Programajánló

Programajánló
Kétnapos vízitúra, napi hét-nyolc óra evezéssel, de gyakran sodrásiránnyal megegyőzen, s közben nem maradhat ki a tokaji borvidék felfedezése sem. Egyéb fontosabb események a 23. hétről!
Programajánló
A kijárási korlátozások enyhítésével egyre több a szabadtéri program, bár egyelőre a vízitúrák a hangsúlyosabbak, de a pünkösdi hétvégén egy-egy bringa- vagy futóeseményt is megtartanak.
Programajánló
Egyre több az újra megrendezett vízitúra, de a héten az éjszakai Krokodil-futáson is újra el lehet indulni, s a Gellért-hegyen is rendeznek terepfutással, sziklamászással egybekötött edzést.
Programajánló
Az otthon végezhető mozgásformák kényszermegoldásnak megfelelőek, de létezik néhány kezdeményezés, amely szervezett keretek között nyújt színvonalas edzéslehetőséget az átmeneti időszakban.
Programajánló
Ingyenes családi tekerés a kőbányai Szent László tértől a Naplás-tóhoz és vissza, megfelelő időjárás esetén piknikezéssel egybekötve. Egyéb fontosabb események a 11. hétről!
Programajánló
Nyolcadik alkalommal rendezik meg az eseményt, amely nem verseny, kötelező táv sincs, ellenben lesz hat szirom formájú kör a Határ-nyereg körül. További fontosabb események a 10. hétről!
Programajánló
Megérkezett a tavasz, egyre több sporteseményt rendeznek meg a szabadban, szóval lehet válogatni bőségesen. Eseménynaptárunk folyamatosan frissül, érdemes többször visszatérni az oldalra!
Programajánló
Gánton negyedszer rendezik meg a terepfutóversenyt, amelynek végén a férfi és női győztes futócipőt kap, minden más célba érkező pedig lángost. Egyéb fontosabb események a 9. hétről!
Programajánló
Legfeljebb negyvenen vehetnek részt a BSI Csepeli Futónagykövettel közös futáson a Kis-Duna-parton, ahol hat táv közül lehet kiválasztani a megfelelőt. Egyéb fontosabb események a 8. hétről!
Programajánló
A szerelmesek napját követően, február 15-én a szervezők a kőbányai pincerendszerbe invitálnak egy futóversenyre, amelyen gyerekek, családok és túrázók is indulhatnak. Egyéb fontosabb események a 7. hétről!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.