Életmód

Életmód
Nemrég 122 kilóval döntötte meg korosztálya fekvenyomó-világrekordját a 72 éves japán Sirakava Takesi, aki miközben az októberi világbajnokságra készül, rizsföldjén dolgozik.
Életmód
Alig két évvel azt követően, hogy daganatos megbetegedést diagnosztizáltak Ikee Rikakónál, a japán sportoló beúszta magát hazája vegyes váltójába, így a nyáron szerepelhet a tokiói olimpián.
Életmód
Megújul, s ezáltal izgalmasabb és testhezállóbb tartalommal jelentkezik az egyetemi szabadidő- és versenysporttal foglalkozó hírlevél és weboldal, amelyet a hallgatók is szerkeszthetnek.
Életmód
Lépjünk ki a szobából, és folytassuk az erősítést a természetben a tavaszi melegben! A kardiotréningek mellett erősítő edzéseket is végezhetünk a parkban, de csak megfontoltan.
Életmód
Korábban körberöhögték, ma már megcsodálják, akik sétával tesznek a fogyásért. Ha ezt az ősi mozgásformát megfelelően végezzük, s figyelünk a részletekre, látványos sikereket érhetünk el.
Életmód
Amikor a hosszú, hideg tél után végre elérkezik a várva várt enyhülés, és egyre több időt tölthetünk a szabadban, érdemes sorra venni, hogy milyen teendőink akadnak a kertben. (x)
Életmód
Két éve sorozatban számoltunk be a szabadidős versenyeken segítő önkéntesekről. Most az egyikük, Ádám Krisztina beszélt arról, hogy bár járványhelyzet miatt jóval kevesebb lett a verseny, ő töretlenül támogatja az indulókat.
Életmód
Zsigovits Angelika élete szorosan összefonódik az egészséges étkezéssel és a rendszeres testmozgással, sőt mindkét területen rendszeresen segítséget nyújt az emberek az életmódváltáshoz.
Életmód
Sokan szeretnék elkerülni az öregkori szív- és érrendszeri megbetegedéseket, s bár ebben a mozgással rengeteget segíthetünk, azért nem árt tudni, milyen mozgásformát végezzünk.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.