Extrém sportok

Videó
Lutz Eichholz új szintre emelte a magashegyi túrázás fogalmát: úgy megy fel a csúcsra, mint bárki más, viszont egyáltalán nem úgy jön le onnan.
Evezés
125 éve evezték át először az Atlanti-óceánt, azóta majdnem ezer kísérletet tettek a bravúr megismétlésére. A jeles évforduló kapcsán összeszedtük a kapcsolódó rekordokat.
Extrém sportok
Marcus Armitage angol profi golfos Guinness-rekordot állított fel, ő talált bele legtávolabbról golflabdával egy mozgó autóba. Még az sem igazán érdekelte, hogy többször betörte a kísérletben résztvevő BMW M8 szélvédőjét.
Szörf
Ha motiváció kell a sporthoz, egy közös ház is segíthet. A kaliforniai hölgyek úgy döntöttek, nemcsak együtt sportolnak, hanem ezentúl együtt is laknak.
Videó
Az 1990-es évek elején egy unatkozó új-zélandi testvérpár és egy tudós kitaláltak valami egészen újfajta szórakozási módot.
Extrém sportok
A megszokott hegycsúcsok és városi látványosságok helyett ezúttal Párizs mélyére kalauzol el a francia Antoni „Dante” Villoni, aki a bringázás mellett más extrém sportokat is szívesen űz.
Videó
A szörfdeszkát nem úgy alakították ki, hogy havas lejtőkön csússzanak le vele, de csak idő kérdése volt, hogy valaki kipróbálja, milyen a hegyen használni.
SNOWBOARD
A snowboardozással párhuzamosan a jelek szerint az ugratóépítés is fejlődik, legalábbis ha a videóban látható „erődöt” vesszük alapul.
Art Du Deplacement
Közös baráti edzésnek indult, néhány fiatal csak a határait szerette volna feszegetni, aztán ma már három különálló sportról, mozgásformáról vagy épp életmódról beszélhetünk: parkour, freerunning és Art Du Dèplacement (ADD). Míg az előbbi kettőről több szó esik, addig az ADD szinte ismeretlen. Most ennek jártunk utána.
Videó
Két bázisugró úgy gondolta, nappal már nem is olyan nagy kihívás a mélybe ugrani egy szikláról, ezért emeltek egyet a szinten és belevetették magukat az éjszakába, na nem a szó hétköznapi értelmében.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.