Kifosztották a népszerű bringaparkot

A Descend Bike Park Nagy-Britannia egyik népszerű downhillparadicsoma. Nemrég kifosztották a létesítményt, és a rablók szinte mindent elvittek, amit találtak.

Pokoli napokat élt át Danny Hart. A harmincéves mountainbike-versenyző hozta létre néhány évvel ezelőtt a Descend Bike Parkot, ami valódi bringás paradicsom. Több downhillpálya is van, igény szerint vállalják kerékpárok javítását, lehet vásárolni különböző felszereléseket, eszközöket, emellett természetesen étel- és italkiszolgálás is van.

Az Anglia északi részén található létesítmény olyasmi, mint egy síkomplexum, csak kerékpárosoknak tervezve. Nemrég betörtek a létesítménybe, és teljesen kifosztották – számolt be róla a pinkbike.com.

„Megszakad a szívem. Öt éven keresztül fáradhatatlanul dolgoztunk azért, hogy sikeres legyen a kerékpárospark. Az egyik éjszaka betörtek két kabinunkba, és elvittek mindent. Szó szerint mindent – írta a park hivatalos Facebook-oldala.Fűnyírókat, láncfűrészeket, generátorokat, ruhákat, minden kerékpáros-alkatrészt, az összes édességet és innivalót. És ez csak egy része annak, amit elloptak.”

A bejegyzés mellé fényképeket is csatoltak, amelyeken látszik, hogy a rablók mindent felforgattak.

A park gyűjtést indított, és bíznak benne, hogy szép fokozatosan sikerül talpra állniuk. Továbbá bíznak benne, hogy akadnak szemtanúk, és legalább néhány fontos, drága eszközt, így a generátorokat és a fűnyírókat sikerül megtalálni és visszaszerezni.

A Descend Bike Park az egyik legnépszerűbb downhill-létesítmény Nagy-Britanniában, Danny Hart pedig népszerű alakja a sportágnak, 2011-ben és 2016-ban is megnyerte a UCI mountainbike-világkupát.

Fotó: Danny Hart’s Descend Bike Park Facebook-oldala

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.