Vízi sportok

OTTHONI SPORTOK
Sorozatunkban ismert sportolók beszélnek arról, hogyan edzenek otthon, hogyan tartják formában magukat. Mányoki Attila saját testsúlyos gyakorlatokkal is készül a bizonytalanságban, és ezúttal Írországban kalandozik…
Otthoni sportok
Sorozatunkban ismert sportolók beszélnek, hogyan edzenek otthon, hogyan tartják formájukat. Az Ocean’s Seven kihívást teljesítő hosszútávúszónak Olaszország sem elérhetetlen – szobakerékpárral.
Otthoni sportok
Új sorozatunkban ismert sportolók beszélnek, hogyan edzenek otthon, hogyan tartják formájukat. Nagyjából két hete nem úszott Mányoki Attila, akinek legfontosabb idei versenyét egyelőre nem törölték, így továbbra is töretlenül készül – a szárazföldön.
Szörf
A többség csak „Szörfös Danként” ismeri Daniel Schettert, aki a hatalmas, jéggé fagyott szakálláról vált híressé, azt viszont kevesebben tudják, hogy már jó néhány embert kimentett az észak-amerikai Felső-tóból.
E-magazin
Szokásos havi lapozgatónkban a futópados világcsúcs és a norvégiai „csoda” mellett Mányoki Attila terveiről és Bódis Tamás edzőjéről, Szabó Gáborról is írunk.
Vízi sportok
Hajója sérülése miatt visszatért a szárazföldre az 5200 kilométeres óceáni SUP-evezésre vállalkozó Rakonczay Gábor, de a világrekorder extrém sportoló nem adta fel álmát.
Vízi sportok
Százhatvan kilométert tett meg az Atlanti-óceánon a sportember, amikor speciális kialakítású SUP-jának megsérült a tőkesúlya, s egy közelben tartózkodó magyar vitorlás sietett a segítségére.
Evezés
Hajóba ült és nekivágott a nagyvilágnak. Így kezdődött Bihari Zsolt évekig tartó, valóban mesébe illő kalandja, amelyről hamarosan könyvet ír.
SUP
Péntek reggel indul útnak az extrém sportoló, hogy egy SUP hátán tudjon le 5200 kilométert az Atlanti-óceánon. Amíg ő evez, szurkolói futásokkal fejeznék ki támogatásukat.
Vízi sportok
A barátai által csak KK-nek szólított Kadiatu Kamara Sierra Leone egyetlen női szörföse, aki édesapja halála után „menekült” a sportba, és mint mondja, igazán csak a hullámok között érzi magát szabadnak és boldognak.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.