Programajánló

Programajánló
Tavaly sikerrel rendezték meg először a rövidebb, 2.6 kilométeres távon is az eseményt, de persze a hagyományos Révfülöp és Balatonboglár közötti 5.2 kilométeres táv maradt a fő szám.
Programajánló
Bár a héten megrendezik az 53. Kékszalag vitorlásversenyt, a fővárosban is lesz rangos esemény, mégpedig szombaton a 27. K&H mozdulj! futóest, amelynek futamai 18 és 20 órakor rajtolnak.
Programajánló
Kétnapos futófesztivál ezen a hétvégén az Ultrabalaton mintájára, csak ezúttal a Dunakanyarból indulva. Minden teljesítő a főváros homokos strandján pihenheti ki a verseny fáradalmait.
Programajánló
A koronavírus-járványt követő első futóverseny a fővárosban, amelyet nem online eseményként rendeznek meg. Bár eddig rendre áprilisban tartották meg, a nyári időpontra is sokan jelentkeztek.
Programajánló
Először rendeznek szabadidős úszóversenyt a Balaton félszigeténél; a gyerekek sprintszáma is helyet kapott a programban, míg a felnőttek további három táv közül választhatnak.
Programajánló
A Hosszú-bérc teljesítménytúrát másodszor rendezik meg szombaton, a résztvevők a parádfürdői Ilona-völgyben rajtolnak, és meghatározott útvonalon három különböző táv közül választhatnak.
Programajánló
A nyár beköszöntével egyre több a vízitúra, supozás és evezés, de a legrangosabb eseményt vasárnap a budakalászi tónál rendezik meg, ahol három futótáv közül lehet választani.
Programajánló
Egész napos esemény a fővárosból indulva autóbusszal, a fontosabb látnivalók (Jurisics-vár, Széles-kő, Bozsok vagy Írott-kő) érintésével az ország nyugati határvidékén.
Programajánló
Először rendezik meg az országúti kerékpárosversenyt, amelyen június 5-én és 6-án is lesz futam – cél a Kékestető, de kiegészítő programként erdei túrázásokra is lehet jelentkezni.
Programajánló
Már hetedik alkalommal rendezik meg a Tour de Balatont, amelyen a gyermek- és családi futam mellett további három, hosszabb táv közül lehet választani. Természetesen a teljes tókerülést is.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.