Megnyílt a budapesti adidas Runbase

Egy központ, amely a világ számos nagyvárosában sikert aratott már, s mostantól a magyar fővárosban, a Váci úton próbálja közösségben egyesíteni a futókat és a mozgás szerelmeseit.

Számos világváros után Budapesten, a Váci úton megnyílt az adidas Runbase mozgás- és futóközpont, amelynek célja, hogy egyedülálló bázist nyújtson az adidas Runners Budapest csapatnak és a város teljes futóközösségének.

A főváros szívében található központban júliustól profi edzők várják a mozogni vágyókat, bárki edzhet vagy fejlesztheti tudását az ingyenes foglalkozásokon.

A résztvevők a központ bejárása után megmérethették magukat egy különleges futóversenyen, amelyen négy csapatban összesen száz futó vett részt, s a 7.1 km megtétele mellett különböző kihívásokat is teljesíteniük kellett, például a Szent István-bazilika környékén sétáló turistákat kellett rávenniük, hogy az „adidas Runners Budapestet” kiabálják. Akik nem a városban futottak, az átadott központban elsőként próbálhatták ki az új termeket, felszereléseket.

„A Runbase Budapest megnyitása hatalmas mérföldkő az adidas Runners Budapest és a város futóinak életében – mondta el a megnyitón Debreczeni Dóra, az adidas Runners Budapest csapatkapitánya. – A központ nemcsak egyre bővülő csapatunk, hanem a mozgás minden szerelmesének otthona lesz. A világ számos nagyvárosában sikert aratott, és biztos vagyok benne, Budapesten is rengeteg élményekkel teli pillanatot nyújt majd a futó- és sportközösségnek.”

 

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.