Fitnesz

Fitnesz
A középmezőnyben végzett a Mr. Olympián Molnár Péter testépítő, aki rájött, hogy a sikeres szereplés érdekében kizárólag a testépítésre szabad összpontosítania, továbbá az is fontos, hogy megismerjék a nevét a pontozóbírók.
Fitnesz
Tavalyi sikere után az egyiptomi versenyző idén is győzött a profi testépítők csúcseseményének nyílt kategóriájában, míg Molnár Péter a 14. helyen végzett a klasszikus testépítők között.
Fitnesz
Ötvenhetedik alkalommal rendezik meg a profi testépítők csúcseseményét, a Mr. Olympiát, amelyen a klasszikus testépítés kategóriában Molnár Péterért és Király Lászlóért is szoríthatunk.
Fitnesz
Molnár Péter testépítő nyolcadik lett élete első profi versenyén, az Arnold Classic USA-en, és úgy érzi, amatőr karrierjéhez képest teljesen más világba csöppent.
Fitnesz
A tehetséges magyar bodybuilder jól szerepelt élete első profi megméretésén, az Arnold Schwarzeneggerről elnevezett versenyen, amely a világ második legrangosabb hivatásos testépítőversenye.
Fitnesz
Visszamondta a részvételt a profi testépítők idei csúcseseményén a korábban hasműtéten áteső hétszeres Mr. Olympia-győztes amerikai versenyző, aki hosszas készülés után hozta meg döntését.
FITNESZ
Szeptember 25-én, szombaton rendezik a világ testépítőinek második legrangosabb erőfelmérőjét, az Arnold Classicot, amelyen a Mr. Olympiára készülő Molnár Péterért izgulhatunk.
Plank
Több mint kilenc és fél órán keresztül plankelt az ausztrál Daniel Scali, egyúttal világrekordot döntött – mégpedig úgy, hogy a legkisebb érintésre is óriási fájdalmat érez a bal karjában.
Fitnesz
Az amerikai testépítő arra készül, hogy visszaszerezze tavaly elveszített címét. Megosztott videói alapján egyre jobb formába lendült, és nemcsak az edzőteremben, hanem otthon is megkap minden segítséget.
Fitnesz
Szakemberek szerint a 2020-as Mr. Olympia-győztes egyiptomi Mamdu Elszbiaj az idei versenynek is első számú esélyese, főleg, ha megismétli tavaly mutatott teljesítményét.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.