BALATON-ÁTÚSZÁS

Sztársportolók a tóban

Van, akiknek jól jött a Balaton-átúszás kétszeri elhalasztása, hiszen így például a csúcstartó Papp Márk vagy a világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes Olasz Anna is vízbe tud szállni.

Több ezren bosszankodhattak a múlt és ezen héten is, hiszen előbb a mostoha, majd a nem megfelelő időjárási körülmények miatt kétszer is elhalasztották a 36. Lidl Balaton-átúszást, amelynek időpontja így július 14. Sokaknak biztosan borítja a terveit az időpont-változtatás, netán nem is tud részt venni a tóátúszáson, másoknak viszont jól jött a módosítás.

Világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes úszónk, Olasz Anna – aki két blogbejegyzésben beszélt arról honlapunknak, hogy hogyan étkezzünk, és mire figyeljünk az eseményre készülve – eredetileg nem tudott volna rajthoz állni, július 14-én azonban ráér. A junior-világbajnok Rasovszky Kristóf verseny miatt szintén nem lett volna ott, ám rajthoz áll, akárcsak a csúcstartó Papp Márk, akinek 2016-os 58:33 perces idejénél gyorsabban senki sem tette meg az 5.2 kilométert. A hosszútávúszók mellett a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó Gergely István is vízbe száll – már ha a héten, várhatóan csütörtökön zöld utat kap a Balaton-átúszás megrendezése.

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.