Remek bringás aláöltözetek a nyárra

A ruha érintkezik bőrünkkel, ezért nemcsak kényelmesnek és testhez simulónak kell lennie, hanem úgy kell növelnie teljesítményünket, hogy megfelelően kezeli és szabályozza testhőmérsékletünket.

Castelli Pro Issue

A Castelli e darabját kifejezetten 10 és 25 Celsius-fok közötti bringázásra találták ki. Anyaga 3D-s üvegszövethálóból készült, így a ruha a hajszálcsövek segítésével rendkívül hatékonyan vezeti el az izzadságot. A nyaknál, illetve a törzsnél lévő részt úgy varrták meg, hogy ne irritálja a bőrt, a trikó széles nyaka pedig nagyon jól mutat szűk gallérú, hosszú ujjú felsőkkel.

Ára: 13 000 forint
Előny: tökéletes aláöltözet hűvösebb nyári napokra
Hátrány: csak fehér színben, illetve olasz méretezéssel kapható

Castelli Pro Issue

Assos Skinfoil Summer

Ezt a darabot kifejezetten a hőségben bringázásra ajánljuk. Hosszú és rövid ujjú, továbbá ujjatlan változatban is kapható. Különleges hálószerű anyagának köszönhetően a legpokolibb izzadás közben is tökéletesen hűti a testet, mély nyakkivágása pedig a hatékony levegőáramlást segíti. A testhez simuló anyag kicsit olyan, mint a nyomókötés, így kifejezetten jól enyhíti a kimerültség okozta sajgást, fájdalmat. A varratmentes nyári változat nem irritálja bőrünket.

Ára: 7000 forint
Előny: kitűnő a szellőzése
Hátrány:

DHB Lightweight Mesh

DHB Lightweight Mesh

A pihekönnyű, hálószemekből álló ruhadarab leginkább meleg időben ideális viselet, és az ára is elfogadható. Nagy hálószemű, kötött anyagának köszönhetően a bőr és az aláöltözet közé szorítja a levegőt, így szabályozva a testhőmérsékletet, miközben hatékonyan elvezeti a nem kívánt nedvességet. Hogy a ruha edzés közben is friss maradjon, a gyártók poligén antibakteriális anyagot vegyítettek el benne. Elasztikussága jóvoltából a ruha nem megy össze tekerés közben, így végig szabadon mozoghatunk benne.

Ára: 10 600 forint
Előny: kényelem, ár-érték arány
Hátrány: nincs megfelelő méret kifejezetten nagy testalkatra

Sportful Bodyfit Pro

Sportful Bodyfit Pro

Ha kifejezetten nyári, 20 Celsius-fok feletti melegben szeretnénk kerékpározni, akkor ezt a kitűnő szellőzésű aláöltözetet válasszuk! A Sportful sportruházatgyártó cég és a Tinkoff Saxo közös fejlesztése, amelyet edzésre és versenyzésre egyaránt használhatunk. Az üvegszövetháló kifogástalanul szabályozza a testhőmérsékletet, és kemény tekerés közben is kiválóan szellőzik. A 10-es faktorszámú, ultraibolya-sugárzás elleni védelemmel ellátott anyag viszonylag hatékonyan tartja távol az UV-sugarakat, a tesztek tanúsága szerint ugyanis kiszűri a káros sugarak 90 százalékát.

Ára: 22 000 forint
Előny: profi tervezés, védelem az UV-sugarak ellen
Hátrány: csak fehér színben kapható, hamar koszolódik

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.