Fitnesz

Fitnesz
Számos változást és újítást hozhat 2021 a különböző mozgásformák és a testedzés-hatékonyság mérése terén. A legérdekesebbek között megtalálható a szemgolyót megmozgató jóga is.
Fitnesz
A világbajnok spanyol labdarúgó már nem szolgál rá a „Kölyök” becenévre, 2019-es visszavonulása óta nagy energiát fordít a testépítésre, amelynek meglehetősen látványos az eredménye.
Fitnesz
Miközben tombol az új virtuális fitneszőrület, a FitTok, érdemes tudnunk, hogy a számtalan fitneszinfluenszer közül kik azok, akik leginkább meghozzák az emberek kedvét a testmozgáshoz.
Fitnesz
Katalin és Meghan hercegné is életük fontos részének tekintik a sportot, amely nem egyszerűen a kifogástalan megjelenés egyik alappillére, hanem személyiségük kifejezése is.
Fitnesz
Az uszodák továbbra is zárva tartanak, de nem maradunk edzésprogram nélkül! Az úgynevezett dryland workout-kihívás ugyanis víz nélkül is remek móka, amelyre az Ironmom a legjobb példa.
Fitnesz
Legyünk körültekintőek a közösségi oldalakkal, amikor testedzésről és életmódváltásról olvasunk, mert gyakran több kárt okoznak, mint amennyi hasznot termelnek – figyelmeztetnek a szakemberek.
Fitnesz
Ez volt 2020! Az ünnepek alatt válogatást közlünk legolvasottabb cikkeinkből. Korántsem biztos, hogy órákon keresztül kell gyötörnünk magunkat, hogy fittebbek és vidámabbak legyünk – egy ausztrál szakember szerint száznyolcvan másodperc is elég.
Fitnesz
Ez volt 2020! Az ünnepek alatt válogatást közlünk legolvasottabb cikkeinkből. Százméteres sprintjénél a japán Ito Kenicsi mind a négy végtagját használta, az amerikai Greg Wittstock pedig a víz alatti fekve nyomás csúcsát állította fel.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.