Fitnesz

Fitnesz
A korábbi U23-as cselgáncs Európa-bajnok Szabó Franciska ma már a fitnesz világában ér el sikereket, indulna a Ms. Olympián, illetve jövőre pankrátornak állna az Egyesült Államokban.
Fitnesz
Sorozatunk utolsó részében a hivatásos női testépítők legnagyobbikáról, Iris Kyle-ról is írunk, de bemutatjuk, hogyan reformálták meg az eseményt, s azt is elmondjuk, miért szünetelt öt évig.
Fitnesz
Az amerikai Andrea Shaw leginkább különleges étrendjének és pörgős edzéseinek köszönheti tavalyi győzelmét, de sikeréhez az is kellett, hogy időben váltson a testépítő-kategóriára.
Fitnesz
A valaha élt öt legerősebb hölgy között volt olyan, aki játszi könnyedséggel nyomta ki saját testsúlya többszörösét, egy másik pedig egymás után tizenötször emelt meg egy személyautót.
Fitnesz
A neves versenyt bemutató sorozatunk első részében a női testépítés kezdetéről írtunk, a folytatásban pedig az eseményekben és változásokban gazdag első két évtizedéről adunk rövid áttekintést.
Fitnesz
Húzódzkodásnál a hátizom mellett a bicepsz is fejlődik, míg tolódzkodásnál elsősorban a tricepsz erősítésére helyeződik a hangsúly, de a mellizom is dolgozik. Mindkét gyakorlat népszerű.
Fitnesz
Kondizással is sokat tehetünk azért, hogy fogyjunk, de ha hibásan kivitelezzük a gyakorlatokat, vagy nem megfelelőeket végzünk, könnyen elmaradhat a várva várt siker.
Fitnesz
Háromrészes sorozatunkban bemutatjuk, hogyan jutottunk el az első, kezdetleges női testépítőversenyektől egészen a Ms. Olympiáig, amely mindmáig a női profi testépítők csúcseseménye.
Fitnesz
Az erő és az állóképesség növelésére találták ki az eszközt, ám napjainkban fontos feladata van a köredzéseknél, ráadásul sérülésveszély-mentes és némi túlsúllyal is könnyedén használható.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.