Horgászat

Horgászat
A horgászok sohasem kételkedtek benne, hogy hobbijuk a világ egyik legnépszerűbb szabadidős tevékenysége. A hírességek között is akad számtalan horgász, ezúttal azt szedtük össze, ki mit mondott erről a szép hobbiról.
Horgászat
Még hogy a pecázás unalmas, és csak a maguknak való emberek űzik… Íme a példa, hogy olykor világsztárok is horgászbotot ragadnak, és élvezik is, ahogy a hal megdolgoztatja az izmaikat.
Horgászat
A napokban ért véget az 5. Balatoni Pontyfogó Kupán néhány nap leforgása alatt 26 tonnánál is több pontyot emeltek ki, ugyanakkor jó hír, hogy egytől egyig visszakerültek a magyar tengerbe.
Horgászat
A horgászat sokak számára életforma, mások képtelenek felfogni, mi veszi rá az embereket, hogy egy helyben üljenek órákig és a horgászbotot bámulják. Ezúttal képeken keresztül mutatjuk be, mit is jelent a horgászat.
Horgászat
A jó idő beköszöntével ellepték a horgászok a Balaton-partot. A rekordméretű pontyra vágyóknak a két és fél évvel ezelőtt kifogott óriáshalat kellene felülmúlniuk, a több mint egy méteres pikkelyest akkor vaksötétben sikerült szákba csalni.
Horgászat
Idehaza Magyarországon is kezd beindulni a horgászidény, az amerikai Minnesota államban viszont már egy rekord is megdőlt, 198 centiméter hosszú tokhalat húztak partra. Nem is akárhogyan.
Horgászat
A Balaton, az Balaton. A legtöbb embernek egészen más érzés hazánk legnagyobb taván kapásra várni, mint egy néhány hektáros telepített horgásztó partján. Ezúttal a „magyar tengert” térképeztük fel, hol érdemes horgászattal próbálkozni.
Horgászat
Itt a március, végre terepre mehetnek a horgászok. Kedvcsinálóként nézzük át, melyek voltak az elmúlt évek legnagyobb fogásai.
Horgászat
A magyar horgászválogatott két világbajnoki győzelemmel, egy ezüstéremmel és egy nyolcadik helyezéssel az éremtáblázat élén zárt a horgász-világjátékok édesvízi szakágában. A csapat húzóemberének számító Walter Tamással beszélgettünk.
Horgászat
A magyar horgászválogatott két világbajnoki győzelemmel, egy ezüstéremmel és egy nyolcadik helyezéssel az éremtáblázat élén zárta a múlt héten Dél-Afrikában megrendezett 4. horgász világjátékokat az édesvízi szakágban.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.