Hegymászás

Hegymászás
Varga Csaba néhány napon belül másodszor is megpróbálkozott a Föld hetedik legmagasabb hegyének meghódításával, de a napok óta tomboló hóviharban kénytelen volt meghátrálni.
HEGYMÁSZÁS
A korábbi idegenlégiós elviselhetetlen fájdalma miatt fordult vissza 7000 méterről a Föld nyolcadik legmagasabb hegyén. Hazaérkezését követően megosztotta tapasztalatait honlapunkkal.
Hegymászás
Az erdélyi magyar hegymászó hamarosan elindul, hogy megmássza a 8167 méter magas Dhaulagiri csúcsát – közölte csütörtökön a Kalifa Alpin Csapat kommunikációs menedzsere, Bíró Dániel.
Hegymászás
Nyaralástervezésnél nem a Himalája jut eszünkbe, pedig már számos VIP-túrát szerveznek a világ legmagasabb pontjára. Megfelelő erőnlét és vaskos bankszámla nélkül azonban ne is álmodozzunk.
HEGYMÁSZÁS
A japán Miura Juicsiro a legöregebb, aki valaha elérte a Mount Everest csúcsát: túl négy szívműtéten, egy medencecsonttörésen és egy újraélesztésen is minden nap edzett, hogy elérje a célját.
Hegymászás
Az erdélyi magyar sportember júliusban meghódította a 8080 méter magas Hidden Peaket, s hasonlóra készül a szeszélyes időjárása miatt a legveszélyesebb nyolcezresnek tartott hegyen is.
Hegymászás
Elhatalmasodó lágyéktáji fájdalma miatt a korábbi idegenlégiós mindössze 7100 méter magasságig jutott a Föld nyolcadik legmagasabb hegyén, majd kénytelen volt befejezni az expedíciót.
Hegymászás
A síalpinista expedíciója nyáron idő előtt befejeződött, de később mindenképpen megsíelné a több mint hétezer méter magas hegyet. Közben Lengyel Ferenc megkezdte a csúcstámadást a Manaszlun.
Hegymászás
Célkeresztben a világ hetedik és nyolcadik legmagasabb csúcsa: Lengyel Ferenc már a Manaszlu körülményeit szokja, Varga Csaba pedig megérkezett a Dhaulagiri alaptáborába.
Hegymászás
Jelenleg három hazai expedíció is a próbálkozik feljutni a Föld hetedik és nyolcadik legmagasabb csúcsára. A Kalifa Alpin Csapat mellett egy női mászópáros is a Himalájában tartózkodik.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.