Heti aktuális: Mikulás-futások virtuálisan

Talán a megszokottnál is több Mikulás-futást rendeznek az idén, ugyanakkor a korlátozó intézkedések miatt valamennyit virtuálisan, egyéni eseményként – de nem egynapos programként.

Futás

Az elmúlt hét évben rendre megrendezték a MikuLÁSS futóeseményt, amelynek bevételével a Látássérültek Szabadidős Sportegyesületét támogatták a szervezők. A támogatás ebben az évben sem marad el, csak az esemény átalakult virtuális programmá, vagyis a tetszőlegesen megválasztott távot tetszőleges helyszínen lehet teljesíteni december 1–7. között, mindössze 2020 forint hozzájárulási díj megfizetésével. Regisztráció a mikulass.lassegyesulet.hu weboldalon. A futásról készített fényképet fel kell tölteni az esemény Facebook-oldalára #mikuLASS2020 jelöléssel. Ha valakinek nincs Facebook-oldala, elküldheti a képet a mikulassfutas@lassegyesulet.hu e-mail címre is.

 

Futás

Hópihe télköszöntő virtuális futás 1, 5, 10 vagy 21 kilométeren. Nevezés ezen a felületen, a távokat december 1–30. között lehet teljesíteni bárhol az országban. A teljesítést itt lehet feltölteni, e-mailen és az esemény Facebook-oldalán nem! Nevezési díj 3500 forint, korhatár nincs, a kiválasztott táv futva vagy gyalogolva is teljesíthető. További információ a fussnekibalatonlelle@gmail.com e-mail címen kérhető.

 

Futás

Mikulás-futás és gyaloglás december 1–15. között 17, 14, 21, 28, 35 vagy 42 kilométeren, gyermekeknek 4 kilométeren is. A nevezési díj 3500 forint, regisztráció viszont nem szükséges, csak a teljesítéskor kell elküldeni a mért táv igazolását, a nevet és a postacímet az érem miatt a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címre.

 

Futás

A hagyományosnak nevezhető Szilveszteri jótékonysági futógála sem marad el, s virtuálisan teljesíthető! Nevezni ezen a felületen lehet december 1-től december 31-ig, és a választott távot (szilveszteri 2021 méter, illetve 5, 10 vagy 21 kilométer) január 3-ig lehet teljesíteni. A teljesítés feltöltése ezen a felületen lehetséges. Nevezési díj 4000 forint, amelyből 500 forint a rászoruló gyermekek étkeztetését biztosító szakszolgálatot támogatja.

 

Kerékpározás

A Mikulás is bringával jár! elnevezéssel december 1–14. között rendeznek virtuális kerékpáros túrát is. A távok: 15, 30, 50, 80, 100, 150 kilométer, míg a gyerekek 5 és 10 kilométer közül választhatnak. Szabadban és szobakerékpáron is teljesíthető. Nevezési díj 3500 forint, a teljesítés igazolását névvel és címmel ellátva a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címre kell küldeni.

 

Futás

Most nemcsak magunknak szerezhetünk befutóérmet, hanem megajándékozhatjuk a hozzánk közel állókat is egy szép kísérőkártyával kiegészítve. Nevezés a videkveled.hu/nekedfutottam weboldalon, 2.5, 5, 7, 10.5, 15 vagy 21 kilométer közül lehet választani. A választott távot bármilyen útvonalon vagy futópadon is lehet teljesíteni. Nevezés után legkésőbb december 15-ig lehet lefutni valamelyik távot, a teljesítés eredményét pedig fotóval igazolva a nekedfutottam@gmail.com e-mail címre lehet elküldeni. Minden további információ a nevezési oldalon megtalálható.

 

Futás

Minden érdeklődőt szeretettel vár az országos 1. Bioholic Virtuális Mikulás-futás futóverseny december 4. és 6. között. Díjmentes nevezés ezen a felületen, további részletek pedig ezen érhetők el.

 

Túrázás

Mikulás a Mátrában teljesítménytúra. A túra nem marad el, igaz, kicsit másként, a csoportosulást elkerülve december 5-én és 6-án lehet teljesíteni a 8, 12, 20 vagy 30 kilométert. Kizárólag egyénileg lehet indulni és rajtolni is a mátraházai nagy parkolóból, a pecsét és az itiner a Mátra büfé teraszán megtalálható. Az útvonal végig jelzett turistaúton lesz kijelölve, de személyzet és frissítőpont nincs. Az itinert lefotózva kell elküldeni a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címre, miként az előzetes regisztrációt is december 3. éjfélig.

 

Futás

Jótékonysági virtuális futás a Völgyzugolyház működtetéséhez, fenntartásához, bővítéséhez. A halmozottan sérült tanulókat foglalkoztató intézmény megsegítésére tetszőlegesen választott távot lehet teljesíteni november 24. és december 8. között bárhol az országban, de akár otthon futópadon is. A jelentkezési űrlapot a volgyzugolyhaz.hu weboldalon november 24-től lehet kitölteni, egyúttal 3000 forinttal lehet támogatni (Magnetbank: 16200120-18541832, közlemény: jótékonysági futás és név) az alapítványt. Lehet készíteni fotót a futásról, amelyet e-mailben (volgyzugolyhaz@gmail.com) elküldve be lehet kerülni az összefoglaló videóba. További információ a 30/366-4312-es telefonszámon.

 

Futás

Ingyenes Christmas Run virtuális futás november 28-tól december 12-ig. Ez az esemény a Tihanyi, Szigligeti, Napfelkelte és Naplemente Félmaratonok szervezőinek koronavírus-járvány alatt indított virtuális eseménysorozata. További információk és előnevezés a europerun.eu weboldalon november 28-án 10 órától.

 

Torna

Ingyenes online gerinctorna, amely kiegyensúlyozottságra és lazításra is alkalmas. A gerinctorna segít megőrizni a gerinc mozgékonyságát, rugalmasságát, javítja a gyakran jelentkező hát- és derékfájást, valamint segít helyreállítani a felborult izomegyensúlyt. Regisztráció ezen a felületen lehetséges, kezdés hétfőnként és csütörtökönként 18 órától, előreláthatólag 18.45-ig tart.

 

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

A pózolás művészetének elsajátítása nélkül nem lehet versenyt nyerni
Tekerj otthon, sportolj akár esőben is
Idén is minden adva volt a jó élményhez a Vivicittán
Edzeni legalább annyira szeret, mint versenyezni, nagy célokat tűzött ki maga elé az évre
23 569 résztvevő és magyar győzelmek a 39. Telekom Vivicittán

Videók

Mint egy sosem látott világ: merülés a jég alá, egyetlen mély levegővel
A rendőrök biztos nem örülnek neki, de így is át lehet bringázni egy hídon
Ha a vadvízi kajakozásnak vannak fokozatai, akkor ez a legerősebb

Hegymászás

Varga Csaba az utolsó nyolcezresre indult, amelynek csúcsán még nem álltak magyarok
A Mount Everest első nagy tragédiája, amelyből semmit sem tanultunk
Amikor még a kaland volt a lényeg: egy könyv, ami közelebb hozza a hegymászást

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

8 tipp az éjszakai baglyoknak
Tekerni, feltöltődni, jót enni! – így lesz teljes a nagy tókerülés
A magasság mámora: 14 lenyűgöző látnivaló a magyar határ mellett
Csodálatos panoráma Majomheggyel és sasreptetéssel
A világ legfélelmetesebb túrája: ki mer felmenni ezen a létrán?

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.