Életmód

Életmód
A pénteki kormányrendelet világosan meghatározza, milyen körülmények között engedélyezett a kinti szabadidős sportolás – és így már azt is tudjuk, mit nem kell szégyellni.
Életmód
Sajnos eljött az a pillanat, amikor kiderült, a gépi világ nélkül félemberek vagyunk csupán – a Nemzeti Sportban megjelent publicisztika arról szól, vajon rádöbbenünk-e arra, a lelkünket is meg kell erősíteni az állóképességünk érdekében.
Fitnesz
Akik korábban hozzászoktak a rendszeres testmozgáshoz, nehezen viselhetik, hogy a négy fal közé szorulnak – a Csupasport állandó szerzője nekik kínál változatos otthoni edzésmódszereket.
Életmód
Egy idő után a felnőttek mellett a gyerekek is nehezebben viselik a koronavírus-járvány miatti szobafogságot, de néhány apró trükkel könnyebben tehetik túl magukat a megpróbáltatásokon.
Életmód
Ha a járványhelyzet következtében lakásunkban, házunkban ragadtunk, de az otthoni munkavégzés és a gyerekek mellett nem marad elég időnk a testmozgásra, akkor is felesleges kétségbe esni.
Életmód
A tüdőkapacitással sosem volt gondja Cser Krisztián operaénekesnek, a Magyar Állami Operaház művészének, aki négy esztendővel ezelőtt csatlakozott az amatőr futók közösségéhez, és aki az áprilisi, a koronavírus-járvány miatt elhalasztott 35. Telekom Vivicittá Városvédő futáson teljesítette volna első félmaratoni versenyét.
Szabadidő
Tematikus cikkek, új rovatok és kihívások, magazinok és e-magazinok: az élet bonyolulttá vált, de a szabadidős sportolók már számtalan nehéz helyzetből találtak kiutat.
Életmód
Tévhit, hogy a koronavírus-járvány idején a szobafogság a legjobb módszer a megelőzésre. Akár otthon, akár a szabadban, de ne hanyagoljuk a testmozgást, mert erősíti az immunrendszert.
Életmód
Szénhidrátra szüksége van az emberi szervezetnek, hiszen ez a legfőbb energiaszolgáltató tápanyagunk. Ám ha fogyni szeretnénk, a szénhidrát bevitt mennyiségén és minőségén is változtatnunk kell.
Életmód
Mit tegyünk, ha rendezvényünk a koronavírus miatt elmarad, de nyakunkon marad a rengeteg étel? Lássuk, az Arnold Sport Fesztivál szervezői miképpen cselekedtek ebben a helyzetben.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.