Extrém sportok

Szabadstílusú sí
A svájci Andri Ragettli kétéves korában állt először sílécre, tízéves korában pedig a szabad stílust választotta. Tehetségén kívül a másik titka, hogy egyáltalán nincs benne semmi félelem.
Extrém sportok
Jesper Träder profi síelő imádja a havat, de nem okoz neki gondot az sem, ha éppen nincs. Bárhol képes síelni, és ezt be is bizonyította.
Kerékpározás
Vittorio Brumotti nem hétköznapi figura. Az olasz kerékpáros több száz méter magas, keskeny épületeken egyensúlyozik, emellett álruhában nehézfiúkat buktat le – egyelőre mindkettőt megúszta súlyosabb sérülés nélkül.
Szörf
Szörfözés közben szenvedett súlyos combsérülést Bixente Lizarazu. Ennek kapcsán összegyűjtöttünk néhány futballistát, aki szintén nagy rajongója a látványos vízisportnak.
Extrém sportok
Julia Castro előbb a sárkányszörfbe, majd a wakeboardba szeretett bele, és mint mondja, ma már egyiket sem hagyná abba – még akkor sem, ha ez nem várt nehézségekkel jár.
Extrém sportok
Sergio Evans süketen született, ami az egyensúlyérzék szempontjából finoman szólva sem előnyös. Őt azonban ez sem tántorította el, és hiába próbálták sokan lebeszélni róla, mára Európa egyik legjobb longboardosa lett.
Extrém sportok
Sokan mondják, hogy a sport adott értelmet az életüknek – Italo Romano esetében ez hatványozottan igaz: a brazil fiatalember tizenegy évesen mindkét lábát elvesztette, majd kapott egy gördeszkát…
Extrém sportok
Helikopterpilótának készült, világrekorder siklóernyős lett. Pedig eleinte Yael Margelisch sem hitt benne igazán, hogy sikerülhet a csúcsdöntés.
Extrém sportok
Zongor Gergely egy nagyvállalat értékesítési igazgatója, kétgyermekes családapa – és wingsuit rajongó. Elmondása szerint szabadesés közben sem több a feladata, mint esetleg autóvezetésnél.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.