is számos helyzetben szükség van az erőnkre, például ha meg akarjuk emelni az érthetetlenül nehéz gyermekülést” – írta viccesen az Instagramján, miközben hasizomerősítő gyakorlatokat végzett a babakocsi mellett.

Bár nem tudni, két gyermek édesanyjaként mennyi időt fordít edzésre, ám néhány évvel ezelőtt, nem sokkal első gyermekük születése után heti hat alkalommal edzett, és persze az étkezésre is rendszeresen odafigyelt.

Próbálok egészségesen táplálkozni, de nem viszem túlzásba, és nem diétázom egész évben. Sok halat és csirkét eszem, és igyekszem olyan tápanyagokat és hozzávalókat használni, amelyen minél több energiával töltenek fel” – mondta nemrég.

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.