Futóverseny születésnapra

Miért ne ünnepelhetnénk mozgással a születésnapot? A jelek szerint ezt az elvet vallja a káposztásmegyeri Aquaworld, amely szeptember 16-án futóversennyel és családi nappal ünnepli tizedik születésnapját.

A 2008-ban átadott Aquaworld nemcsak az újpesti és budapesti lakosok körében örvend nagy népszerűségnek, a szálloda, és a hozzá tartozó élményfürdő a külföldi turisták körében is igen népszerű.

Szeptember 16-án azonban a medencék és a szaunavilág mellett az Aquaworld 10 elnevezésű futóverseny és a különböző családbarát programok miatt is érdemes lesz elmenni Káposztásmegyerre. A szervezők a kicsikre is gondoltak, a napot ugyanis a 300 méteres ovis futás indítja reggel fél tízkor.

A nagyobbak az 5 és 10 km-es távok közül választhatnak, a 2.5 km-es távot az iskolásoknak rendezik meg. Emellett lesz 3×1 km-es családi és céges váltó is, és bár a táv egy rutinos futónak talán nem annyira megerőltető, a hangulat miatt nekik is érdemes indulni a versenyen.

A nevezési díj 500 és 3500 forint között mozog, ami a chipes időmérés mellett érmet, csomagot, valamit orvosi felügyeletet is magában foglal. Nem utolsósorban minden induló egy hónapig felhasználható 50 százalékos kedvezményt is kap az Aquaworldbe, márpedig egy kellemesen kimerítő futás után kevés jobb dolog létezik, mint amikor csobbanunk egyet a kellemesen hűvös medencében.

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.