Vízi sportok

Evezés
125 éve evezték át először az Atlanti-óceánt, azóta majdnem ezer kísérletet tettek a bravúr megismétlésére. A jeles évforduló kapcsán összeszedtük a kapcsolódó rekordokat.
Vízi sportok
Bár Orbán Olivér csak húszéves, már rengeteg sikert ért el sportágában, és szeptemberben a németországi Európa-bajnokságon, novemberben a thaiföldi világbajnokságon mutathatja meg tudását.
Interjú
Miként a legtöbb fiú, olykor Berecz Zsombor sem fogadott szót a felnőtteknek, de később világbajnoki címet szerzett vitorlázásban, sőt néhány napja megvédte Európa-bajnoki címét.
Vízi sportok
Egy olasz történész, Nicola Zanella feltételezése szerint valójában nem Polinéziából, hanem Kínából származik a szörfözés, amelyet már a Szung dinasztia idején is űztek.
Vízi sportok
A tavasz közeledtével megélénkülnek majd a programok hazánk tavain is, ilyen lehet a vitorlázás is, amelynek elsajátításához most hatnapos tanfolyamra lehet jelentkezni.
Vízi sportok
Bármilyen nehéz is tervezni, az Ocean’s Sevent 2019-ben befejező hosszútávúszó még idén augusztusban nekikezd a nyolc nagy tó meghódítását jelentő Still Water 8 teljesítésének.
Extrém sportok
Kai Lenny profi szörfös Portugália partjainál, Nazaréban hódol kedvenc sportjának. GoPro kamerájával az egyik legijesztőbb pillanatot örökítette meg, amelyet a hullámlovasok átélhetnek.
Vízi sportok
Kanyó Dénesre is lehet szavazni a Világjátékok Nemzetközi Szövetsége által indított voksoláson, miután a 41 éves sportember bekerült az elmúlt negyven év legjobb huszonnégy versenyzője közé.
Vízi sportok
Alana Blanchard csaknem húsz éven át rémálmoktól szenvedett, mert egy tigriscápa leharapta barátnője karját. Az egyik legnépszerűbb szörfös összeszedte bátorságát, és az óceán mélyére merült.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.