Ausztria

Ausztria
Egy túra előtt sokan megfeledkeznek a felszerelés és a felkészülés fontosságáról, aztán persze bekövetkezik a baj…
AUSZTRIA
Felettébb megosztó az osztrák Harald Sükar, Gyorskajacsapda címet viselő szerzeménye, amelyet furcsa módon leginkább az egészséges módon élők és táplálkozók kritizálnak leghevesebben.
AUSZTRIA
Tirol legnagyobb trambulinparkját két orvos nyitotta meg. Az odalátogatókat szakértő személyzet segíti a kikapcsolódásban, amely minden korosztálynak teljesen biztonságos.
AUSZTRIA
Hiába vágyunk a hőségben felfrissülést jelentő hűs vízre, ha a klímaváltozás miatt az állóvizek felmelegednek. Megoldásként Stájerországban levegőpumpákkal juttatnak oxigént a vízbe.
AUSZTRIA
Tizenhárom stájerországi tehén esete cáfol rá azokra, akik azt állítják, hogy viharban a fa alatt biztonságos. De mégis mit érdemes tenni annak érdekében, hogy villámlás esetén is biztonságban érezzük magunkat?
AUSZTRIA
Vízparton, medencében vagy a kerti pancsolóban sose veszítsük szem elől gyermekünket, mert a gondatlanságnak tragikus következményei lehetnek. Az osztrák Der Standard című lap statisztikái.
AUSZTRIA
Fenyegetően zümmögő fullánkosok, amelyekre érdemes figyelni a szabadban. Sokan allergiásak a méh- vagy a darázsméregre, és óvintézkedés hiányában életveszélybe is kerülhetnek.
AUSZTRIA
Futás közben a bordaív alatti területen tapasztalt elviselhetetlen fájdalom okairól eltérőek a vélemények, s a gyorsan múló érzés miatt egyelőre nem is lehet bizonyítani, miért alakul ki.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.