Extrém sportok

Extrém Sportok
Újabb különös vállalkozásba kezd Rakonczay Gábor hatszoros óceánátkelő extrém sportoló, aki január végén a Kanári-szigetektől indulva saját készítésű vízi eszközével evezne át két hónap alatt Antiguáig.
Extrém sport
2020. január 1-jén indul az Exatlon Hungary második évada, amely ezúttal is a Dominikai Köztársaságban forog. Most azonban a Bajnokok és Kihívóik új helyszínen, még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe.
Extrém sportok
Áprilisra végre felépülhet Kingstonban Jamaica első gördeszkaparkja, amely remélhetőleg sok fiatalnak jelent majd alternatívát a kilátástalanság és a bűnözés helyett.
Sziklamászás
Múlt héten háromszáz métert zuhant a halálba a világ egyik legjobb sziklamászója, az amerikai Brad Gobright. Példája jelzi: bármilyen tapasztalt is vagy, a hegyek között mindig figyelni kell.
Extrém sportok
A Csupasport nemrég összeszedte a világ legfurcsább kerékpárversenyeit. Ezúttal a világ legszokatlanabb sportágai közül gyűjtöttünk össze néhányat, amelyek legalább annyira nehezek, mint amennyire különlegesek.
Extrém sportok
A Loma Bolában megrendezett siklóernyő-világkupán Honti Adélnak köszönhetően megszületett a sportág történetének első magyar világkupa-győzelme, ami a hazai lehetőségeket tekintve óriási bravúr.
Hosszútávúszás
Vasárnap kerül képernyőre a Mányoki Attiláról készült dokumentumfilm, amely tavalyi és idei küzdelmeiről szól az Északi-csatornában. A Csupasport a forgatásról kérdezte az extrém hosszútávúszót.
Extrém sportok
Vízben, gyerekkerékpárral vagy hőlégballonnal – ma már bármilyen őrült bringaversenyen indulhat az ember, ha van elég ügyessége, humorérzéke, és szereti a kihívásokat.
Extrém Sportok
Emlékezetesre sikerült az idei Ironman-világbajnokság, az abszolút győztes Jan Frodeno rekordot döntött, a spanyol Iván Cáceres pedig célba érkezését követően megkérte barátnője kezét.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.