Ausztria

AUSZTRIA
A tavalyi sikeres eseményt követően idén novemberben is megrendezik a nemzetközi maratoni versenyt, pedig korábban elterjedt, a változatos programokkal színesített futás elmarad.
Ausztria
A gyönyörű stájerországi város megér egy látogatást, de milyen lehet akkor, ha futólépésben igyekszik az ember megismerni? A hét végén rendezik meg a helyi maratonit.
AUSZTRIA
Három szakasz, három nap, embert próbáló feladat: a Tour de Tirol nemcsak a táj szépségével, hanem izzasztó versennyel is kecsegtet.
AUSZTRIA, MARATON
Festői szépségű táj Wachau, a megméretésre vágyók mégsem a szépsége, hanem a szeptemberben szokásos maratoni erőpróba miatt választják úti célul.
Ausztria
Versenyek sora csábít Bécsbe éjjel-nappal, de ezúttal naplementét követően nyílik lehetőség elindulni az idei Vienna Night Run eseményen, amely inkább közösségi élmény, mint megméretés.
Ski amadé
A síszezon egyelőre még odébb van, de a Ski amadé sajtótájékoztatóján kiderült, idén télen is érdemes lesz felkeresni Ausztria legszínvonalasabb terepeit, amely öt régiót jelent.
AUSZTRIA
A stájerországi településen tudják, hogyan kell összekötni a kellemeset a hasznossal, s a 17. helyi futóverseny résztvevői a termelői borkiméréseket is meglátogathatják – futás közben.
AUSZTRIA
Aki nagy kínszenvedéssel járó megméretésen tenné próbára erejét, ne az osztrák fővárosba utazzon, mert szeptember 9-én, vasárnap a lazításon és a lelki békén lesz a hangsúly.
Csupasport-játék
Két hölgy és egy férfi nyertest köszönthetünk fődíjasaink között, az első helyezett Neckermann-utazást, míg a második és harmadik helyezett egy-egy Intersport-ajándékutalványt kap hamarosan.
Spartan Race
Ha adrenalinlöketre vágysz, irány Oberndorf, ahol szeptember 8-án és 9-én a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó-versenysorozatának következő állomásán teheted próbára bátorságodat.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.