Futás

Futás
Az augusztus elején rendezendő ultraverseny mezőnyében legendás magyar ultrafutó szerepelnek: Lubics Szilvia, Bódis Tamás, Csécsei Zoltán, Maráz Zsuzsanna is az indulók között van.
Futás
A híres magyar szabadidő- és versenysportolók legemlékezetesebb napját bemutató sorozatunk negyedik részében Lubics Szilvia ultrafutónő meséli el a 2018-as Atacama Crossing első napját.
ŐRÜLT NYOLCAS
A Csupasport legújabb blogsorozatában őrült próbára vállalkozunk: nyolc hét alatt felkészülni egy félmaratoni versenyre. A harmadik hét az első séta nélküli futás jegyében telt, amely megmutatta, milyen téren kell még fejlődni.
PORTRÉ
Péter Attilát szinte valamennyi, a szabadidősportban érintett programszervező, klubvezető, esetleg rutinosabb versenyző ismeri, mivel békeidőben éves szinten csaknem száz esemény házigazdája.
BLOGRA FUTOTTUNK
Blogszörfösünk már nincs akkora gondban, mint néhány hónappal ezelőtt, amikor a korlátozások miatt nem rendeztek futóversenyeket, júliusban viszont gyarapodnak a böngésznivaló beszámolók!
Futás
Kényelem, funkcionalitás és esztétikum – ha férfiak és nők esetében egyaránt mindez stimmel, s ha ténylegesen testre, sportcipő esetében konkrétan lábakra szabott, akkor minden rendben. (x)
Futás
Kim Collison, 41 esztendős futóedző 24 óra alatt 33 úgynevezett munrót hódított meg a Skóciában található 282 közül, sőt az egyik csúcson még két szarvassal is találkozott.
Futás
Két év szünet után rendezték meg ismét a százmérföldes versenyt az egyesült államokbeli Coloradóban, ahol a francia Francois D’haene megdöntötte a spanyol Kilian Jornet korábbi legjobb idejét.
Futás
A Csupasport háromtagú csapata is indult a 109 kilométeres Ultra Lupa-tó-versenyen, amely a „viharfutás” miatt is emlékezetes marad – az indulóknak fantasztikus élményben lehetett részük.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.