Vízi sportok

Vízi sportok
A központi rendelkezések alapján a szabadidős sportolás már megengedett, így a vízitúrák is újra megrendezhetőek, és a supozás szerelmesei közül is egyre többen állnak ismét deszkára.
Vízi sportok
A háromszoros világbajnok sárkányszörfös Jalou Langeree két társával elutazott Madagaszkárra, hogy távol a civilizációtól élvezhessék a sportág nyújtotta, cseppet sem veszélytelen örömöket.
Vízi sportok
A kaliforniai paraszörf világbajnokságról visszatérő Aitor Francesena is elkapta a koronavírust, és kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, mit élt át ebben az időszakban.
OTTHONI SPORTOK
Sorozatunkban ismert sportolók beszélnek, hogyan edzenek otthon, hogyan tartják formában magukat. Mányoki Attila saját testsúlyos gyakorlatokkal is készül, és ezúttal Írországban kalandozik…
Otthoni sportok
Sorozatunkban ismert sportolók beszélnek, hogyan edzenek otthon, hogyan tartják formájukat. Az Ocean’s Seven kihívást teljesítő hosszútávúszónak Olaszország sem elérhetetlen – szobakerékpárral.
Otthoni sportok
Új sorozatunkban ismert sportolók beszélnek, hogyan edzenek otthon, hogyan tartják formájukat. Nagyjából két hete nem úszott Mányoki Attila, akinek legfontosabb idei versenyét egyelőre nem törölték, így továbbra is töretlenül készül – a szárazföldön.
Szörf
A többség csak „Szörfös Danként” ismeri Daniel Schettert, aki a hatalmas, jéggé fagyott szakálláról vált híressé, azt viszont kevesebben tudják, hogy már jó néhány embert kimentett az észak-amerikai Felső-tóból.
E-magazin
Szokásos havi lapozgatónkban a futópados világcsúcs és a norvégiai „csoda” mellett Mányoki Attila terveiről és Bódis Tamás edzőjéről, Szabó Gáborról is írunk.
Vízi sportok
Hajója sérülése miatt visszatért a szárazföldre az 5200 kilométeres óceáni SUP-evezésre vállalkozó Rakonczay Gábor, de a világrekorder extrém sportoló nem adta fel álmát.
Vízi sportok
Százhatvan kilométert tett meg az Atlanti-óceánon a sportember, amikor speciális kialakítású SUP-jának megsérült a tőkesúlya, s egy közelben tartózkodó magyar vitorlás sietett a segítségére.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.