Hegymászás

Hegymászás
Korántsem meglepő, ha a világ legjobb hegymászói közé tartozó Gyenyisz Urubko és Don Bowie a Himalájában tartózkodik. Némileg azonban szokatlan, ha velük tart egy csinos hölgy is.
Hegymászás
Az első magyarországi nők között volt, akik nyolcezres csúcson álltak, s máig ő az egyetlen honfitársunk, aki kétszer is járt a világ legmagasabb hegycsúcsán, a 8850 méter magas Mount Everesten. Tíz év himalájai expedíciózás van Ugyan Anita mögött – az ő szemszögén keresztül igyekszünk választ keresni arra, van-e különbség a női és a férfi hegymászás között.
Hegymászás
Egyetlen magyarként teljesítette eddig a Volcanic Seven Summits-sorozatot Tóth Sándor, aki azért is kezdett el hegyet mászni, mert tériszonya van.
Hegymászólegendák
EZT ÍRTUK 2019-BEN! Több mint három és fél évtizede indult az első magyar hegymászó-expedíció a Himalájába, amely végül nem ért fel a Satopanth csúcsára, ráadásul tragédiával végződött.
Hegymászás
A szolnoki Szlankó Zoltán amerikai mászótársával a 6812 méter magas hegy megmászásával próbálkozik, közben muszáj megbirkózniuk a mínusz 40 Celsius-fokos hideggel és a viharos széllökésekkel.
E-magazin
A decemberi cikkválogatásban Gatewood mama és Ngima Nuru mellett a két kiváló futó, Maráz Zsuzsa és Ferge István is főszerepet kap. És ne feledjük: télen is lehet bringázni!
E-magazin
Karintia a magyarok kedvelt úticélja: 41 oldalas magazinunkban minden hasznos információt összegyűjtöttünk az aktív kikapcsolódást keresők számára. Ingyenes kiadvány, érdemes belelapozni!
Hegymászás
EZT ÍRTUK 2019-BEN! Hat éve, 2013 májusában hunyt el Erőss Zsolt, de felesége szerint közös alapítványukban él tovább, amely harmadik gyermeküknek is tekinthető. Interjú Sterczer Hildával.
Hegymászás
Herczeg Angelika és Kerekes Éva méltánytalanul kevés figyelmet kapott az utóbbi időben, pedig a jógaoktató és a könyvelő hölgy rendületlenül próbálkozik Ázsia csúcsainak megmászásával.
INTERJÚ
Interjút adott a Csupasportnak Ngima Nuru serpa, aki 22-szer állt a Csomolungma csúcsán, és társaival, Lhakpa Tenzinggel és Pasang Dorjee-vel Budapesten és Baján tartott előadást.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.