Ajánló

Szőnyi Ferenc tízszeres Ironmanre készül

November 6-án, kedden ismét jelentkezik a Nemzeti Sportban szabadidős oldalunk nyomtatott formátumú Csupasport-melléklete, főszerepben Szőnyi Ferenc elképesztő kihívásával.

Hogy mit ajánlunk a Nemzeti Sport Csupasport- (korábbi Kihívás) mellékletéből?

Szőnyi Ferenc már kedden elkezdi versenyét New Orleansban: szűk két hét alatt tízszeres Ironman vár rá, vagyis 38 kilométer úszás, 1800 kilométer kerékpározás és 422 kilométer futás. Hosszabb interjút adott a Csupasportnak, amelyből kiderül, hogy ezen a versenyen farkas akar lenni – nincs kegyelem, az idén már ez lesz a kilencedik ultrája, és összesen a harmadik decája, vagyis tízszeres Ironmanje.

Beszámolunk az 1987-es Eiger-kalandról is, Himer József eleveníti fel a régi emlékeket. Akkoriban igen szerények voltak a magyar hegymászók lehetőségei, vonatjegyre már nem is tellett, még jó, hogy a kalauz nagyon is képben volt…

Írunk a túrázók energiapótló falatjairól és Mányoki Attila segítségével bemutatjuk a hideg vízben úszás titkait, de akinek a gyermeke netán kungfuzni akar, az is hasznos tippeket kaphat erről a sportról.

Kedden tehát Csupasport-melléklet a Nemzeti Sportban.

 

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.