Futás

Futás
A sportbarátok október 23-án a tragikusan korán elhunyt, kétszeres olimpiai bajnok kenus, Kolonics György előtt is leróják tiszteletüket. Ekkor kerül sor a Kolonics György-emlékfutásra és az Ötpróba sárkányhajós evezésre.
Futás
Piringer László tavasszal keresztülfutotta az Egyesült Államokat, tervei szerint márciusban hazaköltözik menyasszonyával, és teljesíteni akarja a neves hazai ultraversenyeket.
Futás
Az ultrafutó nyerte a Balatonfüred Ultramaraton 12 órás versenyét, amelyen kevesebb mint négy kilométerrel maradt el Győri Ferenc 1994 óta fennálló 161.695 kilométeres országos csúcsától.
Futás
A hazai szabadidő- és versenysportolók legemlékezetesebb napját felidéző sorozatunkban ezúttal a Guinness-rekorder óceánevezős eleveníti fel az idei EMU 6 Day Race World Trophy ultrafutóversenyt.
Futás
A Balaton-felvidéken rendezett Ultrabalaton trail női mezőnyében ott volt az Anyák Napja csapata is, amelynek tagjai szűk egy napra elszakadtak családjuktól, és a futásra koncentrálhattak.
Futás
A marokkói Rasid el-Morabiti nemrég nyolcadszor nyerte meg a Marathon des Sables nevű kőkemény futóversenyt. A 39 éves férfi a sivatag királya, ám még van feljebb, hiszen szeretné beérni tízszeres első honfitársát.
Futás
Már fiatalon kitűnt gyorsaságával és tehetségével Zobák Gábor, akinek Futószakáll néven népes követőtábora van az Instagramon, és közösségi futásokat vezet szülővárosában, Győrben.
Futás
A kenyaiak 25 esztendős új világcsúcstartóját, a tokiói olimpia negyedik helyezettjét a napokban minden valószínűség szerint halálra szurkálta a férje, akit már őrizetbe vett a rendőrség.
Futás
Az idén harmadik éve kap három kiválasztott alapítvány támogatást, amelyet az Ultrabalatonon résztvevők adományozhatnak közvetve, illetve a versenyen használt chip letéti díjának felajánlásával.
FUTÁS
Egy kanadai férfi, Derm Holwell sorozatban harmincadszor indult a Bostoni maratonin, és ha rajta múlik, a negyvenedikig meg sem áll.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.