Futás

Borzongás a sötétben!

Kifaragtad már a töklámpásod? Beszereztél vámpírfogat vagy fluoreszkáló arcfestéket? Szeretsz rohanni összeszorult gyomorral, mert ez is a játék része? Íme tíz rémisztő futás Halloweenre.

Október 31., szerda – Dombóvár

Rajt: 20.00

Táv: 3–4 km

Ajánlás: Az útvonal nem publikus, csak az indulási helyszín. A dombóvári SPAR-tól a táv gyalogosan és futva is teljesíthető, de meleg, az alkalomhoz illő halloweenes öltözet szükséges. Ja! És a szervezők senki testi-lelki épségéért nem vállalnak felelősséget.

 

 

Október 31., szerda – Budapest

Rajt: 18.45

Táv: 8–10 km

Ajánlás: Cukorkakéregetés helyett fussunk Halloween estéjén, zavarjuk meg az erdei manók és lidércek nyugalmát a Normafán és a János-hegy környékén. Fejlámpa kötelező, jelmez ajánlott 😈

 

 

Október 31., szerda – Oroszlány

Rajt: 18.00

Táv: 8–10 km

Ajánlás: Szent Borbála térről induló programban elűzhetők a majki erdő szellemei, erdei manói. Laza, közös futás, nem verseny

 

 

Október 31., szerda – Hatvan

Rajt: 18.00

Táv: 5 km

Ajánlás: A hatvani Kossuth téren még világítanak a lámpák, később azonban koromsötétben, jelmezt viselve lehet teljesíteni a távot. Zsíroskenyér és egyedi foszforeszkálós érem a célban. Gyertek el, megéri!

 

 

Október 31., szerda – Budapest

Rajt: 15.00

Távok: 0.5 km, 2.5 km, 5 km, 11.2 km

Ajánlás: Rémes délután lesz Csepelen, a Duna-dombnál. Hozhatsz magaddal saját faragású tököt, és versenybe szállhatsz a legklasszabb Halloween-töklámpás díjért. Jelmezbe bújhatsz, rémisztő lehetsz…

 

 

November 2., péntek – Budapest

Rajt: 18.00

Táv: 10 km

Ajánlás: Halloween-futás Dél-Budán, a Szoborparktól sötétben a Kamaraerdőn át. Fejlámpa használata kötelező, jelmez viselése ajánlott!

 

 

November 3., szombat – Algyő

Rajt: 16.00

Táv: ismeretlen

Ajánlás: Egy hátborzongató este az algyői faluház környékén.

 

 

November 3., szombat – Balatonszentgyörgy

Rajt: 14.00

Távok: 0.5, 2.1 és 11.2 km

Ajánlás: Ételek, italok, DJ, foszforeszkáló érmek, jelmezek. Jöjjön, aki szereti a borzongást!

 

 

November 3., szombat – Budapest

Rajt: 12.00

Távok: 0.3, 0.7, 4, 7 és 21 km

Ajánlás: Földalatti labirintus a kőbányai pince- vagy alagútrendszer, amely ma nagyrészt kihasználatlan pince, valamikor a Dreher Sörgyár raktárhelyisége volt.

 

 

November 6., kedd – Budapest

Rajt: 18.30

Táv: 13.2 km

Ajánlás: Vajon teljesíthető háromtagú csapatban 33 kör 33 perc alatt egy 400 méteres atlétikai pályán? Egy TÖKéletes futóverseny TÖK amatőr, műkedvelő hobbifutóknak a Margitszigeten.

 

 

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.