Ausztria

AUSZTRIA
Az osztrákok az amatőröket is orvosi vizsgálatra küldenék, mielőtt rajthoz állnak egy-egy versenyen, mert egyre több a szív- és érrendszeri problémák következtében előforduló tragédia.
AUSZTRIA
Profi és amatőr sízőkre egyaránt leselkedik a térdsérülés veszélye, sőt olykor nincs is szükség esésre a lejtőn, pedig kontrollált mozdulatsorral megelőzhetők az operációt igénylő balesetek.
AUSZTRIA
Bár a babaúszás egyre népszerűbb, sok mindenre figyelnünk kell, ha a legfiatalabbakat uszodába visszük. Fontos, hogy a gyermek nem ebben a korban sajátítja el az alapokat – nem is ez a cél.
AUSZTRIA, ÉVES TERV, 2. RÉSZ
Megfogadtuk szilveszterkor, hogy jobban figyelünk az egészségünkre, többet sportolunk. Na de hogyan kezdjük? Összeállításunk második részében ehhez kívánunk némi kapaszkodót nyújtani.
AUSZTRIA, ÉVES TERV, 1. RÉSZ
Megfogadtuk szilveszterkor, hogy jobban figyelünk az egészségünkre, többet sportolunk. Na de hogyan kezdjük? Összeállításunk első részében ehhez kívánunk némi kapaszkodót nyújtani.
Ajándékozás után
Nem mindegy, milyen sportos meglepetést tettünk a karácsonyfa alá. Ha valaki kellemetlen célzásnak vette a legjobb szándékú ajándékot is, máris jött a családi feszültség.
AUSZTRIA
Az elme ugyanolyan, mint egy izom, amennyiben rendszeres tornáztatásra és regenerációra van szüksége – főleg a stresszes, év végi időszakban.
AUSZTRIA
A kellemesnek ígérkező osztrák sítúra könnyen horrorba csaphat át, ha nem vigyázunk kellően magunkra, sőt a téli sportolás előtt elengedhetetlen megerősítenünk különböző izomcsoportokat.
AUSZTRIA
A szakember szerint az osztrákok többsége rossz technikával igyekszik előrehaladni a vízben, ezzel többet árt a szervezetének, mintsem használ. Mit lehet hát tenni?
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.