balaton szupermaraton

Futás
Nagy csatában védte meg bajnoki címét a Balaton Szupermaratonon Beda Szabolcs, hiszen klubtársa, Bódis Tamás és edzője, Szabó Gábor felváltva szorongatta a négy nap során. Ideje új pályacsúcs is lehet!
Futás
Idén is részt vesz a Balaton Szupermaratonon a legendás ultrafutó, aki úgy érzi, a négynapos versenyen sérülése sem hátráltathatja, mert célja, hogy egy évben kétszer körbefussa a tavat.
FUTÁS
Cseke Lilla, a Balaton Szupermaraton kétszeres győztese kihagyja a március 5–8. között sorra kerülő eseményt, mert nem illeszkedik a versenynaptárába, így más is megfuthatja a legjobb időt.
FUTÁS
Már sok futó felvéste a naptárába, hogy március 5. és 8. között Spuri Balaton Szupermaraton lesz. Most azonban egy kis meglepetéssel szolgálunk, hiszen a versenyre összeállt a Maráz Zsuzsanna, Bódis Tamás szuperduó!
FUTÁS
Március első hetében tizenharmadik alkalommal kerül sor a Balaton Szupermaratonra, amelyen a résztvevők négy nap alatt kilenc versenyszám közül választhatnak a tó körbefutása mellett.
Futás
A korábbi válogatott labdarúgó Ferenczi István immár harmadszor indul a Balaton Szupermaratonon, ahol ha minden jól alakul, a 19 órán belüli idő is cél lehet.
1
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.