Heti aktuális: bringázni lehet a szabadban

A járványügyi korlátozások továbbra is csak néhány esemény megtartására adnak lehetőséget, az egyik ilyen az egyéni bringázás, amellyel akár százötven kilométert is tekerhetünk december 14-ig.

Futás

Három hónapos teljesítés futva, túrázva vagy gyalogolva, 2, 5, 10 vagy 21 kilométeren. Nevezés a happyway.hu/winter-challenge/ weboldalon. Eredményfeltöltés ugyancsak ezen a felületen egészen február 28-ig.

 

Fitnesz

Felsőtest edzés kezdőknek, otthoni környezetben, ha már átmenetileg az edzőtermek is zárva tartanak. Mindössze tizenöt perc eszközök nélkül.

 

 

Futás

Hópihe télköszöntő virtuális futás 1, 5, 10 vagy 21 kilométeren. Nevezés ezen a felületen, a távokat december 1–30. között lehet teljesíteni bárhol az országban. A teljesítést itt lehet feltölteni, e-mailen és az esemény Facebook-oldalán nem! Nevezési díj 3500 forint, korhatár nincs, a kiválasztott táv futva vagy gyalogolva is teljesíthető. További információ a fussnekibalatonlelle@gmail.com e-mail címen kérhető.

 

Futás

Mikulás-futás és gyaloglás december 1–15. között 17, 14, 21, 28, 35 vagy 42 kilométeren, gyermekeknek 4 kilométeren is. A nevezési díj 3500 forint, regisztráció viszont nem szükséges, csak a teljesítéskor kell elküldeni a mért táv igazolását, a nevet és a postacímet az érem miatt a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címre.

 

Futás

A hagyományosnak nevezhető Szilveszteri jótékonysági futógála sem marad el, s virtuálisan teljesíthető! Nevezni ezen a felületen lehet december 1-től december 31-ig, és a választott távot (szilveszteri 2021 méter, illetve 5, 10 vagy 21 kilométer) január 3-ig lehet teljesíteni. A teljesítés feltöltése ezen a felületen lehetséges. Nevezési díj 4000 forint, amelyből 500 forint a rászoruló gyermekek étkeztetését biztosító szakszolgálatot támogatja.

 

Kerékpározás

A Mikulás is bringával jár! elnevezéssel december 1–14. között rendeznek virtuális kerékpáros túrát is. A távok: 15, 30, 50, 80, 100, 150 kilométer, míg a gyerekek 5 és 10 kilométer közül választhatnak. Szabadban és szobakerékpáron is teljesíthető. Nevezési díj 3500 forint, a teljesítés igazolását névvel és címmel ellátva a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címre kell küldeni.

 

 

Futás

Most nemcsak magunknak szerezhetünk befutóérmet, hanem megajándékozhatjuk a hozzánk közel állókat is egy szép kísérőkártyával kiegészítve. Nevezés a videkveled.hu/nekedfutottam weboldalon, 2.5, 5, 7, 10.5, 15 vagy 21 kilométer közül lehet választani. A választott távot bármilyen útvonalon vagy futópadon is lehet teljesíteni. Nevezés után legkésőbb december 15-ig lehet lefutni valamelyik távot, a teljesítés eredményét pedig fotóval igazolva a nekedfutottam@gmail.com e-mail címre lehet elküldeni. Minden további információ a nevezési oldalon megtalálható.

 

Futás

Ingyenes Christmas Run virtuális futás november 28-tól december 12-ig. Ez az esemény a Tihanyi, Szigligeti, Napfelkelte és Naplemente Félmaratonok szervezőinek koronavírus-járvány alatt indított virtuális eseménysorozata. További információk és előnevezés a europerun.eu weboldalon november 28-án 10 órától.

 

Torna

Ingyenes online gerinctorna, amely kiegyensúlyozottságra és lazításra is alkalmas. A gerinctorna segít megőrizni a gerinc mozgékonyságát, rugalmasságát, javítja a gyakran jelentkező hát- és derékfájást, valamint segít helyreállítani a felborult izomegyensúlyt. Regisztráció ezen a felületen lehetséges, kezdés hétfőnként és csütörtökönként 18 órától, előreláthatólag 18.45-ig tart.

Fotók: shutterstock

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Pókember jelmezben mászott sziklát a brit erősember
Becsempészett motivációs rajz, extrém kihívások, pályacsúcs – Erős Tibor első 24 órás versenye
A futás miatt a Bükkhöz közel költözött, azóta jelentős versenyeken remekel
Lemma először nyert, Obiri címet védett Bostonban
Megvannak a hazai bajnokok, jöhet a világbajnokság

Videók

A rendőrök biztos nem örülnek neki, de így is át lehet bringázni egy hídon
Ha a vadvízi kajakozásnak vannak fokozatai, akkor ez a legerősebb
Mikor méterek döntenek életről és halálról: több mint százzal siklott át két épület között

Hegymászás

Varga Csaba az utolsó nyolcezresre indult, amelynek csúcsán még nem álltak magyarok
A Mount Everest első nagy tragédiája, amelyből semmit sem tanultunk
Amikor még a kaland volt a lényeg: egy könyv, ami közelebb hozza a hegymászást

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

8 tipp az éjszakai baglyoknak
Tekerni, feltöltődni, jót enni! – így lesz teljes a nagy tókerülés
A magasság mámora: 14 lenyűgöző látnivaló a magyar határ mellett
Csodálatos panoráma Majomheggyel és sasreptetéssel
A világ legfélelmetesebb túrája: ki mer felmenni ezen a létrán?

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.