Ausztria

AUSZTRIA
Kellemes, szórakoztató időtöltés lehet a korcsolyázás, ha betartjuk az alapvető szabályokat, és odafigyelünk magunkra, illetve társainkra.
AUSZTRIA
Az egészségesebb életmódnak az úgynevezett clean eating az alapja, amelyhez csupán türelem, idő és odafigyelés szükséges. A témával az osztrák Kronen Zeitung című lap is foglalkozik.
AUSZTRIA
Karintia feledhetetlen téli pillanatokat tartogat az egész családnak – az alábbi programok garantáltan mosolyt csalnak minden gyermek arcára.
E-magazin
Karintia a magyarok kedvelt úticélja: 41 oldalas magazinunkban minden hasznos információt összegyűjtöttünk az aktív kikapcsolódást keresők számára. Ingyenes kiadvány, érdemes belelapozni!
AUSZTRIA
Az Alpok vonulatainak napsütötte délvidékén számtalan lehetőség várja a kikapcsolódni, feltöltődni vagy épp kirándulni vágyókat.
Ausztria
Karintia – egy csodálatos régió az Alpok déli oldalán, közel Magyarországhoz, ahol feledhetetlen perceket tölthetnek és számtalan élménnyel gazdagodhatnak az odalátogatók.
AUSZTRIA
Adventi időszakban nem árt egy-egy forró puncs vagy forralt bor, de akik a stressz levezetéseként testmozgás helyett rendszeresen a pohár után nyúlnak. hosszabb távon több gondjuk lehet.
AUSZTRIA
A vállalkozó szellem és a kalandvágy télen is a szabadba csábít, de vigyázzunk, ha a havon vagy a jégen valami új kipróbálásán törjük a fejünket. Hogy aztán ne törjön semmi…
AUSZTRIA
Az Egészségügyi Világszervezet hiába szeretné, hogy a gyerekek és a fiatalok legalább egy órát sportoljanak naponta, ha a különböző elektromos eszközök jobban lekötik a figyelmüket.
AUSZTRIA
Néhány euróba kerülő tartásjavítót tesztelt egy osztrák újságírónő, s bár közben úgy mozgott, mint akit idegbecsípődés gyötör, néhány órás viselése segít megfelelően tartani a testünket.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.