Fallabda

Alapítványi segítség
A vasárnapi verseny nevezési díjait a szervezők teljes egészében jótékony célra fordítják, a győztesek díjait pedig Krajcsák Márk, tizennégyszeres bajnok, a szövetség elnöke adja át.
Világnap
Magyarország is csatlakozott a nemzetközi szövetség által életre hívott fallabda világnapjához, amelynek keretében szombaton ingyenesen próbálhatják ki az érdeklődők a sportágat. A helyszínek listája!
PÉNZÜGYEK – 4. RÉSZ, SQUASH
A már megszokott vasárnapi sorozatunkban ezúttal a pénzügyekkel foglalkozunk. Az úszás, a futás és a konditerem után egy labdasportot választottunk, s megnéztük, mennyibe kerül, ha a nem éppen a legolcsóbb sportág hírében álló squash mellett tesszük le a voksunkat.
Fallabda
Az elmúlt öt-hat évben nemcsak a felnőttek, a gyerekek körében is egyre népszerűbbé vált Magyarországon a fallabdázás. Ám adódik a kérdés: vajon hány évesen érdemes megismerkedni a sportággal?
Fallabda
Rendszeresen fallabdáznánk, és bérelt ütő helyett inkább sajátot vennénk? Olcsóbbat vagy drágábbat vegyünk? Egyáltalán mire érdemes figyelni, mielőtt vásárlásra adjuk a fejünket?
FALLABDA
A számítógépek és okostelefonok uralta világban sajnos egyre többen kényszerülnek szemüveg viselésére, ami a sportolásnál hátráltató tényező tud lenni. Mit tegyünk, ha szemüvegesként szeretnénk kipróbálni a fallabdát?
FALLABDA
A fallabdaszövetség mindent megtesz, hogy minél népszerűbbé tegye az így is egyre kedveltebb sportágat. Ennek keretében a nyáron folytatódik az országjárás, amelynek során az ország minden területén kipróbálhatjuk a fallabdázást.
Fallabda
Szeretne leadni néhány kilót, de futás vagy kondizás helyett inkább valami játékosabb mozgásformát választana? Tudja, melyik ütős sporttal lehet a legtöbb kalóriát égetni? A helyes megfejtés a fallabda.
fallabda
Elég bedobni egy pólót, rövidnadrágot, váltózoknit és egy pár sportcipőt a táskába, és már mehetünk is fallabdázni? Majdnem, a helyzet azonban ennél kissé bonyolultabb.
Fallabda kontra tenisz
Egyperces sztori: a teniszlabda nagyobb, ám nem kerül annyiba, mint a squash szerelmesei által használt rokona. A fallabdázók pedig nemcsak önmagukat, hanem egyúttal a labdát is kénytelenek bemelegíteni.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.