Fitnesz

Fitnesz
Bár egy autóbaleset következtében hat centimétert le kellett vágni az amerikai Scot Mendelson erőemelő-világbajnok jobb lábából, korábbi sérülésének látványa sokkal jobban sokkolt.
Fitnesz
Kincses László még mindig képes fejlődni, s bár az idén épphogy lemaradt a profi kártya megszerzéséről, nem adja fel, hogy jövőre a Mr. Olympián is megmutathassa, a kor nem akadály.
Fitnesz
A nagy tehetségnek tartott Jean-Pierre Fux karrierje véget ért, amikor az edzőteremben képeket készítettek róla, de később edzőként és tanácsadóként ismét a figyelem középpontjába került.
FITNESZ
Marics Krisztina a mindennapokban cirkuszi artistaként kápráztatja el lélegzetelállító mutatványaival a közönséget, és amikor a koronavírus-járvány hosszú időre ellehetetlenítette ezt, a fitnesz világa felé fordult, és azóta két versenyen is megmérette magát.
Fitnesz
Sokáig úgy tetszett, új sztárt ünnepelhetünk az ausztrál testépítő, Calum von Moger személyében, ám két szerencsétlen mozdulat kis híján véget vetett ígéretes pályafutásának.
Fitnesz
Aki edzettségi állapotától függetlenül vágyik az egészségesebb életre, ráadásul menőnek találja, hogy Premier League-focista és a legjobb magyar sportolók edzőjével dolgozhat, nem kell messzire mennie: Francisco „Cisco” Escalante itt él, ő a Budapesten található Smasher Training Systems tulajdonosa és vezető trénere.
Fitnesz
Ronnie Coleman 1998 és 2005 között birtokolta a profi testépítők trónját, ám a rengeteg edzés és megpróbáltatás az egészségébe került. Manapság annak is örül, ha megtehet néhány métert.
Fitnesz
Bár a 2019-es bajnok tavaly nem tudta megvédeni címét, az idén újra a trónra tör. Lemaradását a jelenlegi címvédővel, Mamdu Elszbiajjal szemben felesége segítségével igyekszik csökkenteni.
Fitnesz
Dorian Yates, korábbi hatszoros Mr. Olympia-győztes egyik bicepsze egy sérülés miatt soha többé nem jött teljesen rendbe, ennek ellenére hat éven keresztül verhetetlennek bizonyult.
Fitnesz
A korábbi U23-as cselgáncs Európa-bajnok Szabó Franciska ma már a fitnesz világában ér el sikereket, indulna a Ms. Olympián, illetve jövőre pankrátornak állna az Egyesült Államokban.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.