Extrém sportok

Extrém sportok
Christopher Hemsworth ma már a világ egyik legjobban kereső színésze, de a szörf megtanította arra, hogy értékelje a pénzt és a kemény munkát. A népszerű ausztrál színész mindezt három gyermekének is próbálja átadni.
Extrém sportok
A Spartan Race egyik nagykövete, Marossy Gergely nagyon reméli, hogy június végén megrendezhetik Orfűn a rangos Spartan-viadalt és a kényszerszünetben sem tétlenkedik, videós edzéseket tart versenyzőtársainak.
Snowboard
Az egyéves Peppa Schreiber annyira ügyesen snowboardozik, hogy azt sok kezdő felnőtt is megirigyelheti. Az édesanyja szerint a motiváció a kulcs, és azt is elárulta, mivel ösztönzik arra, hogy gyakoroljon.
Parkour
Egyre népszerűbb Magyarországon is a parkour, az év elején megnyílt az ország első parkourterme is a HOP (Hall of Parkour Hungary). A sport jelenlegi helyzetéről és személyes ambícióiról a Magyar Parkour Sportegyesület elnökével, Szentváry-Lukács Vajkkal beszélgettünk.
Extrém sportok
A sportolókat nemcsak elszánttá, de úgy látszik, roppant kreatívvá is teszi, hogy a koronavírus-járvány miatt otthon kell maradniuk.
Extrém sportok
Elsőre életveszélyesnek tűnhet a karantén alatt háztetőkön ugráló David Kinzo mutatványa, de a brit extrémsportoló éveken át készült a földön, mielőtt felmerészkedett a magasba.
Videó
Lássuk be, a négy fal között hegyet mászni és síelni nem az igazi. De azért meg lehet próbálni, legalább azért, hogy egy jót nevessünk rajta.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.