Extrém sportok

Extrém sportok
Kriss Kyle gyerekként arról álmodozott, hogy profi BMX-es lesz. Álma valóra vált, ám azt talán ő sem gondolta volna, hogy tériszonyosként kiugrik egy helikopterből egy 321 méter magas szálloda tetejére.
Extrém sportok
Ma már évről évre annyit változik a világ, hogy egy húsz évvel ezelőtti videó is nosztalgiával tölti el az embert. Mint ez a videó egy két évtizeddel ezelőtti, budapesti gördeszkaversenyről.
Expedíció
A Mount Everestet és a Déli-sarkpontot is meghódító Chus Lago a befagyott Bajkál-tó átszelésére készül. A spanyol alpinista hölgy így hívná fel a figyelmet a Föld emelkedő hőmérsékletére.
Extrém sportok
Az élet túl rövid ahhoz, hogy őrültségek nélkül teljen el… Sokakban buzog ez a szemlélet télen, s meg is találják a módját, hogy kiéljék a veszélyes sportok iránti vonzalmukat. Nézzük is meg őket, a teljesség igénye nélkül.
Barlangászat
A barlangászat elsőre érdekesnek hangzik, de sokkal több ennél, nem kevés bátorság, kitartás és mentális erő kell hozzá. Ez a tavaly szeptemberi videó megmutatja, mennyi.
Vasalt utak
A vasalt utak kipróbálásával a hidegebb időjárás miatt nem kell teljesen felhagynunk, csak legyünk tisztában a szabályokkal. Íme, így via ferratázzunk a téli Magyarországon.
Extrém sportok
Az amerikai Nyugat-Virginiában minden ősszel megrendezik az egyik legnagyobb extrémsport-fesztivált, az eseményt rendszeresen bázisugrással kötik össze, amely korántsem veszélytelen.
ANTARKTISZ
Rakonczay Gábor 44 nap és 4 óra alatt történelmet írt, miután a szárazföldről indulva első magyarként elérte a Déli-sarkpontot. Nem úszta meg a nagy kalandot: a hajrában fagyási sérülést szenvedett, ráadásul a testsúlyának tíz százalékát is elveszítette. Minden pillanatát élvezte az útnak, ha úgy adódna, ismét nekivágna.
ANTARKTISZ
Két hónap alsócsere nélkül, tíz kiló súlyveszteség – Colin O’Brady az első ember, aki külső segítség nélkül, önerőből szelte át az Antarktiszt. Az 54. napon élt célba, míg a vele együtt induló Louis Rudd rá két napra érkezett meg a Ross-selfjégre.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.