Túrázás

Fitnesz
A portugál labdarúgó klasszis otthonában mutatta be, milyen gyakorlatokkal tartja formában magát. Példáját bárki követheti, segédeszközökre sincs szükség.
Túrázás
Héjja Bálint sziklamászó és síalpinista, barátjával együtt a Lomnici-csúcs és a Poprádi-tó környékén ötnapos síeléssel és túrázással készült a hegyivezető-tanfolyam egyik vizsgájára.
Túrázás
A bushcraft – tükörfordításban: bozótmívesség – sokkal többet jelent az egyszerű túlélésnél a természetben. A szemléletmódot régóta követő Heim Tankréd szerint olyan életstílus, amely őseink tudását éleszti fel bennünk.
Túrázás
A teljesítménytúrákat továbbra is tiltják, de ez nem jelenti, hogy ne lehetne kihívásokat találni és teljesíteni. Az Országos Kéktúra ráadásul több szempontból még az instant köröknél is ideálisabb.
Túrázás
Az University of British Columbia kutatása szerint még a passzív szabadidős tevékenységnek nevezhető túrázás is negatív hatást fejthet ki az erdőben élő állatok mindennapjaira.
Túrázás
Sokak számára motivációs tényezővel bírhat, ha a természetjáráshoz valamilyen kihívás is kapcsolódik. A Teljesítménytúrázók Társasága által kiírt „Túrázik a Család” mozgalom teljesítése egész éves elfoglaltság lehet.
Túrázás
Kraig Adams amerikai túrablogger az Acatenango vulkánhoz utazott el, a csaknem húsz kilométeres túrát két napra felosztva teljesítette, s még lávakitörést is megfigyelhetett.
Túrázás
A Magyar Természetjáró Szövetség közzétette a nemrégiben rendezett Kéktúrázás napja eseményvideóját, amelyből kiderül, miért szerethető Magyarország leghosszabb túraútvonala.
Túrázás
A 29 éves amerikai férfi egy sziklás domboldal peremén sétált, amikor egy rossz lépés következtében lezuhant. Az esés miatt ráadásul a mobiltelefonját is elhagyta, így sokáig nem tudott segítséget hívni.
Fitnesz
Ez volt 2020! Az ünnepek alatt válogatást közlünk legolvasottabb cikkeinkből. Egy testépítő megpróbálta végigcsinálni azt az edzésprogramot, amely szerint Mike Tyson fénykorában készült. Bármennyire jó formában volt is, kudarcot vallott.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.