Vízi sportok

NYÍLT VÍZI ÚSZÁS
Rasovszky Kristóf és Olasz Anna képviseli a magyar nyílt vízi úszókat a tokiói olimpián. Előbbi éremesélyes, de a szakágban is bármi megtörténhet, szóval Olasz Anna is érhet el szép eredményt.
SZÖRF
Bors Máté a vitorlázással kezdte, ám ma már az egyik legjobb magyar windszörfös, aki jelenleg a közelgő világ- és Európa-bajnokságra készül, de a legnagyobb vágya az olimpiai részvétel.
Kirándulás
Horvátország az egyik legkedveltebb nyári úti cél, mert kristálytiszta tengervize, sziklás strandjai kellemes feltöltődést kínálnak, és ínycsiklandó gasztronómiai élményekben is részesülhetünk.
Vízi sportok
A nyár egyik legnagyobb szabadidősport-eseménye a Balaton nyugati medencéjéből a keletibe költözött, így a résztvevőknek az idén már a Zamárdi–Tihany–Zamárdi útvonalat kell teljesíteniük.
Evezés
125 éve evezték át először az Atlanti-óceánt, azóta majdnem ezer kísérletet tettek a bravúr megismétlésére. A jeles évforduló kapcsán összeszedtük a kapcsolódó rekordokat.
Vízi sportok
Bár Orbán Olivér csak húszéves, már rengeteg sikert ért el sportágában, és szeptemberben a németországi Európa-bajnokságon, novemberben a thaiföldi világbajnokságon mutathatja meg tudását.
Interjú
Miként a legtöbb fiú, olykor Berecz Zsombor sem fogadott szót a felnőtteknek, de később világbajnoki címet szerzett vitorlázásban, sőt néhány napja megvédte Európa-bajnoki címét.
Vízi sportok
Egy olasz történész, Nicola Zanella feltételezése szerint valójában nem Polinéziából, hanem Kínából származik a szörfözés, amelyet már a Szung dinasztia idején is űztek.
Vízi sportok
A tavasz közeledtével megélénkülnek majd a programok hazánk tavain is, ilyen lehet a vitorlázás is, amelynek elsajátításához most hatnapos tanfolyamra lehet jelentkezni.
Vízi sportok
Bármilyen nehéz is tervezni, az Ocean’s Sevent 2019-ben befejező hosszútávúszó még idén augusztusban nekikezd a nyolc nagy tó meghódítását jelentő Still Water 8 teljesítésének.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.