Válaszolja meg kérdéseinket, és nyerje meg az őszi, 7 éjszakás ausztriai ellátást a Neckermann felajánlásával.

Köszönjük mindenkinek, aki a csupasport.hu indulása óta itt van velünk a weboldalunkon és Facebook-csoportunkban egyaránt. Örülünk, hogy ennyien vagytok, akik minket olvastok, és érdekel Benneteket a sport, a mozgás, az egészség.

Ezt szeretnénk most megköszönni Nektek: elindítjuk egyhónapos nyereményjátékunkat, és olvasóink részére ajándékokkal is kedveskedünk.

Oldalunkat folyamatosan újítjuk, bővítjük, ezért ehhez kapcsolódóan szeretnénk feltenni 3 kérdést, hiszen a Ti véleményetek is számít. Szeretnénk, ha hosszú távon is mellettünk maradnátok – mi pedig ígérjük, hogy továbbra is kitartunk hóban-sárban-esőben-jégkorszakban a szabadidős sport mellett.

Aki most velünk játszik, értékes ajándékokat nyerhet. Nem kell mást tennetek, csak az alábbi kérdésre válaszolni.

Legyetek gyorsak, hiszen az első 200 résztvevő egy csupasport.hu logózott, futáshoz használható telefontokot, illetve Ausztria 2018 programajánló magazint nyer.

Fődíjak:

1. díj: 2 fő részére szóló, 7 éjszakás, félpanziós ellátás az ausztriai Lifthotelbe*** a Kitzbüheli Alpokba a Neckermann felajánlásával*

2. díj: 30 ezer forintos Intersport-utalvány

3. díj: 15 ezer forintos Intersport-utalvány

*főszezonon kívül

JÁTÉKSZABÁLY

Köszönjük válaszod és köszönjük, hogy velünk játszottál! Ha még nem vagy rajongónk a Facebook oldalunkon, most csatlakozhatsz a csoportunkhoz.
A nyereményjáték időtartama: 2018. július 26. – augusztus 30.
Eredményhirdetés: 2018. augusztus 31. 13:00

A nyerteseket e-mailben értesítjük. Az ajándék átvételéről a nyertesekkel egyenként, személyesen egyeztetünk.

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.