Ausztria

AUSZTRIA
Több mint egymillió osztrák sportolni vágyó várta, hogy az edzőtermek két és fél hónapos kényszerszünetet követően a pünkösdi hétvégét megelőző pénteken ismét megnyissák kapuikat.
Ausztria
Most tervezzünk, és később menjünk kerékpározni: ha lecseng a koronavírus-járvány, Karintia felfedezésre vár, és akár egy hűvös, 9 Celsius-fokos elhagyatott bányában is tekerhetünk.
Ausztria
Az osztrákok lépcsőzetesen feloldják a szigorú intézkedéseket, de a Kronen Zeitung című lap figyelmeztet, a hosszú hetek otthon eltöltött tétlenségét senki ne egy-két nap alatt pótolja.
Ausztria
Ausztriában a háztartások 43 százalékának kell bevételkieséssel számolnia a koronavírus-járvány miatt, s egy felmérés szerint a lakosok a szabadidősporton kezdenék a takarékoskodást.
Ausztria
A Bécsi maratoni elmaradt, sokan mégis futócipőt húztak, és a szabályok betartása mellett alaposan megmozgatták magukat.
Ausztria
Sokan ugróasztalt állítanak fel otthon, a kertben vagy a teraszon, a kockázatokat ugyanakkor alábecsülik, pedig a grazi egyetemi klinika professzora szerint rengeteg a kórházba kerülő fiatal.
AUSZTRIA
Most tervezzünk, de később menjünk túrázni, mert ha lecseng a koronavírus-járvány, a napsütötte Karintia felfedezésre vár, s akár három országon átívelő útvonalat is választhatunk.
AUSZTRIA
Wolfgang Konrad, az esemény főszervezője szerint kétmillió euró is lehet a kár, ugyanakkor bízik benne, hogy a járványhelyzet után az emberiség viselkedése jó irányban változik meg.
AUSZTRIA
Az osztrák közszolgálati televízió, az ORF napi rendszerességgel megmozgatná a lakosságot, s elindította sportprogramját, amely fiatalnak és idősnek egyaránt hasznos.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.