Heti aktuális: futás a denevéres medálért

Aki a nyáron lemaradt a Pécs–Orfű–Abaliget futóversenyről, egy virtuális félmaratoni vagy tizenegy kilométer teljesítésével megszerezheti a hőn áhított érmet. Egyéb online események az 51. héten!

Futás, gyaloglás

Online futás vagy gyaloglás december 15. és január 30. között, választható 7, 14, 21, 28, 35 vagy 4, gyermekeknek 2 vagy 4 kilométer. Szabadban vagy futópadon, gyaloglópadon vagy lépegetőgépen, teljesen mindegy, ráadásul nem szükséges előre regisztrálni. Elegendő csak teljesítéskor elküldeni a mért táv igazolását, nevet, postacímet a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címre. Nevezés 3500 forint postaköltséggel együtt.

 

Futás

Pécs–Orfű–Abaliget virtuális futás december 16. és 29. között. Aki a nyári eseményen nem tudott részt venni, s hiányzik gyűjteményéből a piros denevéres medál, egy virtuális félmaratoni vagy 11 kilométeres táv keretein belül megszerezheti. Ehhez csupán regisztrálni kell a Köridő felületén, s ezután bárhol az országban lefutható a táv. A teljesítést rögzíteni kell az erre alkalmas applikációval a telefonon, s elküldeni a pecsorfuabaligetfutas@gmail.com e-mail címre. Fontos, hogy az e-mailben a teljesítés mellett az azonosítót és a postacímet is fel kell tüntetni. A regisztráció díja 3000 forint, amelyből 500 forint az abaligeti iskola futóit illeti meg.

 

Futás

Három hónapos teljesítés futva, túrázva vagy gyalogolva, 2, 5, 10 vagy 21 kilométeren. Nevezés a happyway.hu/winter-challenge/ weboldalon. Eredményfeltöltés ugyancsak ezen a felületen egészen február 28-ig.

 

Futás

Hópihe télköszöntő virtuális futás 1, 5, 10 vagy 21 kilométeren. Nevezés ezen a felületen, a távokat december 1–30. között lehet teljesíteni bárhol az országban. A teljesítést itt lehet feltölteni, e-mailen és az esemény Facebook-oldalán nem! Nevezési díj 3500 forint, korhatár nincs, a kiválasztott táv futva vagy gyalogolva is teljesíthető. További információ a fussnekibalatonlelle@gmail.com e-mail címen kérhető.

 

Futás, gyaloglás

Karácsonyfafutás és -gyaloglás a Tatai-tónál, természetesen virtuális teljesítéssel, december 15. és 28. között. Választható táv: 7, 14, 21, 28 vagy 35 kilométer, gyermekeknek 4 kilométer. Szabadban vagy futópadon, gyaloglópadon vagy lépegetőgépen, teljesen mindegy, ráadásul nem szükséges előre regisztrálni. Elegendő csak teljesítéskor elküldeni a mért táv igazolását, nevet, postacímet a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címre. Nevezés 3500 forint postaköltséggel együtt.

 

Futás

A hagyományosnak nevezhető Szilveszteri jótékonysági futógála sem marad el, virtuálisan teljesíthető! Nevezni ezen a felületen lehet december 1-től december 31-ig, és a választott távot (szilveszteri 2021 méter, illetve 5, 10 vagy 21 kilométer) január 3-ig lehet teljesíteni. A teljesítés feltöltése ezen a felületen lehetséges. Nevezési díj 4000 forint, amelyből 500 forintot a rászoruló gyermekek étkeztetését biztosító szakszolgálat kap meg.

 

Torna

Ingyenes online gerinctorna, amely kiegyensúlyozottságra és lazításra is alkalmas. A gerinctorna segít megőrizni a gerinc mozgékonyságát, rugalmasságát, javítja a gyakran jelentkező hát- és derékfájást, valamint segít helyreállítani a felborult izomegyensúlyt. Regisztráció ezen a felületen lehetséges, kezdés hétfőnként és csütörtökönként 18 órától, előreláthatólag 18.45-ig tart.

 

Futás

Száguldó hóember elnevezéssel virtuális futóversenyen vehet részt, aki december 17-ig nevez ezen a felületen, létszámkorlát 285 fő, a teljesítés határideje december 18–24. Választható távok: 1, 5, 10, 14, 21 és 42 kilométer, nevezési díj 3500 forint. A kiválasztott táv megtehető futva, futópadon, sétálva, babakocsival vagy kutyával, szintidő és korhatár nincs. A teljesítés igazolását egy online felületen kell feltölteni, amelyet a nevező e-mailben kap meg december 17-én.

Címlapfotó: shutterstock

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Az érettségi miatt kihagyja az Eb-t, de a világbajnokságon nagy céljai vannak
Videók segítségül a Kinizsi Százas teljesítéséhez
Dilemmázik, melyiket erőltesse: az aszfalt az elsődleges, de terepen eredményesebb
Sportfesztiválok jönnek a diáksportban
A kínai nagy faltól az Antarktiszig: versenyek, élmények hét kontinensen

Videók

A rendőrök biztos nem örülnek neki, de így is át lehet bringázni egy hídon
Ha a vadvízi kajakozásnak vannak fokozatai, akkor ez a legerősebb
Mikor méterek döntenek életről és halálról: több mint százzal siklott át két épület között

Hegymászás

A Mount Everest első nagy tragédiája, amelyből semmit sem tanultunk
Amikor még a kaland volt a lényeg: egy könyv, ami közelebb hozza a hegymászást
Kihívástól függ, hogy futva, gyalogosan vagy kerékpárral járja a hegyeket

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

8 tipp az éjszakai baglyoknak
Tekerni, feltöltődni, jót enni! – így lesz teljes a nagy tókerülés
A magasság mámora: 14 lenyűgöző látnivaló a magyar határ mellett
Csodálatos panoráma Majomheggyel és sasreptetéssel
A világ legfélelmetesebb túrája: ki mer felmenni ezen a létrán?

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.