Életmód

Életmód
A sport és a tudatos étkezés jelentőségét szerencsére már egyre többen felismerik. A rendszeres szűrővizsgálatoktól viszont még mindig sokan idegenkednek. Pedig ez is az egészségünk megőrzésének egyik fontos hozzávalója – ráadásul hosszú várólisták és felesleges körök nélkül is elintézhetjük a szükséges vizsgálatokat.
Életmód
Molnár Andrea táncművész, táncoktató életében fontos szerepet tölt be a sport, újabban túrázik is, de hosszabb ideje fut, és szívesen részt venne kutyamenhelyek javára tartott jótékonysági versenyen.
Életmód
Fantasztikus kihívások a Megyerhegyi tengerszem sziklafalán, a sárospataki várnál, a Bodrogon, a füzéri várban, a Tiszán, a gomboshegyi pincékben vagy a Zempléni Kalandparkban – július 18-tól.
Életmód
Nyakunkon a nyári olimpia, ami még inkább az élsportban jellemző teljesítménykényszerre, doppingra, illetve doppingellenes küzdelemre irányítja a figyelmet. A sportolókon egyre nagyobb a nyomás, hogy a legalitás határain belül minél jobb eredményeket érjenek el. Cikkünkben három olyan eljárást, illetve anyagot vizsgálunk meg, amelyek még a WADA – egyébként nagyon szigorú – előírásai szerint sincsenek tiltva. (X)
Életmód
A népszerű szabadidős eseménysorozatot 2004 óta rendezik meg, az idén – szervezett keretek között – már három megye harmincöt településének negyven strandján lesz lehetőség a sportolásra.
Életmód
Ma már rendkívül fontos, hogy egy profi labdarúgónak milyen a megjelenése. Az izmos felsőtest nemcsak látványos, hanem előny is a test test elleni küzdelemben. Íme három sztárfutballista!
Fitnesz
Aki edzettségi állapotától függetlenül vágyik az egészségesebb életre, ráadásul menőnek találja, hogy Premier League-focista és a legjobb magyar sportolók edzőjével dolgozhat, nem kell messzire mennie: Francisco „Cisco” Escalante itt él, ő a Budapesten található Smasher Training Systems tulajdonosa és vezető trénere.
Életmód
Megnyílt Dubaiban a világ legmagasabban fekvő szabadtéri medencéje, apró szépséghiba, hogy borsos árat kell megfizetnie annak, aki a varázslatos panorámát élvezve úszkálna a szállodakomplexum tetején.
Életmód
Nemrég 122 kilóval döntötte meg korosztálya fekvenyomó-világrekordját a 72 éves japán Sirakava Takesi, aki miközben az októberi világbajnokságra készül, rizsföldjén dolgozik.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.