Fallabda

FALLABDA
A számítógépek és okostelefonok uralta világban sajnos egyre többen kényszerülnek szemüveg viselésére, ami a sportolásnál hátráltató tényező tud lenni. Mit tegyünk, ha szemüvegesként szeretnénk kipróbálni a fallabdát?
FALLABDA
A fallabdaszövetség mindent megtesz, hogy minél népszerűbbé tegye az így is egyre kedveltebb sportágat. Ennek keretében a nyáron folytatódik az országjárás, amelynek során az ország minden területén kipróbálhatjuk a fallabdázást.
Fallabda
Szeretne leadni néhány kilót, de futás vagy kondizás helyett inkább valami játékosabb mozgásformát választana? Tudja, melyik ütős sporttal lehet a legtöbb kalóriát égetni? A helyes megfejtés a fallabda.
fallabda / 4 hete
Elég bedobni egy pólót, rövidnadrágot, váltózoknit és egy pár sportcipőt a táskába, és már mehetünk is fallabdázni? Majdnem, a helyzet azonban ennél kissé bonyolultabb.
Fallabda kontra tenisz
Egyperces sztori: a teniszlabda nagyobb, ám nem kerül annyiba, mint a squash szerelmesei által használt rokona. A fallabdázók pedig nemcsak önmagukat, hanem egyúttal a labdát is kénytelenek bemelegíteni.
Fallabda
Országos bajnokság mellé igazi fesztivál: ezt kínálják a szervezők május végén Egerben, ahol a Dobó térre egy külföldről bérelt üvegpályát is felépítenek.
FALLABDA / 1 hónapja
Nemrég szerettek bele a fallabdázásba, és legszívesebben minden nap lemennének a terembe játszani? Semmi gond, ne fogják vissza magukat, de azért néhány alapvető tanácsot érdemes megfogadni, ha nem akarnak megsérülni vagy sérülést okozni.
Fallabda / 1 hónapja
Noha a fallabdára általában költséges, beltéri sportként gondolunk, a Public Squash nevű szervezet célja, hogy a jövőben minél több nyilvános, bárki számára elérhető szabadtéri pálya épüljön – olyan, mint amilyen áprilisban nyílt meg Manhattanben, a Hamilton Fish Park-ban.
1
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.