Túrázás

Túrázás
Magyarország meghatározó teljesítménytúrájának szervezői meg akarták őrizni az esemény értékét, ezért ősz helyett jövő áprilisra halasztották – miközben tudják, hogy a rendezés költsége várhatóan sohasem jön vissza.
Életmód
A pénteki kormányrendelet világosan meghatározza, milyen körülmények között engedélyezett a kinti szabadidős sportolás – és így már azt is tudjuk, mit nem kell szégyellni.
Túrázás
A világ egyik legnépszerűbb hosszútávú túraútvonalának szervezői kérik a túrázókat, vegyék komolyan a koronavírust, s annak érdekében, hogy ne terjesszék a betegséget, maradjanak otthon.
Túrázás
Szakemberek szerint, ha nem érezzük magunkat betegnek, az edzőtermi és a szabadtéri mozgással is sokat tehetünk az egészségünkért, de a zárt tér elkerülése miatt sokkal jobb, ha utóbbiban gondolkodunk.
Túrázás
Bizonytalan Magyarország két legnépszerűbb teljesítménytúrájának idei sorsa: az eredeti időpontban egyiket sem rendezik meg, elhalaszthatják őket, de el is maradhatnak. Biztos információ a jövő héten.
KÉKTÚRA – INTERJÚ
Az Országos Kéktúra a leghosszabb egybefüggő túraútvonal hazánkban, hossza mintegy 1162 kilométer, és Gyimesi Szandra harminckét nap alatt egyben járta végig a távot.
Túrázás
Külön sátorban alszik, egyhuzamban két-három kilométert képes megtenni, ha elfárad, kapucniban vagy zsebben utazik. A fehér színű vadászmenyét annyira összenőtt gazdájával, hogy minden túrára elkíséri.
Csupasport magazin
Itt a Csupasport magazin első száma! Az újságárusoknál kapható 100 + 16 oldalas kiadványból többek között kiderül, a fantasztikus csúcsot elérő Csécsei Zoltán miért kezdte mínusz nyolcvanezerrel a karrierjét.
Túrázás
A Walk of Peace túra az Alpokat köti össze az Adriai-tengerrel, de különlegessége sokkal inkább a 220 kilométeres távból áll, amely a 11 szakasz alatt világháborús helyszíneket érint.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.