Ausztria

NORDIC WALKING
A skandináv gyaloglás (nordic walking) tökéletesen megdolgoztatja az ember izomzatát, érdemes azonban új és új úti célok után nézni. Ezúttal három ausztriai terepet ajánlunk a figyelmükbe.
Új magazin
Már kapható az újságárusoknál Ausztria 2018 magazinunk - a kiadvány az idei nyár és ősz programlehetőségeit mutatja be, és természetesen nem maradhatott ki a szabadidős sportolás sem.
Zipline
Egyszerre kapnak meg mindent a magasság, a sebesség, valamint a repülés szerelmesei a stájerországi drótkötélpályán. Két és fél kilométer hosszú, és még két köztes megállója is van.
VAD VIZEKEN
Kicsit örvényes, gyors folyású vize vadvízi evezésre csábít. A stájerországi Salza folyó gondoskodik az adrenalinlöketről, de jó helyen jár az is, aki kerékpározásra vágyik.
Ausztria
Földön, vízen, majd a mennyekben érezheti magát a boldogságtól, aki teljesíti az Ironman Austria összesen 226 kilométeres, embert próbáló távját.
Ausztria / 3 hete
V. G.
Az ember nem is gondolná, hány és hány lehetőség csábít arra, hogy gyermekeinket kicsalogassuk a négy fal közül, és rávegyük némi játékos túrázásra.
Fertő tó / 4 hete
Remekül kiépített úthálózattal, vadregényes tájakkal várja Ausztria a kerekezni vágyókat. A Fertő-tó körüli B10-es kerékpárút is számos érdekességgel és látnivalóval csábít. Időzzünk el egy kicsit Feketevárosban.
KÉT KERÉKEN AUSZTRIÁBAN
Valódi kerékpáros-paradicsom Ausztria, mert jól kiépített úthálózattal, tavak és folyók partján kanyargó utakkal várja a kerekezni vágyókat. Érdemes nyeregbe pattanni – és kiruccanni a Fertő tóhoz.
Bringás látnivalók / 1 hónapja
Voleszák Gábor
A valódi kerékpáros paradicsom jól kiépített úthálózattal, változatos terepekkel, hegyen-völgyön át, tavak és folyók partján kanyargó utakkal várja a kerekezni vágyókat.
1
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.