Túrázás

Túrázás
Minden kutya szeret kimozdulni a természetbe, de léteznek fajták, amelyeknek ez kifejezetten létszükséglet. Ha túrapartnert keresünk, érdemes körültekintően társat választanunk.
Videó
Lutz Eichholz új szintre emelte a magashegyi túrázás fogalmát: úgy megy fel a csúcsra, mint bárki más, viszont egyáltalán nem úgy jön le onnan.
Túrázás
Legyen szó városról vagy erdőről, a ládavadászat nagyon fel tudja dobni a családi túrákat. A szórakozáshoz nem kell más, mint egy GPS-képes mobiltelefon és egy csipetnyi kitartás.
TÚRÁZÁS
A mai világban egyre többen választják a természet nyugalmát, azonban nagyon nem mindegy, hogy milyen felszereléssel vágunk neki az útnak, illetve ha a szabadban akarjuk eltölteni az éjszaká(ka)t, milyen terepen állítjuk fel a sátrat vagy a függőágyat.
Túrázás
Az egyre feljebb húzódó hullámok elől, egy sziklapárkányról mentett meg két embert az Egyesült Államok partiőrsége Hoh Head környékén. Az akciót vízi és helikopteres mentőegység is segítette.
Túrázás
Egy Csádban orvosi missziót teljesítő házaspár és négy gyermeke is teljesítette az Egyesült Államok leghosszabb túráját, az Appalachian Trailt. A csapat legfiatalabb tagja a négyéves Juniper.
Túrázás
A tavasz beálltával és a nyár közeledtével egyre nagyobb az esély, hogy sikerrel járjuk az erdőt, ha gombát szeretnénk gyűjteni.
Túrázás
Portugáliában a nagyközönség számára is megnyitották a világ leghosszabb gyalogos függőhídját, az 516 Aroucát. Tizenkét eurót kell fizetni a használatáért, de átkelés közben páratlan panorámát csodálhatunk meg.
Túrázás
Kisgyermekkel és kutyával is könnyen teljesíthető, három kilométeres túra vezet a helyi romtemplomtól a Nyakas-hegyen található feszülethez, onnan pedig vissza a városba.
Túrázás
Csodával határos módon menekült meg az Egyesült Államokban egy eltévedt túrázó, aki napokat töltött kutyájával az erdőben. Egy a környékbéli hegyeket jól ismerő ultrafutó is beszállt a keresésbe, és sikerrel járt.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.