Túrázás

Túrázás
A kanadai Brit Columbiában szörnyű balesetet előzött meg öt túrázó fiatal, akik két bajba jutott kirándulónak segíttek kimászni egy vízesés csúszós partjáról.
Interjú
Tóth Ferencnek hatvanévesen sem okoz gondot a 300 kilométeres Dél-Zala Dombjai Ultra Trail és a 211 kilométeres Balathlon egymást követő legyalogolása, sőt ezer kilométeres kihívásra készül.
Túrázás
Egy hölgy az Egyesült Államokban lévő Crater of Diamonds State Park területén kirándult, amikor rábukkant a 4.38 karátos drágakőre, amelynek értéke 20-30 ezer dollár, vagyis 6-9 millió forint.
Túrázás
Táska, sátor, kajak, kabát, útvonal… Mindenféle újdonságot találhatunk, amely a túrázás fejlődését szolgálja, illetve a túrázás élményét emelheti a következő években.
Túrázás
Összesen 3240 túrázó járta be október második szombatján a szakaszokra bontott Országos Kékkört. A rendezvény alatt citerazenekar, máshol piac vagy spontán vendéglátás várta a kirándulókat.
Túrázás
A vadászati szezonban érdemes figyelmet fordítani a láthatóságra, különösen ha sötétben is kirándulunk. Ha a kutyánkat is magunkkal visszük, lehetőleg ne engedjük el a pórázról.
Túrázás
Vadregényes, mint a Börzsöny, köves, mint a Mátra, fákban gazdag, mint a Bükk, meredek, mint a Zemplén és lankás, mint a Vértes. Ez mind igaz Magyarország legdélebbi hegyvonulatára.
Túrázás
Átkelni a svájci Randa község környékén található Charles Kuonen gyalogos függőhídon igazi bátorságpróba – 85 méterrel a föld felett kell csaknem 500 métert sétálni, miközben fúj a szél, és inog a híd.
Túrázás
Az Egyesült Államok területén túrázott egy fiatal házaspár, amikor arra lettek figyelmesek, hogy egy puma követi őket. Később egy másik is feltűnt, de mielőtt probléma lehetett volna, megérkezett a segítség.
Túrázás
Csütörtök éjfélig lehet regisztrálni a Kéktúrázás napjára. A Magyar Természetjáró-szövetség szombati rendezvénye az Országos Kékkör 2581 kilométerének bejárását tűzte ki célul, 143 szakaszra bontva.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.