Életmód

ÉLETMÓD
Zion Clark sohasem ismerte vér szerinti szüleit, gyermekkorában rendre megalázták, de a sportnak köszönhetően megtalálta az életcélját, és a közelmúltban a Guinness-rekordok Könyvébe is bekerült.
Életmód
Fajtatiszta vagy keverék, lakásban tartott vagy kinti házőrző, a kutyának nagy igénye van az ember közelségére, illetve szükségük van fizikai és mentális energiáik megfelelő levezetésére.
ÉLETMÓD
Enni vagy nem enni? Egyáltalán mit lehet és mit érdemes, ha a hobbisportoló diétázni kezd? Rácz Gréta élelmiszermérnök beszélt röviden az oly divatos fogyókúrázás hasznos és veszélyes oldaláról.
Életmód
A Mozdulj, Balaton! Sporttalálkozóval ér véget augusztus 28-án az idei Mozdulj, Balaton! szabadidős programsorozat. A szervezők a vonyarcvashegyi Lido strandon várják a Somogy, Zala és Veszprém megyei csapatokat.
Életmód
Az egész napos ingyenes eseményen, augusztus 29-én egyebek mellett Szőnyi Ferenc ultrafutóval, Kopár István földkerülővel vagy Majthényi Szabolcs világbajnok vitorlázóval is lehet találkozni.
ÉLETMÓD
Idén újra megrendezik Kőbányán a Nagy Sportágválasztót, amelyen a gyerekek és felnőttek is megismerkedhetnek több mozgásformával, és megtalálhatják a legmegfelelőbbet.
Olimpia
Érmek, értékes helyezések, eredményes szereplés – a szabadidős sportok szempontjából is jól sikerült nekünk, magyaroknak a tokiói játékok, amely emlékezetes történetekkel ajándékozta meg a rajongókat.
Életmód
A sport és a tudatos étkezés jelentőségét szerencsére már egyre többen felismerik. A rendszeres szűrővizsgálatoktól viszont még mindig sokan idegenkednek. Pedig ez is az egészségünk megőrzésének egyik fontos hozzávalója – ráadásul hosszú várólisták és felesleges körök nélkül is elintézhetjük a szükséges vizsgálatokat.
Életmód
Molnár Andrea táncművész, táncoktató életében fontos szerepet tölt be a sport, újabban túrázik is, de hosszabb ideje fut, és szívesen részt venne kutyamenhelyek javára tartott jótékonysági versenyen.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.