Hegymászás

Hegymászás, interjú
Sikeres expedíción van túl Klein Dávid, míg azonban társa, Suhajda Szilárd feljutott a K2 csúcsára, ő egészségügyi problémák miatt visszafordult. A Csupasportnak beszélt ennek okairól, érzéseiről és a folytatásról.
HEGYMÁSZÁS
Újabb különleges sportággal bővül a Budapest Urban Games idei rendezvénye. Augusztus 31-én a falmászás szerelmesei a lehető legizgalmasabb helyszínen, a budai várfalon tehetik próbára tudásukat.
Új kihívás
Hét nap alatt 363 kilométert tett meg Rakonczay Gábor, és így Genovából feljutott a Mont Blanc csúcsára. A jégeső megkínozta, de a Tour de France szurkolói erőt adtak neki.
Hegymászás
Az ország legjobb sziklamászói közé tartozó Urbanics Áron és Kovács Tamás eddig négyszer járt Patagóniában, a dél-amerikai mászóparadicsomban, ahol küzdöttek esővel, jéggel, faggyal, jetlaggel, de újra és újra visszavágynak az ismerős vidékre, s szinte már otthon érzik magukat.
Életmód
Az extrém sportolók, bízva testükben több ezer méter magasban, életüket kockáztatva próbálnak magasabbra jutni, vagyis hatalmas koncentrációra és erőteljes fizikumra van szükségük.
hegymászás
Nagyon hiányzott már a magyar expedíciós hegymászásnak egy olyan siker, mint amit Suhajda Szilárd elért a K2-n, a világ legnehezebben megmászható nyolcezresén. A magyar himalájai hegymászást és magát is magasabb polcra helyezte vele.
Hegymászás
Hegymászótársával, Klein Dáviddal vágott neki a legendás hegy meghódításának, de neki útközben egészségügyi panaszai adódtak, így vissza kellett fordulnia.
Hegymászás
A nagyváradi hegymászó műholdas telefonon keresztül nyilatkozott a Csupasportnak, miután felért a Hidden Peak 8080 méter magas csúcsára. A tervek szerint július 31-én érkezik Budapestre.
Ultrafutás - hegymászás
Mont Blanc-csúcstámadás a Földközi-tenger partjáról. Rakonczay Gábor megint olyasvalamibe vágta a fejszéjét, amit ismereteink szerint dokumentáltan még senki sem hajtott végre.
HEGYMÁSZÁS
A Himalájában mind a tizennégy nyolcezres megmászása számít a legnagyobb elismerésnek, lássuk, hogyan állunk ezzel mi, magyarok.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.