Programajánló

Programajánló
Könnyed természetjárás a Bükkben, ahol a vírusveszélynek legkevésbé lehet kitéve, aki vállalkozik a kilenc kilométeres terepre. A héten a korábban indított havi kihívások is befejeződnek.
Programajánló
Az előírásoknak megfelelően, az edzővel együtt tízes csoportokban tart erőnléti edzést szombaton a BakonyRUN a Királyszálláson lévő Nagy-Magyarország Parkban. A táv rövid, de megterhelő.
Programajánló
A természet mellett olykor a városban is lehet túrázni, érdemes tehát kipróbálni azt a vasárnapi eseményt, amelyen az útvonal az Újpesti vasúti hidat kétszer, a Megyeri hidat egyszer érinti.
Programajánló
Január első hetében meglehetősen gyér a választék a szervezett szabadidősportban, de egy konditerem programjának otthoni teljesítésével gyorsan megfelelő karizomra tehetünk szert.
Programajánló
Az óév utolsó, illetve az új év első napjaiban is találni futóeseményt, amelyet egyéniben lehet teljesíteni, reménykedve abban, hogy hamarosan újfent normális versenyeket is rendeznek.
Programajánló
Karácsony után egy nappal már lehet kerékpározni egy virtuális versenyen, egészen január 4-ig, de a korábban meghirdetett online eseményekre is folyamatosan lehet még jelentkezni.
Programajánló
Aki a nyáron lemaradt a Pécs–Orfű–Abaliget futóversenyről, egy virtuális félmaratoni vagy tizenegy kilométer teljesítésével megszerezheti a hőn áhított érmet. Egyéb online események az 51. héten!
Programajánló
A járványügyi korlátozások továbbra is csak néhány esemény megtartására adnak lehetőséget, az egyik ilyen az egyéni bringázás, amellyel akár százötven kilométert is tekerhetünk december 14-ig.
Programajánló
Talán a megszokottnál is több Mikulás-futást rendeznek az idén, ugyanakkor a korlátozó intézkedések miatt valamennyit virtuálisan, egyéni eseményként – de nem egynapos programként.
Programajánló
A Tihanyi, Szigligeti, Napfelkelte és Naplemente Félmaratonok szervezői a járvány alatt kéthetes, ingyenes virtuális futóeseményt rendeznek, amelyet egyénileg bárhol lehet teljesíteni.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.