Kerékpározás

Kerékpározás
A járvány a magyar kerékpárgyártókat is megviselte, furcsa módon azonban az is nehézséget jelentett, hogy egyszerre túl sokan akartak új bringára pattanni. Hazai körkép több szereplővel.
Kerékpározás
Bár viszonylag gyorsan a világ csúcsára jutott Pauline Ferrand-Prévot, a francia hegyikerékpáros karrierjét egy súlyos betegség kis időre visszavetette. Az idén azonban nyerni akar Tokióban.
Kerékpározás
Május 12-től öt napon keresztül tart a régió legrangosabb nemzetközi kerékpáros körversenye, amelyen minden eddiginél erősebb mezőny gyűlt össze, benne tizenkét magyar bringással.
Kerékpározás
Valter Attila, Fabio Wibmer, Tour de Hongrie-sztorik, szlovén nagyágyúk, remek magyar kerékpároshelyek, osztrák bringaparkok és persze sok minden más a 84 oldalas kiadványban.
Kerékpározás
Peák Barnabás már várja a Tour de Hongrie-t, ám 22 esztendős kerékpáros tudja, nem feltétlenül ezen a versenyen kell kiemelkedőt nyújtania. A tolerancia itthon tapasztalt hiányáról is beszélt.
Kerékpározás
A pandémia miatt kútba esett Móricz Dániel olaszországi szerződése, versenyek hiányában munkát is vállalt, az idén pedig az Exatlon Hungary-szereplés jelentette neki az erőnléti edzést.
Kerékpározás
A francia Loana Lecomte mindössze 21 éves, de remek évet zárt a hegyikerékpárosok cross country szakágában, így aztán nem csoda, hogy az olimpiai bajnoki cím egyik esélyesévé lépett elő.
Kerékpározás
Mathieu van der Poel három szakágban is eredményesen versenyez, s bár hegyikerékpározásban viszonylag későn érte el sikereit, Tokióban így is az aranyérem egyik legfőbb várományosa.
Kerékpározás
Nino Schurter olimpiai bajnoki címvédő hegyikerékpáros gyerekkora óta bringázik, sportágában egyedülálló tehetségnek számít, s harmincöt esztendősen negyedik olimpiájára készül – Tokióban is esélyes.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.