Programajánló

Programajánló
Különleges váltóverseny a visegrádi Fellegvártól indulva a Kisoroszi szigetcsúcsig, amely úgy 157 kilométert jelent, s legfeljebb ötfős lehet a csapat. További fontosabb események a 42. hétről!
Programajánló
Nagyszabású kerékpárostúra Tiszafüreden, ahol a klasszikus tókerülés mellett további két táv közül is választhatnak a résztvevők. További fontosabb események a 41. hétről!
Programajánló
Egyszeri és megismételhetetlen program vár a bringásokra Körmend és Vasszentmihály között, ahol az átadás előtt álló M8-as sztrádán rendeznek versenyt. További fontosabb események a 40. hétről!
Programajánló
Ultrabalaton, Spar Budapest Maraton, Velencei-tó- vagy Tisza-tó-kerülős bringatúrák. Csak néhány kiemelkedő szabadidős sportesemény, amelyen érdemes elindulni az ősz közepén is.
Programajánló
Október első hétvégéjén rendezik meg Közép-Európa leghosszabb futóversenyét, amelyen 221 kilométert kell megtenniük a csapatoknak, egyéni indulóknak. További fontosabb események a 39. hétről!
Programajánló
Ismét megrendezik a Gánt trailt az egykori bauxitbánya területén, ahol a vörös talajon 13 és 25 kilométeres táv között lehet választani. Egyéb fontosabb események a 38. hétről!
Programajánló
Ismét akadályfutó-versenyt rendeznek Németbányán, ahol a felnőtteknek tizenöt, a gyerekeknek öt akadályon is át kell küzdeniük magukat. További fontosabb események a 37. hétről!
Programajánló
Tavaly a koronavírus-járvány miatt elmaradt az esemény, de pénteken és szombaton a Merkapt Sportközpont újra várja az érdeklődőket, az első napon óvodai és iskolai csoportokat, másnap a családokat.
Programajánló
A pandémia továbbra is korlátozza a szabadidős események megrendezését, de egy év szünet után ismét itt a havi összesítőnk – érdemes többször visszatérni, mert a lista folyamatosan bővül.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.