Horgászat

Horgászat
A horgászat különleges sport, de sokan egyszerűen nem értik, hogyan képesek emberek órák hosszat bottal a kezükben üldögélni. Alább néhány horgászkifejezést szedtünk össze, hogy a hölgyek, asszonyok is megértsék, mit jelentenek valójában.
1 hete
Sokan azt hiszik, a horgászat egyszerű sport, veszünk egy botot, és kiülünk a tópartra. Csakhogy ezen a területen is óriási fejlődés történt az elmúlt években, annak jártunk utána, mennyiből állíthatunk össze magunknak egy olyan ruhaszettet, amelyben szégyen nélkül kiülhetünk a tó-, folyópartra.
Horgászat / 1 hete
Aki horgászni szeretne, kénytelen vizsgát tenni. Lássuk is, mit kell bemagolnunk, mely területeken kell bizonyítanunk, hogy készen állunk a tó- és folyóparton való bevetésre.
HORGÁSZVILÁG
Eltérő paraméterekkel, különféle anyagokból, más-más módszerhez kínálva megoldást naponta jönnek ki újabbnál újabb horgászbotok. A választék bőséges, nézzük a legalapvetőbb típusokat.
4 hete
Világuralomra törnél, de nem tudod, melyek az érvényben lévő rekordfogások a Föld nevű bolygón? Korábban a magyarországi rekordokat gyűjtöttük össze, ezúttal megmutatjuk, mekkorák voltak a horogra akadt legnagyobb példányok világszerte.
Horgászat
A haverod eljár horgászni, de fogalmad sincs miről beszél, amikor az élményeit meséli? Szeretnél megismerkedni néhány különleges horgászkifejezéssel? Íme néhány alapvető szó, amelyet nem árt tudni, ha van horgász a közeledben.
Bottal a kézben
A horgászat komoly időtöltés, nem csupán hobbi. Lássuk, hogy a törvényi előírások mellett mik azok az íratlan szabályok, amelyeket a (rendes) horgászok betartanak. Íme a legfontosabbak!
Horgászat
Kapitális fogásra vágysz? Nem tudod, melyek az érvényben lévő rekordfogások Magyarországon, amelyeket megdöntve felkerülhetsz a hivatalos listára? Most megmutatjuk, mekkorák voltak a horogvégre akadt legnagyobb példányok!
Tanácsok, tájékoztatók
Nyakadba kapnád a horgászbotod és a sátrat, de engedély híján nem tudsz elmenni horgászni? Ezúttal azt jártuk körbe, vajon idén mennyibe kerül a horgászengedély kiváltása.
HORGÁSZVILÁG
Egyre népszerűbbek a tóparti üdülések, ezért kíváncsiak voltunk, mennyi pénzből jön ki egy hétvégi horgászat. Határ a csillagos ég, de mennyiből lehet kihozni a pihenést, hogy sörre is fussa?
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.