Extrém sportok

Videó
Minden év februárjában összejön a világ huszonnégy legjobb síelője és snowboardosa, hogy eldöntsék, ki közülük a király és a királynő. Idén is így tettek.
Extrém sportok
Sok sporttársával ellentétben Costa Rica legtehetségesebb szörföse, Brisa Hennessy gond nélkül gyakorolhat, és amiatt sem bánkódik, hogy későbbre halasztották az olimpiát, amelyen biztos indulónak számít.
Extrém sportok
Ryan és Casey Higginbotham gyermekkoruk óta verseng egymással, jóformán minden ismertebb sportot kipróbáltak már, majd egyszer úgy döntöttek, hogy Alaszkától kézzel eleveznek Mexikóig.
Videó
A GoPro Millió Dolláros Kihívás elnevezésű díját legutóbb Angus Sellen nyerte el, aki minden extrém sportot szeret, amelyet a levegőben űznek.
Extrém Sportok
Édesanyja, a merülés királynőjének tartott Natalja Molcsanova emléke előtt tisztelgett fia, Alekszej Molcsanov, aki újabb világrekordot döntött, miután 181 méter mélyre merült Moszkvában.
Motorozás
Leszakadt a kipufogója, eltévedt, világítás nélkül vezetett, meghibásodott a segítő autója, utánpótlás nélkül maradt, mégis elsőként futott be a Budapest-Bamako-ralin Somogyi Viktor, az első kétszeres motoros győztes.
Extrém sportok
A sportágában a világ egyik legjobbjának számító Kelly Slater létrehozná második mesterséges létesítményét, mégpedig a kaliforniai sivatagban, ahol eddig legfeljebb golfversenyeket rendeztek.
Extrém Sportok
Tíz évvel korábban még legfeljebb a különböző hollywoodi filmekben láthattunk hátukra szerelt szárnyakkal közlekedő embereket, ám manapság Vince Reffet révén ez már nem csupán álmodozás.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.