Lángokból mentette ki a sofőrt az ultrafutó

Testi épségét sem kímélve mentett meg egy balesetet szenvedő sofőrt Candice Burt amerikai ultrafutó, aki egy kényszerűségből feladott kihívás után hazafelé tartva vette észre a lángoló autót.

Elképesztő lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot egy ultrafutó, Candice Burt. Az amerikai nő néhány nappal ezelőtt Arizonából utazott haza, amikor Washington államban, Soap Lake egyik részén lángoló autót pillantott meg az út mellett a sötétben – a sztoriról az Instagramján számolt be, míg a történetre a Canadian Running Magazine figyelt fel.

Először azt hitte, más már biztosan segítséget kért, de ahogy néhány pillanat alatt felmérte a helyzetet, rájött, senki sincs az autó körül. Odarohant, hogy megnézze, mi a helyzet a bajba jutott vezetővel, és ha vannak, az utasokkal.

Az ajtó azonban megsérült, ezért nem tudta kinyitni. Kétségbeesetten próbálta betörni az ablakot, majd úgy érzékelte, mintha mozogna bent valaki. Végül a napfénytetőt tudta felfeszíteni annyira, hogy meglássa az öntudatlan sofőrt, akinek vérben úszott az arca. Kiabálva sikerült valamelyest magához térítenie a szerencsétlenül járt vezetőt, aki kikapcsolta a biztonsági övét, és a futó segítségével kimászott az autóból.

Ezután Candice Burt tárcsázta a segélyhívót, és négy perccel a hívás után meg is érkezett egy mentőegység – igaz, a felfokozott érzelmi állapotban neki sokkal több időnek tűnt. Az előzményekről és a folytatásról nincsenek információk, ám nem tűnik túlzónak Burt kijelentése: „Ha nem járok arra, a férfi meghalt volna.”

 

 

A balesetet szenvedő autós szerencséje, hogy Candice Burtnek fel kellett adnia az arizonai ultrafutó-kihívást, és a tervezettnél jóval hamarabb indult haza – különben nem járt volna éppen arra…

Fotó: Instagram

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.