Programajánló

Programajánló
Egynapos program a magyar-szlovák határ mentén, indulás Letkéstől egészen Szobig, ahol az Ipoly beletorkollik a Dunába. A túra létszámlimites, érdemes idejében leadni a jelentkezéseket.
Programajánló
Észak-Magyarország tájai várják a túrázókat a hétvégén, egyebek mellett Salgó vára és a néhány kilométerrel távolabb lévő, de már a határ túloldalán magasodó somoskői vár.
Programajánló
A Panorámafutás online rendezett futamával lehet támogatni a tiszai PET-kupa programját egészen május 31-ig. A nevezési díj tíz százalékával segíthető a műanyag-mentesítő folyómentő akció.
Programajánló
A járvány több mint egy éve befolyásolja a szabadidős eseményeket is, a sportolási lehetőségek átalakultak, de április végéig bárki lemérheti, mennyit bír harminc vagy hatvan perc alatt.
Programajánló
Számtalan korábban meghirdetett eseményt visszamondtak a napokban, egyelőre azonban a balatonalmádi kirándulást még nem. Az idei a harmadik rendezés, de ezúttal is egyénileg teljesíthető.
Programajánló
Egyénileg három táv is teljesíthető a helyszínen, mindennemű szervezést és helyszíni biztosítást nélkülözve, de aki nem szeretne utazni, lakókörnyezetéhez közel is részt vehet az eseményen.
Programajánló
Rendkívül beszűkültek a csoportos szabadidős sportolási lehetőségek, de minimális létszámban továbbra is lehet barangolni a természetben, így a Cserhátban, Katalinpusztán vagy a Kopasz-hegyen is.
Programajánló
A korlátozó intézkedések korlátozták a szabadidős sporteseményeket is, csak elvétve találni a kínálatban. Az egyik ilyen a virtuális Tapsi futam, amelyet március 22-ig lehet teljesíteni.
Programajánló
A kormányzati korlátozások ellenére az egyéni szabadtéri programok engedélyezettek, így szombaton is megrendezhető a túra a Disznó-kőhöz, csak fontos szem előtt tartani a célzárás időpontját.
Programajánló
A túrázás a járványidőszakban is népszerű, s a korlátozások, illetve a létszámlimit betartásával meg is rendezhetők. Az egyik hétvégi esemény a Dunakanyarba invitál a 652 méter magas csúcsra.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.