Ausztria

Szórakozás / 1 órája
V. G.
Imádjuk az ausztriai strandokat? Persze, nyáron az ember alig várja, hogy felfrissüljön a hőségben. Nem árt azonban, ha megszívlelünk néhány jó tanácsot, mielőtt vízbe merészkedünk.
Ausztria
Felsorolni is nehéz, hány és hány sportolási lehetőséggel kecsegtet Közép-Európa harmadik legnagyobb tava, a néhol 254 méter mély Boden-tó, de azért tettünk rá egy kísérletet.
AUSZTRIA
Időben kell gondoskodni az oltásról, nehogy a kullancsok tönkretegyék az Ausztriában túrázók, bringázók életét. A szomszédos ország is erősen fertőzött, a sok súlyos megbetegedés mellett az idén már hárman meghaltak a vérszívók miatt.
AUSZTRIA
Legkellemesebb kirándulásunkat is tönkreteheti, ha szúnyogcsípéseink elviselhetetlenül viszketnek, ezért különböző praktikákkal érdemes még indulás előtt felkészülni a veszélyre.
AUSZTRIA
Strand és labda, avagy a homokon játszható nyári sportok közül ezúttal a strandröplabdával foglalkozunk, amely a Fertő-tó ausztriai oldalán (is) remek körülmények között űzhető.
Ausztria
Cseppet sem olyan veszélyes, mint téli nagy testvére, ettől még a nyári bobozástól ugyanúgy hevesebben verhet a szívünk. A nyári bobozás főbb ismérvei, illetve három ausztriai ajánlat.
KAPASZKODÓ
Aki falra mászik a futball-vb meccseitől, akár falra is mászhat. Az osztrák főváros, Bécs paradicsomnak számít a falmászás szerelmesei körében, ráadásul autóval és vonattal is csaknem három óra alatt elérhető Budapestről.
NORDIC WALKING
A skandináv gyaloglás (nordic walking) tökéletesen megdolgoztatja az ember izomzatát, érdemes azonban új és új úti célok után nézni. Ezúttal három ausztriai terepet ajánlunk a figyelmükbe.
Új magazin
Már kapható az újságárusoknál Ausztria 2018 magazinunk - a kiadvány az idei nyár és ősz programlehetőségeit mutatja be, és természetesen nem maradhatott ki a szabadidős sportolás sem.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.