Videók

Extrém sportok
Az amerikai Nyugat-Virginiában minden ősszel megrendezik az egyik legnagyobb extrémsport-fesztivált, az eseményt rendszeresen bázisugrással kötik össze, amely korántsem veszélytelen.
Downhill
A snowboardosok alig várják, hogy leessen húsz centi szűzhó, és már hajnalban fent vannak a hegyen. Lássuk be, kissé furcsa, ha egy bringás teszi ugyanezt.
Bungee Jumping
Will Smith különleges módon ünnepelte ötvenedik születésnapját: egy helikopterrel felvitette magát a Grand Canyon fölé, majd kipróbálta a bungee jumpingot.
Extrém sportok
Eric Walter nagyon tapasztalt extrém kajakos, aki félelem nélkül száguld le a vízeséseken, de két éve elege lett a vízből, és a sivatagban bővítette a portfólióját.
Extrém sportok
Manapság nincs semmi újdonság abban, ha valaki kiugrik egy repülőből, illetve ha kirakja valaki a Rubik-kockát. A történet akkor kezd érdekessé válni, ha a kettőt egyszerre csinálja.
Ejtőernyőzés
Ha már a napsütötte Floridában voltak, Patrick Remington és a haverjai felvették reggel a fürdőruhát, majd elugrottak a strandra – kicsit helikopterezni…
Extrém Sportok
Az oroszok megmutatták, mit kell tennie, akinek közelében nincs strand vagy kiépített óriáscsúszda, de a hőségben szeretné elviselhetőbbé tenni kikapcsolódását. Tipp lehet jövő nyárra.
Extrém helyszín, extrém sebesség
A francia Éric Barone kétszer is megdöntötte a leggyorsabb kerékpározás világrekordját – ő a leggyorsabb bringás havon és hordalékos morénán is, ahol egyébként majdnem otthagyta a fogát.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.