Videók

Extrém gyógymód
A dán Stig Pryds súlyos betegségből felépülve vált a világ egyik legjobb szabadtüdős merülőjévé, ezen a videón pedig megmutatja, ez mit is jelent valójában.
Barlangászat
Ismeretterjesztő film készült a 2016-os, négytagú expedíció kalandjairól a Kaukázusban, amely a világ legmélyebb barlangjáról elsőként dokumentált nem mindennapi fotókat.
Extrém sportok
Aki életében egy percet sem snowboardozott, Travis Rice-nak köszönhetően az is átélheti egy kicsit, milyen érzés.
Extrém sportok
Ma már évről évre annyit változik a világ, hogy egy húsz évvel ezelőtti videó is nosztalgiával tölti el az embert. Mint ez a videó egy két évtizeddel ezelőtti, budapesti gördeszkaversenyről.
Barlangászat
A barlangászat elsőre érdekesnek hangzik, de sokkal több ennél, nem kevés bátorság, kitartás és mentális erő kell hozzá. Ez a tavaly szeptemberi videó megmutatja, mennyi.
Extrém sportok
Az amerikai Nyugat-Virginiában minden ősszel megrendezik az egyik legnagyobb extrémsport-fesztivált, az eseményt rendszeresen bázisugrással kötik össze, amely korántsem veszélytelen.
Downhill
A snowboardosok alig várják, hogy leessen húsz centi szűzhó, és már hajnalban fent vannak a hegyen. Lássuk be, kissé furcsa, ha egy bringás teszi ugyanezt.
Bungee Jumping
Will Smith különleges módon ünnepelte ötvenedik születésnapját: egy helikopterrel felvitette magát a Grand Canyon fölé, majd kipróbálta a bungee jumpingot.
Extrém sportok
Eric Walter nagyon tapasztalt extrém kajakos, aki félelem nélkül száguld le a vízeséseken, de két éve elege lett a vízből, és a sivatagban bővítette a portfólióját.
Extrém sportok
Manapság nincs semmi újdonság abban, ha valaki kiugrik egy repülőből, illetve ha kirakja valaki a Rubik-kockát. A történet akkor kezd érdekessé válni, ha a kettőt egyszerre csinálja.
Ejtőernyőzés
Ha már a napsütötte Floridában voltak, Patrick Remington és a haverjai felvették reggel a fürdőruhát, majd elugrottak a strandra – kicsit helikopterezni…
Extrém Sportok
Az oroszok megmutatták, mit kell tennie, akinek közelében nincs strand vagy kiépített óriáscsúszda, de a hőségben szeretné elviselhetőbbé tenni kikapcsolódását. Tipp lehet jövő nyárra.
Extrém helyszín, extrém sebesség
A francia Éric Barone kétszer is megdöntötte a leggyorsabb kerékpározás világrekordját – ő a leggyorsabb bringás havon és hordalékos morénán is, ahol egyébként majdnem otthagyta a fogát.
Extrém sportok
Pár éve két – saját bevallása szerint – teljesen átlagos kanadai srác vállalta, hogy egy videó kedvéért kipróbál öt extrém sportot egyetlen nap alatt. Ez lett belőle.
Freestyle foci
John Farnworth márciusban teljesítette élete legnagyobb kihívását, tíz napon át dekázva ért fel a Mount Everest alaptáborába, illetve még annál is tovább.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.