Horgászat

Horgászat
Sokan abban a tévhitben vannak, amint beáll a hideg idő, naphosszat esik az eső, netán leesik az első hó, értelmetlen süllőre horgászni. Jó hír, igenis van remény, télen is lehet ezt a ragadozó halat horogra kapni.
Horgászat
Reggel percekig kell kaparni az autó szélvédőjét, napközben sem érdemes levenni az utcán a sapkát, horgászni pedig legkevésbé van kedve az embernek. Éppen ezért idézzük fel, milyen is a legnagyobb hőségben halat fogni!
Horgászat
Frontok jönnek-mennek, az elmúlt napokban hol sütött a nap, hol szállingózott a hó, hol pedig csöpögött, szakadt az eső. De vajon hogyan hat ez a halakra? Meghozza az étvágyukat, vagy kikészülnek, és elbújnak az iszapban?
Horgászat
Horgászni jó! Hát még ha valaki kapitális halat kap horogra. A 2018-as esztendő sem múlik el világrekord nélkül, a hordó méretű pontyot ráadásul Magyarországon fogták ki. A képek önmagukért beszélnek.
Horgászat
A lékhorgászok sok mindenre képesek, akár testi épségüket is kockáztatják egy-egy méretes halért, ám aki járt már befagyott tavon, folyón pecázni, állítja, különleges élménnyel tér haza.
Horgászat
Nyakunkon a zimankó, ilyenkor már csak a legelszántabbak indulnak horgászni. Ragadozókra ilyenkor is sikeresen pályázhatunk, íme néhány tipp, mire érdemes odafigyelni a farkasordító hidegben.
Horgászat
Keszegezni jó. Ha minden a tervek szerint alakul, nem lesz nyugtunk a stégen, csónakban, a kisebb-nagyobb keszegek állandóan koncentrálásra késztetnek bennünket.
Horgászat
A pontyfélék családjába tartozó paducot áramvonalas, megnyúlt testéről, lekerekített orráról, ívelt hátáról és hasáról lehet megismerni.  De vajon hogyan lehet kifogni az „öreg” paducot?
Horgászat
A mai modern horgászat jószerével elképzelhetetlen nélküle. Elválaszthatatlan a bottól, mint Stan és Pan vagy Tom és Jerry: megfelelő orsó nélkül ma már – a legtöbb módszerrel – képtelenség halat fogni.
Horgászat
Van belőle nyurga-, tükör-, bajuszát nem divatból növesztette; hazánk legismertebb és legnépszerűbb hala, a magyar horgászok kedvence. Ezúttal a frontokra különösen érzékeny pontyot mutatjuk be.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.