Túrázás

Túrázás
Ausztriában a Silberkarklamm a Dachstein-Schladming régió egyik legjobban kiépített szurdoka, de tapasztalatlan túrázók alaposan megszenvedhetnek a sziklás, egy nyomsávos hegyi úton.
Túrázás
Menyasszonyának gyermekével túrázott és mászott hegyet Adrian Vanderklis, amikor tisztázatlan okokból lezuhant. A kilencéves, síró fiúnak egyedül kellett lejönnie a hegyről.
Túrázás
Készülőben a Kaukázust is magában foglaló, ezerötszáz kilométer hosszú, három országon átívelő Transcaucasian Trail (TCT), amely a világ kulturálisan és ökológiailag eltérő területeit kapcsolja össze.
Túrázás
Sophia Cheung, egy 32 éves hongkongi hölgy a Tsing Dai patak feletti sziklapárkányon készített fényképeket, amikor megcsúszott, és az öt méter mély vízbe esett. Halálát fulladás okozta.
Kirándulás
Wörthi-tó, Atter-tó, Wolfgang-tó – mindegyikben közös, hogy a szomszédos Ausztriában található, és hogy a környezetében több napot eltöltve sem unatkozunk majd. Kedvcsináló kiránduláshoz.
Kirándulás
Horvátország az egyik legkedveltebb nyári úti cél, mert kristálytiszta tengervize, sziklás strandjai kellemes feltöltődést kínálnak, és ínycsiklandó gasztronómiai élményekben is részesülhetünk.
Túrázás
A dél-ázsiai szigetország közepén monumentális, 200 méteres szikla áll, amelynek tetejére több száz éve erődítményt építettek. A látványosság 1982 óta az UNESCO Világörökség része.
Túrázás
Szerbiában is találhatunk varázslatos túracélpontokat. A Tara Nemzeti Park keleti szélén, Bajina Basta városának közelében, a Drina folyó közepén egy sziklára épített házat csodálhatunk meg.
Túrázás
A 96 kilométeres Kokoda Track egyike a világ legveszélyesebb túraútvonalainak. Az érintett terület a második világháború csatamezeje volt, míg manapság kalandvágyó turisták fedezik fel.
Túrázás
A tizenhárom kilométeres Nyakas Kör sokkal több energiát vesz igénybe, mint amennyit a távolság alapján hinne az ember, ugyanakkor végig gyönyörű látnivalók mellett visz az út.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.