Ausztria

Túrázás
A Der Standard remek összeállítást készített látványos, túracélpontnak tökéletes szurdokokról. Kiválasztottunk a listáról öt különleges helyszínt, például az osztrák „Grand Canyont”, amelyért Magyarországról is érdemes útra kelni.
Ausztria
Hasonlóan a Tirolban múlt héten megismert rendeletekhez, február 20-tól a szintén ausztriai Nassfeldben is csak 48 óránál nem régebbi negatív koronavírusteszttel lehet síelni.
Ausztria
A koronavírus dél-afrikai mutációja miatt Ausztriában újabb korlátozások léptek életbe, Tirol tartományban hétfőtől a hatóságok ellenőrzik a sízőket. Sölden rögvest be is csukta kapuit.
Ausztria
A nem veszélytelen jégmászással biztonságos körülmények között is meg lehet ismerkedni, ha van olyan szerencsénk, hogy eljutunk a Karintiában fekvő Kötschach-Mauthen hegyi faluba.
Ausztria
A Der Standard mutatta be, hogyan próbálják átvészelni az osztrákok, különösen a bécsiek a koronavírus-járvány miatti szigorú korlátozásokat. Népszerű lett a szabadtéri pingpongozás.
AUSZTRIA
Az üzemeltetők szerint jelentős anyagi és egészségügyi károkkal jár, ha nem fogadhatják a sportolni vágyókat.
Ausztria
Várhatóan egy héttel tovább, január 24-ig tart Ausztriában a zárlat, a helyiek azonban megrohamozták a síterepeket, Semmeringben például lehetetlenség volt tartani a megfelelő távolságot.
Ausztria
Korábban egyértelműnek tetszett, hogy az osztrák sípályák december 24-én ismét kinyithatnak, néhány nappal az újraindulás előtt azonban néhány tartományban nagy a bizonytalanság.
Ausztria
Egy hét múlva nyitnak az osztrák sípályák, javában zajlanak az előkészületek, a karintiai vendéglátók például a biztonságos téli időtöltés érdekében számos intézkedést vezetnek be.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.