Heti aktuális: supozás a Dunán

Gyér a választék, de a vízitúrázók közül a suposok már visszatértek a vízre, így lesz ez szombaton is Esztergomban. A nagyjából négyórás evezés nem jelent különösebb megterhelést.

Kerékpározás

Háromszor egynapos e-bike túra a pünkösdi hosszú hétvégén mindennap könnyű tereppel, végig a jelzett kerékpáros-útvonalat követve. Egyebek mellett a Pandúr-szikla és a Gyapjas-zsák is szerepel az útvonalon. A táv nagyjából 40 kilométer, a túra időtartama 3.5 óra. Részvételi díj 10 ezer forint. Jelentkezés és további információ a 70/365-1343-as telefonszámon vagy az iroda@ebiketoursgardony.hu e-mail címen.

 

Supozás

Találkozó május 22-én, szombaton 10:30 és 11 óra között Esztergomban, a pontos helyszínről az e-mailben (supthelifestyle@gmail.com) jelentkezők megkapják a tájékoztatást. A túra időtartama nagyjából négy óra. Deszkabérlés 9000 forint, saját deszkával a részvételi díj 4000 forint.

 

Futás, kerékpározás, túrázás

Virtuális teljesítés május 23-ig, a választott táv (2.5, 5, 7, 10.5, 15, 21, 30, 42, 50 km) futva, kerékpározva vagy túrázva is teljesíthető bárhol az országban. A teljesítést rögzíteni kell fotóval is, amelyet a „Küldetés teljesítve!” jeligével el kell küldeni a kuldetesteljesitve@gmail.com e-mail címre. Az okleveleket e-mailben, az érmeket postán kapja meg valamennyi teljesítő.

 

Futás

A tiszai PET-kupa folyómentő programját lehet támogatni a Panorámafutás online rendezett futamával. A választott táv teljesítését a panoramafutas.hu/rajtlistaoldalon kell feltölteni, a nevezési díj tíz százalékát a szervezők a PET-kupának adományozzák. Április 22. és május 31. között 3, 5, 10 vagy 21 kilométer megtételére van lehetőség futóknak, illetve túrázóknak 5, 10 vagy 21, míg bringásoknak 21, 50 vagy 100 kilométerre. Nevezési díj 5500 forint.

 

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.