Futás

Futás
A magyar szabadidőfutókat bemutató sorozatunk harmadik részében megismerkedhetünk Lippai Zsolttal, aki a diabétesz mellett egy gyógyíthatatlannak vélt betegség ellen is felvette a küzdelmet.
Futás
A londoni maratoni szervezői hitet tettek amellett, hogy a koronavírus-járvány miatt kényszerűen alkalmazott virtuális versenyformát érdemes megtartani, és kombinálni a hagyományos verzióval.
Futás
Noha nagyon közel járt, nem sikerült megdöntenie a 100 kilométeres futás világrekordját az amerikai Jim Walmsleynek, aki a legjobb amerikai idővel vigasztalódhatott.
FUTÁS
A Budapest Sportiroda virtuális eseménnyel indította az évet, a Zúzmara Futófesztiválra több mint ötezren neveztek és az Egyenlítő hosszánál is többet futottak.
BLOGRA FUTOTTUNK
Kicsit nosztalgikusra sikeredett blogszörfösünk szemléjének eleje, ugyanis a korábbi Ultrabalaton-kihívások emléke tört fel – persze, nem baj, hiszen már érdemes elkezdeni készülni a májusra tervezett versenyre!
Futás
Január közepén, hóban, jeges szélben teljesítette a Privát Ultrabalatont Gyöngyösi Róbert, aki nem az eredmények, hanem a közösségi élményért kezdett el komolyabban foglalkozni a futással.
Futás
Az amerikai Erriyon Knighton még csak 16 éves, de már a nyolcszoros olimpiai bajnok jamaikai sprinterhez hasonlítják, s lehet, hogy fiatal kora ellenére indul a nyári olimpiai játékokon.
Futás
Akár újévi fogadalomból, akár az ünnepek utáni tespedéstől szeretnénk futócipőt húzni, mindenféleképpen szívleljünk meg néhány edzéstanácsot, mert sok kellemetlenségtől kíméljük meg magunkat.
Futás
Cikksorozatunkban minden héten megismerkedhetünk egy-egy hazai szabadidő-sportolóval, aki megosztja velünk, miért a futást választotta. A második részben Rajcsányi-Posch Evelint kerestük meg.
Futás
A 800 méteren 2006-ban Európa-bajnoki bronzérmes Becky Lyne aktív korában tévúton járt, de mióta rájött, miben hibázott, szakmai segítséget nyújt az atlétáknak, és hasznos tanácsokkal szolgál nekik.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.