Üzenőfal

Komoly üzenetek vagy éppen tréfás megjegyzések, látványos képek és szívszorító történetek: érdemes felkeresni a Facebook- és Instagram-oldalunkat is! Kattintás után a részletek.
E-magazin
Szilágyi Zoltán az Antarktiszon futna, Tóth Attila már átszelte Angliát – rajtuk kívül futópados őrület, kutyás túrázás, kiváló triatlonos szokásos havi lapozgatónkban.
E-MAGAZIN
Bódis Tamás, Csécsei Zoltán, Halama Levente: több futóanyaggal is jelentkezünk szokásos havi lapozgatónkban a bringás edzéstervek, a tihanyi körtúra és az erdei edzések mellett.
E-magazin
Bogár János és Földingné Nagy Judit ma is csodálatos teljesítményt nyújt, de havi lapozgatónkban írunk az új magyar Everest-expedícióról, Eva Longoriáról és a háromperces workout-edzésről is.
E-MAGAZIN
Havi magazinunkban a triatlon és a futás hazai nagyágyúi mellett arról is írunk, meddig bírhatja az ember tüdeje a víz alatt, és kiderül, Tóth Attila miért nem indulhat az Ultrabalatonon.
E-magazin
Havi e-magazinunkban főszerepet kapott Barzsó Henrietta és Csábi Bettina, de írunk a mezítlábas túracipőkről, bemutatjuk Varga Józsefet és tippeket adunk az ausztriai bringázásra.
E-magazin
A virtuális futás megmaradhat, de azért az igazi az igazi… Bleier-Cseke Lilla, Mini Hulk, az őrült bringazseni és a tragikus sorsú magyar szépség is szokásos lapozgatónkban.
E-magazin
Havi lapozgatónkban írunk Sperka Tamásról és a virtuális Ultrabalaton-váltóról, de bemutatjuk a férfiakat megszégyenítő Chynát, az új csodaendurót és a friss instant túrát is.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.