Ausztria

AUSZTRIA
A szakember szerint az osztrákok többsége rossz technikával igyekszik előrehaladni a vízben, ezzel többet árt a szervezetének, mintsem használ. Mit lehet hát tenni?
AUSZTRIA
Egyre népszerűbb a plogging, amely Svédországból indult, s most az osztrák Der Standard újságírónője is kipróbálta. Aki tenni akar környezetünk tisztaságáért, csatlakozhat.
AUSZTRIA
Movemberi futás Bécsben november 24-én, szombaton. Az osztrák fővárosban szervezett eseményt valóban M betűvel írják – németül Movemberlauf 2018 – így utalnak az esemény (egyik) szervezőjére.
AUSZTRIA
Barátok, jegyesek, házastársak vagy egyszerűen „csak” rokonok jelentkezését várják az osztrák fővárosban, hogy próbára tegyék erejüket.
AUSZTRIA
Ha kellően kipihentük magunkat szabadnapjainkon, éljünk a hosszú hétvége adta lehetőséggel, és utazzunk el mozogni, sportolni. Az osztrákok is számos futóversennyel várják az érdeklődőket.
AUSZTRIA
Cibálja a kabátot a viharos szél, kinek van ilyenkor kedve a szabadban mozogni? Az osztrák Kronen Zeitung arra buzdít, maradjunk otthon, s tegyük magunkat hasznossá, miközben sportolunk is.
AUSZTRIA
A tavalyi sikeres eseményt követően idén novemberben is megrendezik a nemzetközi maratoni versenyt, pedig korábban elterjedt, a változatos programokkal színesített futás elmarad.
Ausztria
A gyönyörű stájerországi város megér egy látogatást, de milyen lehet akkor, ha futólépésben igyekszik az ember megismerni? A hét végén rendezik meg a helyi maratonit.
AUSZTRIA
Három szakasz, három nap, embert próbáló feladat: a Tour de Tirol nemcsak a táj szépségével, hanem izzasztó versennyel is kecsegtet.
AUSZTRIA, MARATON
Festői szépségű táj Wachau, a megméretésre vágyók mégsem a szépsége, hanem a szeptemberben szokásos maratoni erőpróba miatt választják úti célul.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.