Ausztria

AUSZTRIA
Fenyegetően zümmögő fullánkosok, amelyekre érdemes figyelni a szabadban. Sokan allergiásak a méh- vagy a darázsméregre, és óvintézkedés hiányában életveszélybe is kerülhetnek.
AUSZTRIA
Futás közben a bordaív alatti területen tapasztalt elviselhetetlen fájdalom okairól eltérőek a vélemények, s a gyorsan múló érzés miatt egyelőre nem is lehet bizonyítani, miért alakul ki.
AUSZTRIA
A fitneszbérlet önmagában még nem garancia az egészséges életre, pedig sokan így gondolkoznak. Az osztrák Der Standard című lap összeállítása: mire is érdemes figyelni a konditeremben.
AUSZTRIA, FELTÖLTŐDÉS
Rendhagyó fitneszcentrum üzemel Bécsben, ahová a nagyvárosban lakók nem elsősorban mozogni, hanem kikapcsolódni járnak.
AUSZTRIA
Az osztrák Der Standard című lap figyelmeztet, légszennyezettség esetén milyen egészségkárosító elemek kerülhetnek a tüdőbe, ezért fontos, hogy jól válasszuk meg az útvonalat, ahol futunk.
AUSZTRIA
Aki teheti, hétvégére utazzon el az alsó-ausztriai régióba, ahol az akadályfutó-versenysorozat következő állomása várja a résztvevőket – a naplementét követően is rendeznek futamot.
Ausztria
Ellentmondásos vizsgálati eredmények jelentek meg arról, hogy érdemes-e közvetlenül lefekvés előtt sportolni. A németek azt mondják, nem, a svájciak szerint viszont nyugodtan lehet mozogni.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.