Ausztria

Ausztria
A honfitársaink körében is népszerű stájerországi és karintiai úti célok a koronavírus-járvány miatt jelentős veszteséget könyvelnek el, pedig szinte valamennyi sípályát friss hó borítja.
Ausztria
Hihetetlenül különleges helyzetet szültek az osztrákoknál a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozó intézkedések.
AUSZTRIA
Egyre többen gondolkodnak úgy, hogy inkább kimaradnak egy-egy buliból, lekapcsolódnak az internetes felületről, mert több örömöt adhat például a futás vagy a láblógatás.
Csupasport magazin
Itt a Csupasport magazin első száma! Az újságárusoknál kapható 100 + 16 oldalas kiadványból többek között kiderül, a fantasztikus csúcsot elérő Csécsei Zoltán miért kezdte mínusz nyolcvanezerrel a karrierjét.
Ausztria
Pró és kontra érveket sorakoztatott fel a Der Standard című lap két újságírója – összeállításuk nem várt hatást keltett. Ki mit gondol, kivel ért egyet?
AUSZTRIA
Az osztrák tartományban a slow trail útvonalakat különösebb erőfeszítés nélkül teljesíthetjük, az élmény pedig garantálható, mert kényelmes padok mellett függőágyakban is lehet pihenni.
Ausztria
Szakítsunk időt arra, hogy a négy fal közül kiszabadulva mozogjunk a friss levegőn is, de ne hűbelebalázs módjára vágjunk bele a téli túrának, különben bajunk eshet.
AUSZTRIA
A testnevelésórákon végzett magas intenzitású intervallumedzés rövid időn belül is javíthatja a fiatalok egészségi állapotát.
Ausztria
Aligha tesz jót a közérzetünknek a hideg, szeles, borongós tél, de nyugalom, az ilyenkor fokozódó rosszkedv és levertségérzet leküzdhető.
AUSZTRIA
A karintiai Weissensee mindenkinek tartogat valamit: a kínálat a kőszáli kecskékhez vezető hótalpas túráktól az éjszakai fáklyás kiruccanásig terjed.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.