Futás

BLOGRA FUTOTTUNK
Ha valaki kocogni kezd, előbb-utóbb szembesül azzal, a kutyák nem mindig fogadják barátságosan, a zsákmányszerző ösztön gyakran erősebb az engedelmességnél – blogszörfösünk már nem egy ilyen helyzetbe futott bele.
Futás
Az amerikai Makenna Myler októberben lenyűgözte a futókat, amikor várandóssága kilencedik hónapjában lefutott egy mérföldet, míg néhány hete már kismamaként saját legjobb idejét is megdöntötte.
Futás
Több mint kilencezer, szintidővel rendelkező futó nem indulhat a Bostoni maratonin. A koronavírus-járvány miatt jelentősen csökkent a mezőny létszáma, így a megszokottnál jóval erősebb időre volt szükség.
Futás
Kilenc hónappal második kislánya megszületése után Anna Rutherford több mint 17 órát javított a Southern Upland Wayként ismert, Skócia átfutását jelentő 340 km-es úton. A varázslatos produkcióban különleges „táplálék” segített.
Futás
A korábbi futópados világcsúcstartónak, a kanadai Dave Proctornak nem sikerült rekordidő alatt átfutnia a kanadai Alberta tartományt, mivel kevesebb mint egy nap után segítséget kellett hívnia, és kórházba került.
BLOGRA FUTOTTUNK
Vajon ki hogyan szeret futni? Ha dübörög a fülében a muzsika, vagy ha inkább a madarak csiripelése és a futócipő zaja kíséri az edzést? A legjobb, ha a flow uralja a hobbikocogó porcikáit!
Futás
A norvég Karoline Grovdal parádés gyorsasággal teljesítette az öt kilométert, a 14:39-es idő jobb a hivatalos világcsúcsnál, de valószínűleg ezt az eredményt sem fogják hitelesíteni.
Futás
A kilencszeres válogatott labdarúgó Ferenczi István nem akármilyen teljesítményt tudhat maga mögött: több mint 14 órát futva ő lett a Privát Ultra Tisza-tó 130 első teljesítője.
Futás
Egy brit tengerészgyalogos, Mike Francis gyógyíthatatlan rákban szenvedő testvérének akart pénzt gyűjteni, ezért – csupán nyolc hét felkészülés után – öt egymást követő napon futott le egy-egy maratoni távot.
Futás
Dr. Rácz Erika nyugdíjas pedagógusként sem hagyta abba a futást, sőt, idén újra rajthoz áll az Ultrabalatonon, és akkor boldog, ha a kordély lehagyja a szamarat.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.