Az utolsó ugrás: bringával az óceánba

A skót extrém kerékpáros, Danny MacAskill csobbant egyet a Csendes-óceánban, de előtte elfelejtett leszállni a bringájáról.

 

Futókönyv mellé futóöv!
Olvasóink közül már nagyon sokan találkoztak Futóarcok című könyvünkkel. Karácsonyi ajándéknak is jó választás lehet a több mint harminc remek magyar szabadidős futót bemutató kemény fedeles kötet, amelyet most a bolti árhoz képest 30 százalékos kedvezménnyel lehet megrendelni, ráadásul minden könyvhöz egy világító futóövet is ajándékba adunk.

„Miért félek?” – kérdezte magától a sokat látott Danny MacAskill, ahogy bringája nyergében lenézett tíz méter magasból az óceánra.

Csapatával éppen a Cascadia című extrém kerékpárosfilmet forgatták 2016-ban, amikor találtak egy remek helyet az „utolsó ugráshoz” a filmben.

A fémrámpát két és fél óra alatt építették fel a semmiből, utána viszont a bátortalannak semmiképpen sem nevezhető MacAskillnek vagy negyven percig kellett győzködinie magát, hogy leugorjon.

A 34 éves extrém sportoló többször is nekiindult, számolgatta magában, milyen sebességgel kellene elhagynia a rámpát ahhoz, hogy ne csapódjon a sziklákhoz.

Aztán mikor már ment le a nap, nekiindult, és ha már rávette magát, az ugrást még felturbózta egy szaltóval…

 

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.