Fitnesz

AUSZTRIA
Több mint egymillió osztrák sportolni vágyó várta, hogy az edzőtermek két és fél hónapos kényszerszünetet követően a pünkösdi hétvégét megelőző pénteken ismét megnyissák kapuikat.
Fitnesz
Korábbi sorozatunkban bemutattuk a Mr. Olympia győzteseit, most tíz testépítő fitneszmodell következik. Lisa Marie Varon indulhatott volna a Ms. Olympia versenyen, de a pankrációt választotta.
E-magazin
Havi lapozgatónkban írunk Sperka Tamásról és a virtuális Ultrabalaton-váltóról, de bemutatjuk a férfiakat megszégyenítő Chynát, az új csodaendurót és a friss instant túrát is.
Fitnesz
Szeretnél hatékonyan fogyni? Javítanál az állóképességeden? Akkor neked találták ki az intervall edzéseket. Ha már megvan a lelkesedés és egy minimális edzettségi állapot, próbáld ki, és meglátod, milyen hatékony tud lenni. (x)
Fitnesz
Elkészítette a legnépszerűbb személyi edzőket felvonultató legújabb listáját az Origym. A brit fitneszóriás célja, hogy az emberek kövessék a hírességek interneten megosztott tanácsait.
Fitnesz
Korábbi sorozatunkban bemutattuk a Mr. Olympia győzteseit, most tíz testépítő fitneszmodell következik. Az első, nőknek kiírt versenyen Rachel McLish nyert, aki nem az izomnövelésben hitt.
Fitnesz
Gördeszkázni tanult, és egy online filozófiakurzust is elvégzett az utóbbi hetekben Shakira, akiről a gyerekei korábban azt hitték, hogy profi teniszjátékos.
Fitnesz
Kétezernyolcszázhat fekvőtámasz egy óra alatt nem mindennapi teljesítmény, de vajon mi állhat az elképesztő produkció mögött? Szarka Ákos vb-bronzérmes és világkupagyőztes streetworkout-versenyzőt kérdeztük.
Fitnesz
Korábbi sorozatunkban bemutattuk a Mr. Olympia győzteseit, most tíz testépítő fitneszmodell következik. A második részben a híres-hírhedt Joan Marie Laurerrel ismerkedhetünk meg.
Fitnesz
Több mint két éve Jarrad Young, ausztrál fitneszedző új Guinness-rekordot állított fel 2806 fekvőtámasz elvégzésével. A világjárvány alatt egyre többen próbálkoznak a csúcs megdöntésével.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.