Hegymászás

Otthoni sportok
Sorozatunkban ismert sportolók beszélnek, hogyan edzenek otthon, hogyan tartják formában magukat. A négy nyolcezres csúcsot is meghódító hegymászó érdi házánál mászófalon is gyakorolhat.
Otthoni sportok
Sorozatunkban ismert sportolók beszélnek, hogyan edzenek otthon, hogyan tartják formában magukat. Az elismert hegymászó a kialakult helyzettől függetlenül fontosnak tartja a marokerőt.
Hegymászás
A mindennapjainkat átalakító koronavírus-járvány a hegymászást is elérte, ami azért is különösen nehéz, mert a többi sporttal ellentétben az alpinizmust nehéz egy nappaliban szimulálni.
Otthoni sportok
Sorozatunkban ismert sportolók beszélnek, hogyan edzenek otthon, hogyan tartják formában magukat. Az elismert hegymászó a Pilis helyett egy külön sportolásra kialakított helyiségben készül.
OTTHONI SPORTOK
Sorozatunkban ismert sportolók beszélnek, hogyan edzenek otthon, hogyan tartják formában magukat. Suhajda Szilárd hegymászó a Himalájába ugyan nem mehet, de az otthoni edzésprogramot szigorúan veszi.
HEGYMÁSZÁS
A hazai magashegyi hegymászás történetének legaktívabb éve vitán felül 2010 volt, amikor összesen hat magyar expedíció indult a Himalájába – volt köztük sikeres, rehabilitációs jellegű és sajnos tragikus is.
Csupasport magazin
Itt a Csupasport magazin első száma! Az újságárusoknál kapható 100 + 16 oldalas kiadványból többek között kiderül, a fantasztikus csúcsot elérő Csécsei Zoltán miért kezdte mínusz nyolcvanezerrel a karrierjét.
HEGYMÁSZÁS 
Tagja volt az első sikeres magyar Himalája-expedíciónak, s 52 évesen állt a 8201 méter magas Cso Oju tetején, ami sokáig magyar korrekord volt. Mindössze hat év alatt sikerült erre a szintre jutnia.
HEGYMÁSZÁS
Tóth Sándornak feltett szándéka, hogy végleg beírja magát a magyar hegymászás történelemkönyvébe. Ha minden a tervek szerint halad, ő lehet az első magyar, aki az extrém hegymászók „tripla dupláját” teljesíti.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.