Fitnesz

Fitnesz
Motorbalesete után Ryan Logue eszméletlen állapotban feküdt, most meg több száz kilogrammokat emelget. Újabb példa, hogy akaraterővel és workouttal sok mindent elérhetünk.
Mr. Olympia
Több mint fél évszázados múltra tekint vissza a Mr. Olympia-verseny, sorozatunkban ezúttal az Arnold Schwarzenegger bravúrját megismétlő Jay Cutlert mutatjuk be.
Fitnesz
Magyar Imre az 1992-es barcelonai olimpián kormány nélküli kettesben indult, de az elmúlt kilenc évben salsát és fitneszt tanít Csíkszeredában, s egyre többen csatlakoznak online óráihoz.
Fitnesz
Nem érdemes aggódnunk amiatt, ha a járványhelyzet következtében a négy fal közé szorulunk, mert remek workout alkalmazások segítik állóképességünk megőrzését és erősítését. Nézzük, melyek ezek! 
Fitnesz
Palatinus Tünde korábbi fitneszvilágbajnok szerint nem lesz könnyű átvészelni a koronavírus-járvány miatti szobafogságot, ám a testmozgás segítéségével könnyebben átlendülhetünk a holtpontokon.
Fitnesz
Több mint fél évszázados múltra tekint vissza a Mr. Olympia-verseny, amelyet két versenyző tudott nyolcszor is megnyerni – Lee Haney-t már korábban bemutattuk, most következzen Ronnie Coleman.
Életmód
Mit tegyünk, ha rendezvényünk a koronavírus miatt elmarad, de nyakunkon marad a rengeteg étel? Lássuk, az Arnold Sport Fesztivál szervezői miképpen cselekedtek ebben a helyzetben.
Testépítés
Több mint fél évszázados múltra tekint vissza a Mr. Olympia-verseny, sorozatunkban ezúttal az egyetlen brit győztest, a hatszoros első Dorian Yateset mutatjuk be.
Fitnesz
Magyarországon is felütötte a fejét a koronavírus, így joggal vetődik fel a kérdés: menjünk-e edzőterembe vagy inkább ne? A szakértő szerint ha odafigyelünk, nem lesz baj.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.