Extrém sportok

Videó
Egy amerikai házaspár úgy gondolta, kipróbál egy új száguldó járművet, így esett a választásuk egy különleges motorcsónakra, amelyben ülve olyan élményük lehetett, mintha videojátékkal játszanának.
Extrém sportok
A spanyol triatlonszövetség által közzétett videóban Roberto Sánchez Mantecón kerékpárral és futva próbálta felvenni a versenyt, de a kísérletből nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni.
Extrém sportok
Elsősorban egyetemistákat várnak a szeptember 25-én, szombaton esedékes Vaddisznó-kupára, de bárki benevezhet a több ügyességi számot, illetve akadályt felvonultató versenyre.
Extrém sportok
A mászótermek üzemeltetői és a sportolók előtt is új lehetőségeket nyit az a platform, amely az adatok elemzésével képes optimalizálni a mászóterem működését, segíti a kezdő sportolókat, támogatja a haladók teljesítményének javítását.
Videó
Jumaidee Elias a karanténidőszakban szerette meg az extrém sportokat, olyannyira, hogy nemrég a 343 méter magas millau-i völgyhídról hajtott végre hátborzongatóan különleges bázisugrást.
Sportpszichológia
Faludi Viktória sportpszichológus szerint a 13 évesen olimpiai bajnoki címet szerző japán Nisija Momidzsi nehezen dolgozza fel a sikert, ilyenkor a környezetében élőknek rendkívül fontos szerepük van.
Videó
A svédországi Göteborgban építettek egy gördeszkapályát, ami önmagában még nem lenne nagy szó, hiszen sok helyütt a világban tűnnek fel ilyen létesítmények – ez a park viszont más, mint a többi.
Extrém sportok
Több negyven feletti sportoló is szerepel a tokiói olimpián, de a gördeszkások női utcai versenyében érmes versenyzők összesített életkora csupán 42 év, a győztes is szinte még kisgyerek.
Gördeszka
Tony Hawk, a gördeszkázás legendás alakja már 52 éves, így csak kommentátorként veszi ki a részét az tokiói olimpia gördeszkás számaiból, viszont nem tudta megállni, hogy ne próbálja ki a pályát.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.