Videók

Kerékpár
A heves esőzés megtizedelte a múlt heti országúti kerékpáros-világbajnokság mezőnyét, ami miatt sokan – köztük a két magyar induló is – feladták a versenyt. Megmutatjuk, milyen volt a vasárnapi futam.
Slackline
Két japán fiatal látványos módját választotta a slackline-nak: szelfibottal a kezükben egyensúlyoztak a kifeszített hevederen, hamisítatlan távol-keleti környezetben.
Extrém sportok
Az Instagramon két és félmillió követővel büszkélkedő Letícia Bufonit a sérülés sem riasztja el attól, hogy gördeszkázzon. Igaz, túl van már egy-két nagy esésen, s a legnagyobbat ő sem szívesen nézi vissza.
Downhill
Két bosnyák kerékpáros, Matej Drnovsek és Hasan Gusic, alkalmazkodva a globális felmelegedéshez és a múló időhöz, újrahasznosított egy „korhadt” bobpályát Szarajevóban. Videón az eredmény.
Snowboard
A norvég snowboardos, Stian Aadland meg akarta mutatni a világnak, hogyan kávézik reggelente egy igazi extrém sportoló. Ezt azért ne próbálja ki otthon! Videó.
Extrém sportok
A francia extrém bringás, Kilian Bron úgy gondolta, kipróbálja a via ferratázást, és hogy ne legyen egyedül, vitte magával a kerékpárját is. Videó az extrém kalandról!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.