Szeptemberi eseménynaptár

A pandémia továbbra is korlátozza a szabadidős események megrendezését, de egy év szünet után ismét itt a havi összesítőnk – érdemes többször visszatérni, mert a lista folyamatosan bővül.

Futás

Szeptember 1., szerda – Budapest

A hónap első szerdáján mindig Krokodil by night! A táv 10 kilométer, találkozó 19.55-kor a Vasas Jégcentrumnál, indulás 20 órakor. A tempó ideális, 6.30-7 perc/kilométer, de a mezőny egymást bevárva halad. Aki kevesebbet bír, esetleg babakocsival futna, vagy nincs fejlámpája, jelezze a szervezőknek.

 

Futás

Szeptember 4., szombat – Zamárdi

Új verseny a Balaton RUN futónap, amely a tervek szerint a szezon családbarát rendezvénye lehet. A zamárdi szabadstrandon legfeljebb háromezer résztvevő 5.25, 10.5 vagy 21.1 kilométeres táv közül választhat. További információ kapható ezen a felületen, továbbá nevezni is itt lehet.

 

Kerékpározás

Szeptember 4., szombat – Siklós

Buga Jakab bringatúra a siklósi vártól. Három táv (26, 82 és 108 kilométer) választható különböző indulási időpontokkal. Részvételi feltételek, útvonaltervek és további információ ezen a felületen olvasható.

 

Futás

Szeptember 4., szombat – Budakeszi

Futóverseny gyerekeknek, családoknak és terepfutóknak a Budakeszi Vadasparkban. A résztvevők 350 méter, illetve 2, 4, 11 vagy 21 kilométeres táv közül választhatnak. Jótékonysági verseny, vagyis a nevezési díjak bevételét a vadaspark egy új mosómedve-kifutó építésére fordítja. További részletek az esemény honlapján.

 

Evezés

Szeptember 4–5., szombat-vasárnap – Tolna

Kétnapos nyárbúcsúztató evezés a tolnai Duna-holtágban, érintve a Bartal-csatornát Fadd-Domboriig. Találkozó szombaton 9 órakor Tolnán, a Stern-telepnél, a vízparton, várható visszaérkezés 16 órakor. A túra hossza 17 kilométer, és egy ponton át kell emelni mindkét irányba a hajót. Második nap a Sió alsó szakasza vár a résztvevőkre, ekkor Szekszárd-Palánkon, a Palánki hídnál, a kajakház melletti töltésbejárón lesz a találkozó, ugyancsak 9 órakor. Ez a túra szintén 17 kilométeres, várható célba érkezés 15 órakor, ahonnan a gépkocsival érkezőket a szervező visszaszállítja az autókhoz. Részvételi díj 6000 forint/nap, jelentkezni a 20/287-7203-as és a 70/418-5650-es telefonszámokon lehet, vagy az info@bodritura.hu e-mail címen.

 

Túrázás

Szeptember 5., vasárnap – Budapest

Az első Kinizsi Százas 40. évfordulóján nosztalgia-teljesítménytúra Budapest környékén. Rajt Csillaghegyen a Peron Váróterem sörözőtől 7 óra és 8.30 között, a cél Dorogon, a Molnár sörözőnél lesz. A táv 40 kilométer, a szintemelkedés 1115 méter, a szintidő 10 óra. Létszámkorlát 400 fő. Regisztráció itt lehetséges.

 

Futás

Szeptember 5., vasárnap – Gödöllő

Gödöllői Kastélyfutam az idén is négy távon (2.5, 5, 10.5 és 21 kilométer), az esemény az Olimpiai Ötpróba eseménysorozat része.
Bővebb információ a fuss.godollo.hu oldalon olvasható.

 

Kerékpározás

Szeptember 5., vasárnap – Budapest

Ismét megrendezik a már hagyományossá váló Veterán Kerékpártúrát Gödöllőre, a királyi kastélyba. A veterán kerékpárokat második világháború előtti cabrioletek és magyar gyártású veterán motorkerékpárok is kísérik. A táv 44 kilométer, több pihenő beiktatásával. Az ebédet is tartalmazó ezerforintos részvételi díj helyben fizetendő. Gyülekező 7.30-tól az Olof Palme sétányon lévő Millenium kávézó előtt, indulás 8.30-kor. A túrán részt vesz Halápi Sándor kétszeres velocipéd-világbajnok is.

 

Futás

Szeptember 5., vasárnap – Üllő

Városi futóverseny a Fut az Üllő. A részvétel regisztrációhoz kötött, lesz ovis örömfutás, iskolásfutam a 6 és 14 év közötti korosztálynak, családi futam (egy felnőtt és egy vagy két 10 év alatti gyermek), továbbá egyéniben 7 és 21 kilométer teljesíthető. Nevezés és további részletek ezen a felületen.

 

Futás

Szeptember 5., vasárnap – Budapest

Fuss a csúcsra a János-hegyi Erzsébet-kilátóban. Cél a 134 lépcsőfok legyőzése, a leggyorsabb időt elérő női és férfi versenyző 30 ezer forintos sportszervásárlási utalványban részesül. Az egyes kategóriák szintidejét teljesítők 5000 forintos sportszervásárlási utalványt kapnak. A nevezés ingyenes, a helyszínen 11.30 és 14.30 között lehet jelentkezni.

 

 

 

Futás

Szeptember 5., vasárnap – Balatonboglár

A 3. Naplemente félmaratonit rendezik meg. Start 19.20-kor a balatonboglári Gömbkilátó lábától, két táv teljesítése (10 és 21 kilométer) lehetséges, befutó a balatonföldvári kikötőbe. Némi frissítő és az átöltözés után két katamarán szállítja a versenyzőket a Balaton közepére, ahol a bulizás mellett megtekinthető a csodás naplemente. További információ az esemény honlapján.

 

Futás

Szeptember 8., szerda – Budapest

Váltófutás párosban a budafoki stadion futópályáján. Az ingyenes program 18 órakor kezdődik, elegendő egy párt választani, de egyénenként tíz kört, összesen négyezer métert kell teljesíteni.

 

Sportágválasztó

Szeptember 10–11., péntek-szombat – Budapest

Több mint száz sportág, húszezer látogató, olimpiai, világ és Európa-bajnokok. Ez mind a Budapesti Nagy Sportágválasztó, amelyet egy év szünet után rendeznek meg a Merkapt Sportközpontban (Budapest, X. kerület, Maglódi út 12/a). Két napon keresztül 9 és 17 óra között várják a látogatókat, a belépés ingyenes. Az eseményen a sportágak bajnokaival személyesen is találkozhatnak, s akár együtt is sportolhatnak.

 

 

Futás

Szeptember 11., szombat – Terény

Az idén is megrendezik a Cserháti Terepmaratont, ezúttal szeptemberben. A verseny a tavalyihoz hasonló, vagyis negyedmaratoni (1 kör), félmaratoni (2 kör) és maratoni (4 kör) távok közül lehet választani, két frissítőpont lesz kihelyezve. Nevezés és információk itt, a versenyközpontban étkezési és tusolási, valamint szálláslehetőség is van.

 

Futás

Szeptember 11., szombat – Szigetszentmárton

Ez már a 4. Szigetszentmártoni Futónap lesz, amelyen a gyerekek mellett az idősebbekre is gondoltak a szervezők. Az eseményt a helyi futballpályán rendezik meg 9 és 14 óra között. Az 5 és 10 kilométeres táv nyomvonala a futballpályától a Duna-parton Ráckeve felé a horgásztanyákig halad, ott a fordítópont, majd vissza a faluba. A félmaratoninál a fordítópont a Malom-öbölnél (Tesco) lesz, vissza a Duna-parton Szigetszentmártonon keresztül Szigetcsépre a bekötő útig, ott újabb fordítópont után a lovarda előtti úton vissza a rajt-cél kapuhoz. Nevezés és további részletek ezen a felületen.

 

Akadályfutás

Szeptember 11., szombat – Nyíregyháza

Gyermekek is indulhatnak a helyi Sóstógyógyfürdő területén rendezett versenyen, amelyen 10 épített és természetes akadályt kell leküzdeni. Kötelező minden akadályt teljesíteni, az első sikertelen átjutás után még kétszer lehet próbálkozni. A pálya 100 méter hosszú, és a Running Warriors akadályaiból épült fel. Minden egyéb részlet az extremail.hu weboldalon.

 

Túrázás

Szeptember 11., szombat – Pilisborosjenő

Teljesítménytúra az egyedülállóan szép Nagy-Kevély körül és alatt. Rajt és cél Pilisborosjenőn, a művelődési háznál (Fő utca 16.), indítás 8 és 11 óra között. Három táv (10, 20, 30 kilométer) közül lehet választani. Nevezés itt lehetséges. A célban szörp és zsíros-, vajas-, lekváros kenyér, lila hagyma, csalamádé várja a túrázókat.

 

Futás

Szeptember 11., szombat – Verőce

Duplakanyar futóverseny három folyót, két országot, három hidat és egy alagutat is érintve. Rajt 10 órakor a helyi futballpályán, regisztráció a szabad strandon. A bemelegítést Katus Attila segíti, de lehet egyénileg is végezni a gyakorlatokat. A csapatverseny 75 kilométeres, amely egyéniben is teljesíthető, de lehetőség lesz 12 kilométeres távra is nevezni, miként a 14 alatti gyermekeknek is. Minden további részlet itt megtalálható.

 

Futás

Szeptember 11., szombat – Budapest

Bár az őszi időpont szokatlan, az idén is a Népligetben rendezik meg a 26. Aldi Női Futógálát. A távok változatosak, a 600 méteres családi futástól 10 kilométerig választhatók, de gyalogolni is lehet. Az időbeosztásnak köszönhetően kombinálni is lehet a különböző versenyszámokat, és így akár 17.5 kilométer is teljesíthető, három részletben. Nevezni itt lehet, további információk a versenyről itt.

 

Fotó: BSI

 

Kerékpározás

Szeptember 11–12., szombat-vasárnap – Zamárdi

A vírushelyzet miatt szeptemberre halasztották a 22. Balaton-kör kerékpáros túrát. Több táv (282, 216, 206, 140 vagy 76 kilométer) is teljesíthető, minden részlet megtalálható a balatonkor.hu honlapon. Fontos, hogy a korábbi évekkel ellentétben a rajt egy másik rendezvény miatt nem a megszokott helyszínen lesz. Szintén a Kiss Ernő utca és a Margó Ede sétány közötti részen, de a szabadstrandon, a Zöldfa utca mellett, 1100 méterre a szokásos rajthelytől nyugatra, Szántód felé.

 

Kerékpározás

Szeptember 11–12., szombat-vasárnap – Jávorkút

Az idén már a 6. Bükk-kupa kerékpárversenyt rendezik meg; 2017 óta több mint 1200 versenyző állt rajthoz, a verseny távja 10 kilométer, a szintemelkedés 350 méter. Szombaton a családi és céges kerékpártúra szerepel a programban, a 25 kilométeres túrán bárki részt vehet, indulás 9 órakor a Városház térről. Az esemény nevezési díjaiból befolyt összeget a Velkey László Gyermekegészségügyi Központ kapja meg. Másnap kerül sor a 10 kilométeres Bükk-kupa-futamra, amely tartalmaz egy külön díjazású 350 méteres sprintszakaszt is. Ezt követően következnek a gyerekek (1-11 év) az egyenkénti indítású 100 méteres sprintszakasszal. Nevezési felületet itt talál.

 

Sportfesztivál

Szeptember 12., vasárnap – Nyíradony

Mozgásban az erő sportfesztivált rendeznek 8 és 16 óra között a Harangi Imre Rendezvénycsarnokban. A futóversenyen a gyermekek 1 és 2 kilométer, míg a felnőttek 5.6 és 11.2 kilométer között választhatnak. További programként egyebek mellett harcművészeti bemutató, női erősítő torna, önvédelmi kurzus, asztalitenisz, kosárlabda és funkcionális fitneszedzés várja az érdeklődőket. Kicsiknek arcfestés és lufihajtogatás. További részleteket megtalál az esemény Facebook-oldalán.

 

Futás

Szeptember 12., vasárnap – Dunaharaszti

Már a 6. Haraszti Futópartyt rendezik meg a Baktay téren. Szinte mindenki megtalálhatja a neki megfelelő távot, hiszen 1, 3, 7, 14 és 28 kilométer közül lehet választani, a leghosszabb távon váltófutás is engedélyezett. Rajt 9 és 10.20 óra között folyamatosan. Nevezni itt lehet, fontosabb információk itt olvashatók.

 

Futás

Szeptember 12., vasárnap – Székesfehérvár

Ismét Fehérvár Félmaraton, mégpedig a megszokott hét kilométeres körpályán, amelyen 7, 14 vagy 21 kilométer teljesíthető, az utóbbi táv váltóban is letudható. Az útvonal a Bregyó Sportközponttól indulva érinti Székesfehérvár történelmi belvárosát is. Rajt 9 órakor.

 

Túrázás

Szeptember 18., szombat – Nagykovácsi

A túra majdnem végig jelzett turistaúton halad, a rajtnál minden távhoz (7, 12, 20, 28 kilométer) szöveges itinert és térképet biztosítanak a szervezők. Rajt és cél Nagykovácsiban a Kossuth Lajos utca és Telki út sarkánál. Előnevezés nélkül is lehet indulni, minden további részlet a stabilsport.hu weboldalon található.

 

Futás

Szeptember 18., szombat – Ceglédbercel

A helyi Szabó Pál Szabadidőparkban az 5. Ceglédberceli Futófesztivált rendezik meg, amelyen az 5, 10 és 15 kilométeres mellett lesz 400 méteres táv gyermeknek. Rajt 10 órakor, kivéve a gyerekfutam, amely 9 órakor indul, az útvonalak végig aszfalton haladnak, minden további kérdés feltehető a bercelfutas@gmail.com e-mail címen.

 

Kajakozás

Szeptember 18., szombat – Tokaj

A Tokaj-Bodrogzug Tájvédelmi Körzet, a Bodrog-ártér fokozottan védett részei páratlan vízitúraélményt nyújtanak. Nem véletlen, hogy engedélyhez van kötve, 9900 és további 1270 forint (belépő a Nemzeti Parkba) ellenében egynapos kajaktúrán lehet megcsodálni a hazai madárvilág gyönyörű egyedeit, kócsagokat, gémeket, s talán a türkizkék hátú jégmadár is felbukkan. Információ itt található.

 

Futás

Szeptember 18., szombat – Nyíregyháza

Ingyenes futóverseny a Bujtosi Városligetben. Az esemény 17 órakor kezdődik, elegendő a helyszínen regisztrálni, a résztvevők 1.5, 4.5 vagy 9 kilométeres távok közül választhatnak. A távok gyaloglással is teljesíthetők.

 

Futás

Szeptember 18., szombat – Edelény

Már a 31. Bódva-völgyi Maratont rendezik meg, amely hagyományos futóverseny, vagyis A pontból B pontba tart, és a maratoni, illetve félmaratoni verseny a Magyar Atlétikai Szövetség által hitelesített távokon teszik meg a futók. Az összlétszámot 500 főben maximalizálták a szervezők, a versenyen résztvevő felnőtt versenyzők egyben jótékony futók is, mert a nevezési díjukból az Edelényi Futók Egyesülete 500 forintot átad a Magyarországi Légimentésért Alapítvány részére. Versenyszámokról, kategóriákról, további információkról az esemény honlapján olvashat.

 

Kajakozás

Szeptember 18–19., szombat-vasárnap – Szarvas

Kétnapos tengerikajak-túra a mocsári ciprusok között, felkeresve a Kákafoki-holtágat a Körösön. A terv szerint szombaton 13, vasárnap 17 kilométeres táv vár a jelentkezőkre, akik a kaland.sport@gmail.com e-mail címen vagy az esemény weboldalán több információt is kaphatnak.

 

Futás

Szeptember 19., vasárnap – Bugyi

Ingyenes a 2. Krumplifutam, amelynek versenyközpontja a helyi sportcsarnok lesz. A szervezők figyelembe vették a távoknál, hogy kezdő és profi futók is indulnak, az ovis futam (500 méter) 9 órakor, a rövid táv (2.5 km) 9.30-kor, a hosszú táv (7 km) 10 órakor startol. A regisztráció elengedhetetlen, mert legfeljebb 400 fő indulhat a versenyeken, vagyis ha a létszám betelik, a regisztrációs felület már nem lesz elérhető. Védettségi igazolást nem kérnek a szervezők. További információk a krumplifutam@gmail.com e-mail címen.

 

Futás

Szeptember 19., vasárnap – Németbánya

BakonyRUN 6.0 akadályfutó-verseny megmutatja, amely megmutatja a Bakony legzordabb arcát, felnőtteknek (10 kilométer) ugyanis 15 kemény akadályt kell leküzdeniük, illetve a 2 kilométeres gyermekfutamban is lesz öt mesterséges akadály. Futamindítások 9 és 12 óra között 30 percenként. Részletek az esemény honlapján.

 

Futás

Szeptember 19., vasárnap – Budapest

Minden hónap harmadik vasárnapján rendezik meg az úgynevezett „Krokodil hendi” újabb állomását. A Káposztásmegyeren kialakított krokodil alakú pályán a tempótól és távtól (megtett körök számától) függetlenül mindig 10.15-ös célbeérkezést kell megcélozni, de a szervezők +–10 perces toleranciával számolnak, vagyis 10.05 és 10.25 közötti célba érkezéseket tekintik érvényesnek. Minden futás előtt van lehetősége minden futónak megadni az aktuális rajtidőpontot, hogy minden egyes alkalommal minél nagyobb eséllyel megközelíthető legyen a 10:15-ös célba érkezés! Ezért minden egyes hendijelentkezéskor ki kell választani a kívánt rajtidőpontot itt, versenykiírás pedig itt olvasható.

 

Kajakozás

Szeptember 19., vasárnap – Poroszló

Családi kajaktúra a Tisza-tó rejtett zugaiban. Találkozó 10 órakor a megbeszélt helyen, amelyet a jelentkezők a jelentkezési lap kitöltését követően kapnak meg e-mailben. Részvételi díj 9900 forint, visszaérkezés 15 óra körül. Információ itt található.

 

Futás

Szeptember 19., vasárnap – Debrecen

Idén már a 11. Rotary futófesztivált rendezik meg Debrecenben. Versenyközpont a II. János Pál pápa téren, ahonnan négy versenyszámban indulnak futamok. A kerekesszékes vagy handbike-os maratoni vagy félmaratoni 11 órakor rajtol, két perccel később a maratoni, három perccel később a félmaratoni, míg újabb öt perccel később a negyedmaratoni mezőnye. Részletek ezen a felületen.

 

Túrázás

Szeptember 25., szombat – Szabadszállás

Őszi strázsa teljesítménytúra, amelyen a résztvevők a 15, 25 és 35 kilométeres távok közül választhatnak. Rajt a volt laktanyában (Honvéd út 72-82, WGS-84: N46°53’26” E19°13’09”), igény szerint a túra napján a vasútállomásra 06.34-kor, 07.20-kor, 08.34-kor és 09.20-kor érkező vonatoktól a szervezők a rajthelyre szállítást térítés nélkül biztosítják. További információ További információ Buza Vincétől (30/538-6475) vagy Asbóth Györgytől (20/972-5421)

 

Supozás

Szeptember 25., szombat – Szigethalom

Duna SUP Ultramaraton, amelynek a távja 40 kilométer a Ráckevei-Dunán. Regisztráció és helyszíni nevezés 8 óra és 8.45 között, rajz 9 órakor, visszaérkezés a kiinduló pontra 15 óra után. Deszka bérlés Metes Tamásnál (30/645-5777), nevezni a dunasupultramaraton@gmail.com e-mail címen lehet. A szervezők csak annak tudnak rajt-cél csomagot és befutó érmet biztosítani, akik szeptember 15-ig elutalják a nevezési díjat (5000 forint), ezt követően 6000 forint. További információ a 20/437-8733-as vagy a 70/313-3509-es telefonszámon kapható.

 

Futás, nordic walking

Szeptember 25., szombat – Tihany

A terepfutók és nordic walkingosok örömére már a 4. Tihany Crosst. Távok: 4.5 kilométer (cross/bulifutam), 10.5 kilométer (cross/klassz) és 21 kilométer (cross/félmaratoni), de a 10.5 kilométeren korlátozott számban kutyás futók is indulhatnak. További információk itt kapható.

 

Kerékpározás

Szeptember 25., szombat – Tiszafüred

Bringamánia Tisza-tó, amelyen a családi kör 35, míg a teljes kör 65 kilométer. Előbbi 9.30-kor, míg utóbbi 10 órakor startol, a rajtcsomagok átvételére már péntek este is lehetőség nyílik, minden fontos információ itt megtalálható.

 

Futás

Szeptember 25., szombat – Pákozd

Terepmaraton a Velencei-hegységben, a hagyományos három táv 10.5, 21 és 42 kilométer a pákozdi művelődési háztól rajtol 9 órakor, cél ugyanott. Részletek, versenykiírás és nevezési lehetőségek az esemény weboldalán.

 

Futás

Szeptember 26., vasárnap – Gánt

Az egykori bauxitbányánál a marsi felszínhez hasonlító terepen már az 5. Gánt trailt rendezik meg, amelyen 13 és 25 kilométeres táv közül lehet választani, rajt 10.15-kor és 10 órakor, a hosszabb táv a rövidebb nyomvonalán halad, vagyis két kört kell teljesíteni. Részletek és nevezés itt.

 

Túrázás

Szeptember 26., vasárnap – Tahitótfalu

Már a 2. Gyere fel a Vörös-kőre! teljesítménytúrát rendezik meg Visegrádon. A résztvevők tetszőleges kiindulóponton indulhatnak, de a lényeg, hogy 9 és 12 óra között érjenek fel a Vörös-kő 521 méteres csúcsára. Előnevezést szeptember 24-ig, de a helyszínen is lehetséges. Aki él az előnevezéssel, a helyszínen 1300 forintot kell fizetnie, ha nem nevezett, akkor 1800 forintot. Mindkét esetben a helyszínen kell fizetni!
Nevezni itt lehet. A táv egyéntől függ, de érdemes Leányfaluról vagy Tahi felől elkezdeni a mászást.

 

Futás

Szeptember 26., vasárnap – Budapest

A Liget Akadályfutás egy bulifutás a Városligetben. Rajt és cél a Napozóréten, a táv 6.5 kilométer, de nincs tömegrajt, inkább kis csoportokban, időkülönbséggel indítják a versenyzőket. A táv alatt különböző akadályok nehezítik a futók haladását, lesz füstalagút, gumilógatás, mászófal, habalagút, függeszkedés, PET-palack árok és sok más. További részletek ezen a felületen, nevezés pedig ezen.

 

Futás

Szeptember 26., vasárnap – Balatonlelle

Kishegy trail terepfutóverseny a parkerdőben, az idén már harmadik alkalommal. Ezúttal is négy táv (400 méter, illetve 7, 14, 21 km) közül lehet választani. A részvételt fedező alap nevezési díj 4000 forint, de minden nevező igényelhet rövid ujjú technikai pólót, amelynek díja 3200 forint. Létszámlimit 250 fő. Nevezés és versenyszabályzat itt található.

 

Címlapfotó: BSI

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

 

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Mint egy sosem látott világ: merülés a jég alá, egyetlen mély levegővel
Pókember-jelmezben mászott sziklát a brit erősember
Becsempészett motivációs rajz, extrém kihívások, pályacsúcs – Erős Tibor első 24 órás versenye
A futás miatt a Bükkhöz közel költözött, azóta jelentős versenyeken remekel
Lemma először nyert, Obiri címet védett Bostonban

Videók

A rendőrök biztos nem örülnek neki, de így is át lehet bringázni egy hídon
Ha a vadvízi kajakozásnak vannak fokozatai, akkor ez a legerősebb
Mikor méterek döntenek életről és halálról: több mint százzal siklott át két épület között

Hegymászás

Varga Csaba az utolsó nyolcezresre indult, amelynek csúcsán még nem álltak magyarok
A Mount Everest első nagy tragédiája, amelyből semmit sem tanultunk
Amikor még a kaland volt a lényeg: egy könyv, ami közelebb hozza a hegymászást

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

8 tipp az éjszakai baglyoknak
Tekerni, feltöltődni, jót enni! – így lesz teljes a nagy tókerülés
A magasság mámora: 14 lenyűgöző látnivaló a magyar határ mellett
Csodálatos panoráma Majomheggyel és sasreptetéssel
A világ legfélelmetesebb túrája: ki mer felmenni ezen a létrán?

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.