Hegymászás

OTTHONI SPORTOK
Sorozatunkban ismert sportolók beszélnek, hogyan edzenek otthon, hogyan tartják formában magukat. Suhajda Szilárd hegymászó a Himalájába ugyan nem mehet, de az otthoni edzésprogramot szigorúan veszi.
HEGYMÁSZÁS
A hazai magashegyi hegymászás történetének legaktívabb éve vitán felül 2010 volt, amikor összesen hat magyar expedíció indult a Himalájába – volt köztük sikeres, rehabilitációs jellegű és sajnos tragikus is.
Csupasport magazin
Itt a Csupasport magazin első száma! Az újságárusoknál kapható 100 + 16 oldalas kiadványból többek között kiderül, a fantasztikus csúcsot elérő Csécsei Zoltán miért kezdte mínusz nyolcvanezerrel a karrierjét.
HEGYMÁSZÁS 
Tagja volt az első sikeres magyar Himalája-expedíciónak, s 52 évesen állt a 8201 méter magas Cso Oju tetején, ami sokáig magyar korrekord volt. Mindössze hat év alatt sikerült erre a szintre jutnia.
HEGYMÁSZÁS
Tóth Sándornak feltett szándéka, hogy végleg beírja magát a magyar hegymászás történelemkönyvébe. Ha minden a tervek szerint halad, ő lehet az első magyar, aki az extrém hegymászók „tripla dupláját” teljesíti.
Hegymászás
Már az idei Makalu-expedíción csatlakozik a Klein Dávid, Suhajda Szilárd duóhoz a tapasztalt Ács Zoltán, aki alaptábori vezetőként tapasztalatot gyűjt a Mount Everestre.
Hegymászás
A Kaukázus egyik legimpozánsabb falára készül magyar expedíció, ahol eddig télen csak egyetlen páros jutott fel. A magyar nemzeti hegymászó-válogatottnak ez az első közös expedíciója.
MAGASHEGYI TÚRA
Bár elsőre annak tűnhet, valójában egyáltalán nem nehéz a hazai túrázás nyújtotta élmények után belépni a magashegyek világába. Szükség van persze új ismeretekre, felszerelésre, és nem árt, ha a felkészülést is kicsit intenzívebbé tesszük. De a szépség és a kaland kárpótol mindenért.
Hegymászás
Az Eseményhorizont az idén a 8463 méter magas Makalura indít expedíciót, a Csupasport a csapat egyik tagjával, a tavaly a K2 megmászásával történelmet író Suhajda Szilárddal beszélgetett.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.