Extrém sportok

Ironman
Kemény és minőségi munkát végzett az év első felében Badar Gergő, aki megnyerte a nagyatádi eXtremeMant, és nagy célja, hogy eljusson a hawaii világbajnokságra.
Extrém Sportok
Az amerikai Al Blaschke százévesen ejtőernyőzött először, három évvel később pedig unokái diplomaszerzésének tiszteletére megismételte az ugrást, s bekerült a Guinness-rekordok könyvébe.
Extrém sportok
Megfelelő felkészülés hiányában egyelőre úgy tűnik, a korábbi győztesek biztosan nem állnak rajthoz az augusztus 8-i eXtremeMan versenyen, amelyre a szervezők azért fokozottan készülnek.
Extrém sportok
Az elmúlt hétvégén jelentős biztonsági intézkedések mellett is jó hangulatban rendezték meg a Spartan akadályfutó versenyét, honfitársaink több kategóriában is nagyszerű eredményeket értek el.
Extrém Sportok
Az utóbbi időben számos, a hétköznapi embernek nehezen elképzelhető testépítő-teljesítményről írtunk. Ezúttal az elemelés ikonjait és rekordjait mutatjuk be.
Top 10
Íme, egy csokorban a tíz legjobb és legkreatívabb példája annak, hogy az embernek mennyire nem idegen közeg a levegő, a tágas égbolt.
Extrém sportok
Három világbajnoki címet nyert flatlandben, de mindig is fontosabbnak tartotta a bmx-es Kun Ádám, hogy élvezze, amit csinál, és közben saját stílust alakítson ki. Abban pedig nincs vita, hogy ez sikerült-e neki, vagy sem, elég csak arra a trükkre gondolni, amit ő talált ki, és amit rajta kívül még senki sem tudott végrehajtani a világon.
Extrém Sportok
A világjárvány miatt Sergi Mingote új kihívást keresett, s a spanyol hegymászó a nyolcezresek meghódítása helyett a következő hatvan napban kerékpárral járja be a kontinens hegyeit.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.