Videók

Videó
Lutz Eichholz új szintre emelte a magashegyi túrázás fogalmát: úgy megy fel a csúcsra, mint bárki más, viszont egyáltalán nem úgy jön le onnan.
Videó
Az 1990-es évek elején egy unatkozó új-zélandi testvérpár és egy tudós kitaláltak valami egészen újfajta szórakozási módot.
Videó
A szörfdeszkát nem úgy alakították ki, hogy havas lejtőkön csússzanak le vele, de csak idő kérdése volt, hogy valaki kipróbálja, milyen a hegyen használni.
SNOWBOARD
A snowboardozással párhuzamosan a jelek szerint az ugratóépítés is fejlődik, legalábbis ha a videóban látható „erődöt” vesszük alapul.
Videó
Két bázisugró úgy gondolta, nappal már nem is olyan nagy kihívás a mélybe ugrani egy szikláról, ezért emeltek egyet a szinten és belevetették magukat az éjszakába, na nem a szó hétköznapi értelmében.
Videó
Hosszú évek óta népszerű szórakozás, esetleg csapatépítő foglalkozás a paintball, de sokkal viccesebb és barátságosabb mindez puskák helyett íjakkal, némi extrém időjárással fűszerezve.
Videó
Trevor Kennison öt évvel ezelőtt szenvedett olyan súlyos gerincsérülést, amely tolókocsiba kényszerítette, és ezzel valalami teljesen váratlan dolog kezdődött az életében.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.