Szezonzáró félmaratoni Budaörsön

A szombati rendezvényen 7, 14, 21 kilométeres távokon lehet indulni, és érdemes családdal is elmenni. A gyermekek ingyenes futamon vehetnek részt, valamint minivirsli-kóstoló és sok egyéb meglepetés várja őket.

Még mindig lehet nevezni a Maratonman szezonzáró futóversenyére, a Bridgestone Budaörs Félmaratonra.

Az indulókat a verseny során komplett BioTechUSA-frissítés várja, a befutó a fullos Athletes Gardenben lesz, ahol a gyönyörű érem mellett tésztaparti várja a teljesítőket, akik ingyenes fotókat is kapnak a pálya három szakaszáról. Tapasztaltabb futóknak érdemes megfontolni a nevezést a prémium 21 kilométeres futamra, amelyen a szintidőn belüli teljesítésért 11 ezer forintos Under Armour táska is jár ajándékba.

Futóetikett:

– A futópályán a jobb oldalon fuss, és mindig balról előzz
– A gyorsabb futót engedd el magad mellett
– Futásteljesítményedhez megfelelő rajtzónát válassz – nettó időt mérünk, úgyhogy nincs jelentősége annak, hogy mikor léped át a rajtvonalat
– Ügyelj a tisztaságra mind a versenyközpontban, mind a futópályán és a frissítőállomások után (az energiaszeletek és zselék csomagolását a szemetesekbe dobd)
– Ha dohányzol, tiszteld meg a futótársaidat azzal, hogy a versenyközpontban csak a kijelölt helyen dohányzol
– Mindig viseld a rajtszámodat, mert a rajtszám nélküli versenyzőket kizárjuk

A félmaraton igazi családi esemény, amelyre a gyerekeket is nyugodtan el lehet vinni. Hét év alatt 500 méteres „minifutam”, nyolc és tizenkét éves kor között 1000 méteres „gyerkőcfutam” várja őket.

Az ingyenes nevezés tartalmazza a befutóérmet, a rajtszámot, a tetoválásmatricát, illetve a részvételt a tombolán.

Mivel a gyermekfutamokat a Sága Fini Mini támogatja, a délelőtt folyamán minivirsli-kóstolóra is lesz lehetőség.

Nevezésre személyesen a Maratonman DEPO-ban, a XIII. kerület, Népfürdő u. 5/c-ben van lehetőség, amely csütörtökön és pénteken 10:00-20:00-ig, szombaton 10:00-14:00-ig van nyitva. Helyszíni nevezés szintén lehetséges a verseny napján Budaörsön, a Városi strand előtti versenyközpontban 8:00 és 9:30 között.

A versenyről további információk a Maratonman weboldalán érhetőek el.

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.