Vízi sportok

Vízi sportok
Egy sügérről csaknem harmincméteres mélységben készített képpel végzett az első helyen ifjabb Lőrincz Ferenc és Takár Yvette a portugáliai Madeirán rendezett víz alatti fotós világbajnokságon.
Óceán-átevezés
Mark Delstanche korábban a Himalájában tette próbára magát, ezúttal pedig nagy viharok után elsőként evezett át egyedül New Yorktól Londonig, átszelve az Atlanti-óceán északi részét.
Vízi sportok
Az Országos Meteorológiai Szolgálat siófoki obszervatóriumának időjárás-előrejelzése alapján a szervezők úgy döntöttek, hogy a 39. Lidl Balaton-átúszásra augusztus 7-én, szombaton kerül sor.
Vízi sportok
A Balaton-átúszás rekordere már eddig is jól teljesített a felnőttek között, míg eddigi karrierjére hajnalban a tokiói olimpia 10 km-es versenyszámának ezüstérmével tette fel a koronát – és hol van még a vége…
Vízi sportok
Ifjúsági olimpikonként még medencés számokban szerepelt Olasz Anna, aki azonban a legszebb eredményeit a nyílt vízen érte el – ebbe a sorba kívánkozik a tokiói olimpia negyedik helyezése 10 km-en.
Vízi sportok
Megnyerte az éremfutamot, így összesítésben a második helyen végzett a finn dingi hajóosztályban a tokiói olimpián Berecz Zsombor. A 35 éves vitorlázó a sportág eddigi legjobb magyar eredményét érte el.
Vitorlázás
Berecz Zsombor a harmadik helyen áll az olimpián finn dingiben. A hétvégén kiderül, milyen esélyekkel várhatja majd az utolsó fellépését, a keddi éremfutamot.
NYÍLT VÍZI ÚSZÁS
Rasovszky Kristóf és Olasz Anna képviseli a magyar nyílt vízi úszókat a tokiói olimpián. Előbbi éremesélyes, de a szakágban is bármi megtörténhet, szóval Olasz Anna is érhet el szép eredményt.
SZÖRF
Bors Máté a vitorlázással kezdte, ám ma már az egyik legjobb magyar windszörfös, aki jelenleg a közelgő világ- és Európa-bajnokságra készül, de a legnagyobb vágya az olimpiai részvétel.
Kirándulás
Horvátország az egyik legkedveltebb nyári úti cél, mert kristálytiszta tengervize, sziklás strandjai kellemes feltöltődést kínálnak, és ínycsiklandó gasztronómiai élményekben is részesülhetünk.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.