RECEPTSAROK

Baconös-gombás tészta

Íme egy tészta, amely a futók kedvence lesz. Ha versenyre készülsz, mondjuk, egy maratonira vagy félmaratonira, a rajt előtti napon fel kell töltened a szénhidrátraktárokat.

Hozzávalók:
40 dkg tészta
25 dkg gomba
5 szelet bacon
1 dl rizstejszín

Elkészítés:
A tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben megfőzzük és leszűrjük. Egy keveset hagyunk a főzővizéből. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, és a baconnel együtt megpirítjuk egy nagyobb edényben. 10 perc után hozzáadjuk a tésztát, hozzáöntjük a főzővizet meg a rizstejszínt, és további néhány percig főzzük.

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.