Vízi sportok

Vízi sportok
Az úszás és a kosárlabdázás keresztezéséből született vízikosárlabda leginkább a vízilabdához áll közel. Kellően változatos és szórakoztató, de ahhoz, hogy eredményesek legyünk benne, elengedhetetlen a megfelelő erőnlét.
Vízi sportok
Felejtsük el, amit eddig a vízibiciklizésről gondoltunk, a nemrég piacra dobott Hydrofoiler XE-1 ugyanis olyan élményt nyújt, mintha a víz felszínén bringáznánk, csak egyelőre nagyon drága.
BALATON-ÁTEVEZÉS
Több mint kétezren neveztek a Balaton-átevezésre, az érdeklődők augusztus 16-án Badacsony és Fonyód között szelhetik át az ország legnagyobb tavát.
Úszás
Világbajnoki ezüstérmes hosszútávúszónk verseny helyett inkább fesztiválnak nevezné a Balaton-átúszást, amelyen az a célja, hogy ő legyen a leggyorsabb.
Vízi sportok
Európai uniós forrásból és a Nemzeti Sportközpontok hozzájárulásával valósult meg a létesítmény, amely a balatoni víziturizmus-fejlesztés részének tekinthető, s augusztus elején nyílik meg.
VITORLÁZÁS
Július utolsó hétvégéjén nemzetközi nagyhajós pályaversenyt rendezik Magyarországon hölgyeknek – először. Sabján Annamária segítségével összeszedtünk nyolc tudnivalót a 4LadiesCup-Hungary-ről.
Vízi sportok
A hazai vizek számtalan lehetőséget nyújtanak amatőr vagy profi kajakosoknak, evezősöknek, kenuzóknak, de indulás előtt érdemes néhány jó tanácsot is figyelembe venniük és betartaniuk.
Vitorlázás
Nyolcvankét napig hajózott Juan Manuel Ballestro, hogy láthassa a szüleit, és miközben a világ nagyobb része a koronavírus miatt aggódott, őt kalózok üldözték az óceánon.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.