Extrém sportok

Extrém sportok
Kerékpárral indult Zichó Viktor a kenyai Mombasából, az Indiai-óceán partjától, s bő egy héttel később már Afrika legmagasabb csúcsán állt, 5895 méteren, majd le is gurult a hegy lábáig.
Extrém sportok
Négy kategóriában hirdettek győztest a 14. Eged-hegyi Sherpa Rally teherhordóversenyen, amelyen 20, 40 és 60 kilós kereteket kellett háton felcipelni a csúcsra.
Videó
Egy amerikai házaspár úgy gondolta, kipróbál egy új száguldó járművet, így esett a választásuk egy különleges motorcsónakra, amelyben ülve olyan élményük lehetett, mintha videojátékkal játszanának.
Extrém sportok
A spanyol triatlonszövetség által közzétett videóban Roberto Sánchez Mantecón kerékpárral és futva próbálta felvenni a versenyt, de a kísérletből nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni.
Extrém sportok
Elsősorban egyetemistákat várnak a szeptember 25-én, szombaton esedékes Vaddisznó-kupára, de bárki benevezhet a több ügyességi számot, illetve akadályt felvonultató versenyre.
Extrém sportok
A mászótermek üzemeltetői és a sportolók előtt is új lehetőségeket nyit az a platform, amely az adatok elemzésével képes optimalizálni a mászóterem működését, segíti a kezdő sportolókat, támogatja a haladók teljesítményének javítását.
Videó
Jumaidee Elias a karanténidőszakban szerette meg az extrém sportokat, olyannyira, hogy nemrég a 343 méter magas millau-i völgyhídról hajtott végre hátborzongatóan különleges bázisugrást.
Sportpszichológia
Faludi Viktória sportpszichológus szerint a 13 évesen olimpiai bajnoki címet szerző japán Nisija Momidzsi nehezen dolgozza fel a sikert, ilyenkor a környezetében élőknek rendkívül fontos szerepük van.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.