Extrém sportok

Extrém sportok
A tavaly ősszel alapított CESA gondozásában tavasszal rajtol a hat állomásos Prémium Liga Kupa. A szervezet célja a versenyeztetés mellett az erősember sportág népszerűsítse az amatőr sportolók körében.
2020 LEGJEI
A koronavírus-járvány miatt eseménytelenné váló évben sem maradtunk nagyszerű eredmények nélkül, zárásként összegyűjtjük ezeket. Sorozatunk utolsó, negyedik részében olyan exkluzív, külföldiekkel készült anyagainkat idézzük fel, amelyekhez hasonlók miatt 2021-ben is érdemes lesz a csupasport.hu-ra kattintani.
Videó
Nem könnyű a dolga egy felnőttnek, aki imádja az extrém sportokat, és gyermeke születik, hiszen a felnevelése rengeteg időt igényel. De jó hír, hogy nem kell választania közöttük.
2020 LEGJEI
A koronavírus-járvány miatt eseménytelenné váló évben sem maradtunk nagyszerű eredmények nélkül, az év zárásaként összegyűjtjük ezeket. Sorozatunk harmadik részében érdekes kísérletekről, különleges teljesítményekről emlékezünk meg.
Extrém hidak
Kínában az üveghidak építéséből is sportot űznek, így aztán ott találhatók a világ leglátványosabb üvegpadlójú hídjai, ösvényei. Mutatunk négyet, ráadásként pedig egy impozáns kanadai kilátót.
Videó
A Mikulás is ember, szeret szórakozni. Egy évben csak egyszer találkozunk vele, azt viszont alig tudjuk, mit csinál egész évben. Hát, ezt!
Extrém sportok
A kritikák nem érdeklik, azért gördeszkázik, mert szereti. A Skate Moss néven híressé vált Victoria Taylor szerint a szabadidősport fő célja nem az, hogy valaki minél profibb legyen, hanem hogy önmagához képest fejlődjön, és jól érezze magát.
Toplista
A legemlékezetesebb sportfilmeket bemutató sorozatunkban ezúttal az extrém sportokról szóló alkotásokat vesszük górcső alá. Bizonyítjuk, hogy extrém sportot nézni filmen majdnem annyira izgalmas, mint művelni. 
Extrém sportok
Számtalan bajnokot adott az alpesi síelésnek Finnország, híresek a jégkorongozóik, síugróik, snowboardosaikról azonban kevesebb szó esik. Pedig világbajnokuk is van: Roope Tonteri, aki interjút adott a Csupasportnak.
Videók
A gyerekek imádnak ugrálni a trambulinon, de nincs az a szülő, aki a videóban szereplő monstrumra felengedné a gyerekét.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.