Extrém sportok

Slackline
Két japán fiatal látványos módját választotta a slackline-nak: szelfibottal a kezükben egyensúlyoztak a kifeszített hevederen, hamisítatlan távol-keleti környezetben.
Extrém sportok
Az Instagramon két és félmillió követővel büszkélkedő Letícia Bufonit a sérülés sem riasztja el attól, hogy gördeszkázzon. Igaz, túl van már egy-két nagy esésen, s a legnagyobbat ő sem szívesen nézi vissza.
HEGYMÁSZÁS
Újabb különleges sportággal bővül a Budapest Urban Games idei rendezvénye. Augusztus 31-én a falmászás szerelmesei a lehető legizgalmasabb helyszínen, a budai várfalon tehetik próbára tudásukat.
Downhill
Két bosnyák kerékpáros, Matej Drnovsek és Hasan Gusic, alkalmazkodva a globális felmelegedéshez és a múló időhöz, újrahasznosított egy „korhadt” bobpályát Szarajevóban. Videón az eredmény.
Extrém sportok
A legsikeresebb magyar szélcsatorna-sportoló a világ legismertebb, szabadtéri szélcsatornákat működtető cégénél töltött egy hetet Lettországban, s húszméteres magasságba is felemelkedett.
Snowboard
A norvég snowboardos, Stian Aadland meg akarta mutatni a világnak, hogyan kávézik reggelente egy igazi extrém sportoló. Ezt azért ne próbálja ki otthon! Videó.
Spartan Race
Húsz akadály az öt kilométer hosszú pályán, s bár a fűre nem mehettek a spartanosok, az emeletek között azért könnyen meg lehetett izzadni. Két magyar győzelem és három bronzérem az amszterdami versenyen.
Extrém sportok
A francia extrém bringás, Kilian Bron úgy gondolta, kipróbálja a via ferratázást, és hogy ne legyen egyedül, vitte magával a kerékpárját is. Videó az extrém kalandról!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.