Futottál már 600 éves vár körül? Gyere!

Futni mindig jó, de szép környezetben még jobb: a Dél-Alföld legszebb városában, Gyulán a több mint 600 éves vár mellett elsuhanva rögtön egy 200 éves kastély parkjába futhatsz át.

De itt még messze nem érnek véget a város látnivalói, a sok virágos park, múzeum, a szabadtéri várszínház és a várfürdő kedvelt a turisták körében. A városban és a városból kiindulva több rövidebb-hosszabb nagyszerű futó-, kerékpáros- és túraútvonal van.

Nem véletlen tehát, hogy ebben a városkában találjuk Magyarország első futóbarát szállodáját.

A Hőforrás Üdülőszövetkezet és Hotel szolgáltatásai között a sportos élet kedvelői megtalálhatják a kedvükre valót, így heti kétszer van lehetőség városnéző közös futásra indulni vagy akár nordic walkingolni, sőt úszni is megtanulhatunk. Májustól hetente több alkalommal ingyenes aquafitneszen lehet részt venni, de ingyen biztosítják a vendégeknek a teniszpálya- és a fitneszterem-használatot is. És ami a legjobb, ehhez nem is kell mélyen a zsebünkbe nyúlni, hiszen a 3 csillagos szálloda árai egészen barátságosak. A gyerekekkel érkezők részére a kiságy és minden szükséges felszerelés ingyenes.

Tavasztól pedig hetente többször vehetnek részt a gyerekek animációs programokon, amelyeken megismerkedhetnek a Hőforrás kabalafigurájával, „Futó Jázminnal” is.

Húsvét alkalmával családi alkotóházzal várják a kicsiket és nagyokat egyaránt. Azoknak, akikben dúl a versenyszellem, a május 10-i hétvégére ajánljuk a gyulai kirándulást, akkor rendezik meg 11. alkalommal a Fuss a sérült gyermekekért! versenyt. A versenyen gyerekfutáson, 7, 14, 21 és 42 km-en is megmérethetik magukat a versenyzők. A Hőforrás Hotel pedig mint a verseny hivatalos szállása, erre a hétvégére 10 százalékos kedvezménnyel biztosítja csomagajánlatát a versenyre érkező vendégeknek. Érdemes hát felfedezni Gyula szépségeit!

A Hőforrás Hotel ajánlatairól és a környék futóversenyeiről az alábbi linkre kattintva tájékozódhatsz: www.futobarathotel.hu

(x)

 

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.