Kerékpározás

Kerékpározás
Jordán Dorka csak két és fél éve kerékpározik, az utánpótlásban már elért néhány remek eredményt, de 19 esztendősen minden számot ki kell próbálnia, mert csak így derül ki, melyikben a legjobb.
Kerékpározás
Cser Gábor, a hegyikerékpáros-válogatott korábbi szövetségi kapitánya részletezte olimpiai negyedik helyezettünk erényeit, de kitért Valter Attila és Parti András tokiói szereplésére is.
Kerékpározás
Amiben csak titkon bízhattunk: a mindössze 19 esztendős bringás óriásit versenyzett a tokiói olimpián, s mondhatni, Svájc kivételével az egész világot legyőzte.
Kerékpár
Két magyar hegyikerékpárosért is izgulhatunk a tokiói olimpián: Parti András a tisztes helytállásért száll nyeregbe utolsó ötkarikás játékán, az ifjú Vas Kata Blanka pedig akár az első öt között is végezhet.
Kerékpár
Danny MacAskill neve fogalom a bringázásban, és most bebizonyította azt is, hogy neki nem kell kimennie a szabadba azért, hogy egy jót bringázzon. Csak legyen a négy fal között néhány akadály...
KERÉKPÁROZÁS
Szombaton hazai BMX-versenyzők mérik össze tudásukat a hivatalos országos bajnokság keretében junior, amatőr és profi kategóriában Debrecenben.
Kerékpározás
Adrian Ellul ausztrál hegyibringás nemcsak hegynek felfelé, hanem sík terepen is rendkívül messzire tekert, amiért Guinness-rekordot érdemelt. Sikerének egyik titka a vegemite-szendvics.
Kerékpározás
Nem akármilyen kihívást teljesített a 29 éves Lachlan Morton: jótékonysági céllal egyedül, segítség és transzferek nélkül tette meg a Tour de France teljes távját, ami esetében 5510 kilométer.
KERÉKPÁROZÁS
Az amerikai Montana államban grizzlytámadásban vesztette életét a kerékpártúrán lévő 65 éves nő, akit az éjszaka közepén vonszolt ki a sátorból egy medve.
OLIMPIA
Már javában készülnek a tokiói olimpiára a magyar hegyikerékpáros-válogatott tagjai, akik hamarosan hazatérnek a külföldi edzőtáborból, hogy aztán minden idegszálukkal Tokióra összpontosítsanak.  
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.