Ausztria

Ausztria
Elérkezett a koronavírus-járvány második hulláma, amellyel egy időben az időjárás is kezd hűvösebbre fordulni, így számos sportoló behúzódik a zárt térbe, amely ugyancsak kedvezhet a fertőzésnek.
Ausztria
Száz kilométer hosszú kerékpárút-hálózat csábítja Bad Kleinkirchheimbe és a Millstatti-tó térségébe a bringázás szerelmeseit, akik végig kitáblázott ösvényeken tekerhetnek.
AUSZTRIA
Az osztrák síiskolák elkötelezettek amellett, hogy a koronavírus-járvány ellenére is biztonságban oktathassák vendégeiket. A látogatók mellett várhatóan a síoktatóknak is szigorú előírásokat kell betartaniuk.
AUSZTRIA
Bécs számos ingyenes stranddal kecsegtet – ezek azonban nemcsak a fürdőzni vágyóknak kedveznek, hanem azoknak is kikapcsolódást ígér, akik a mozgás más formáját szeretik élvezni.
Ausztria
Kalandra csábítanak Ausztria magaslatai, indulás előtt azonban nem árt felmérni, mekkora rutinnal rendelkezünk az adott terepen – Saalbach-Hinterglemm alkalmas a rutintalanoknak is.
Ausztria
A napfényes osztrák délvidéken, többnyire a Dráva mentén egy összesen 340 kilométer hosszú, változatos, egy hét alatt teljesíthető kerékpáros útvonal várja a sportolni vágyókat,
Ausztria
Nyáron az egyik legnagyobb veszélyforrás, amely a túrázókra vár, a meleg időjárás. Íme néhány jó tanács azoknak, akik nem akarnak bajba kerülni magaslati túrájuk során.
Ausztria
Kiránduljunk nyáron is, hogy a kicsi megismerhesse a természetet, s a szomszédos Ausztriában a bringaútvonalak és a kicsit hűvös tavak mellett tanyasi gazdaságok is kínálnak programokat.
Ausztria
Négy osztrák túraútvonalat ajánlunk azoknak, akik felfedeznék nyugati szomszédunk gyönyörű tájait. A fővárosban és környékén is lehet kirándulni, de aki kimelegszik, megmártózhat az Achenseeben.
Ausztria
Nyugati szomszédunknál találhatók Európa-szerte a legszebb és a legjobban kiépített kerékpáros útvonalak, amelyek közül ötöt bemutatunk mi is, érdemes kipróbálni valamelyiket.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.