Ausztria

Ausztria
A Der Standard mutatta be, hogyan próbálják átvészelni az osztrákok, és különösen a bécsiek a koronavírus-járvány miatti szigorú korlátozásokat. Népszerű lett a szabadtéri pingpongozás.
AUSZTRIA
Az üzemeltetők szerint jelentős anyagi és egészségügyi károkkal jár, ha nem fogadhatják a sportolni vágyókat.
Ausztria
Várhatóan egy héttel tovább, január 24-ig tart Ausztriában a zárlat, a helyiek azonban megrohamozták a síterepeket, Semmeringben például lehetetlenség volt tartani a megfelelő távolságot.
Ausztria
Korábban egyértelműnek tetszett, hogy az osztrák sípályák december 24-én ismét kinyithatnak, néhány nappal az újraindulás előtt azonban néhány tartományban nagy a bizonytalanság.
Ausztria
Egy hét múlva nyitnak az osztrák sípályák, javában zajlanak az előkészületek, a karintiai vendéglátók például a biztonságos téli időtöltés érdekében számos intézkedést vezetnek be.
Ausztria
Elisabeth Köstinger, Ausztria turizmusáért felelős miniszterasszony a Kronen Zeitungnak elmondta, nem lesznek egyenruhások a lejtőkön, a szabályokat azonban mindenkinek be kell tartania.
Ausztria
Teljesült a sportszeretők kívánsága, mert az enyhítésnek köszönhetően december 24-től megnyithatnak az osztrák sípályák, a vendéglátó egységek pedig január 6-tól üzemelhetnek ismét.
Ausztria
Online petíciót nyújtott be az osztrák gazdasági kamarához a tartományi hatóságok szakmai képviselője, mert továbbra sem tudni, a korlátozások várható lazítása érinti-e a sípályákat.
Ausztria
A hetek óta tartó korlátozó intézkedések miatt már a karácsonyra összpontosítanának a sípályákon turizmusból és vendéglátásból élők, de meglehet, számításaikat az olaszok keresztülhúzzák.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.