Programajánló

Programajánló
Az otthon végezhető mozgásformák kényszermegoldásnak megfelelőek, de létezik néhány kezdeményezés, amely szervezett keretek között nyújt színvonalas edzéslehetőséget az átmeneti időszakban.
Programajánló
Ingyenes családi tekerés a kőbányai Szent László tértől a Naplás-tóhoz és vissza, megfelelő időjárás esetén piknikezéssel egybekötve. Egyéb fontosabb események a 11. hétről!
Programajánló
Nyolcadik alkalommal rendezik meg az eseményt, amely nem verseny, kötelező táv sincs, ellenben lesz hat szirom formájú kör a Határ-nyereg körül. További fontosabb események a 10. hétről!
Programajánló
Megérkezett a tavasz, egyre több sporteseményt rendeznek meg a szabadban, szóval lehet válogatni bőségesen. Eseménynaptárunk folyamatosan frissül, érdemes többször visszatérni az oldalra!
Programajánló
Gánton negyedszer rendezik meg a terepfutóversenyt, amelynek végén a férfi és női győztes futócipőt kap, minden más célba érkező pedig lángost. Egyéb fontosabb események a 9. hétről!
Programajánló
Legfeljebb negyvenen vehetnek részt a BSI Csepeli Futónagykövettel közös futáson a Kis-Duna-parton, ahol hat táv közül lehet kiválasztani a megfelelőt. Egyéb fontosabb események a 8. hétről!
Programajánló
A szerelmesek napját követően, február 15-én a szervezők a kőbányai pincerendszerbe invitálnak egy futóversenyre, amelyen gyerekek, családok és túrázók is indulhatnak. Egyéb fontosabb események a 7. hétről!
Programajánló
Kemencén hozzávetőlegesen negyvenhat kilométert jelent, ha valaki négyszer felkapaszkodik a Nagy-Hideg-hegy gerincére, mindezt éjszakai sötétben. Egyéb fontosabb események a 6. hétről!
Programajánló
Talán az utolsó lehetőség, hogy a következő négy-öt hétben is téli körülmények között lehessen sportolni hazánkban. Eseménynaptárunk folyamatosan frissül, érdemes többször is visszanézni.
Programajánló
A szomszédos Ausztriában kétnapos hótalpas kirándulás, amely során a Spital am Semmering mellett magasodó Stuhleck csúcsára is fel lehet kapaszkodni. Egyéb fontosabb események az 5. hétről!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.