Extrém sportok

Extrém sportok
Kazincbarcikán került sor az idei utolsó „spártai versenyre”, amelyen mintegy 7500 versenyző állt rajthoz, és a résztvevők majdnem kilencven százaléka be is fejezte a viadalt.
Extrém kihívás
Kazincbarcikán zárul a 2019-es magyarországi Spartan-szezon, amelynek idei utolsó versenyhétvégéjén több mint 7500-an állnak rajthoz Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.
Extrém sportok
Vitéz István példája jól mutatja, hogyan lehet testi fogyatékossággal sportolni. Magyarország első kerekesszékes extrém sportolója a kerekesszékes motokrosszban (WCMX) találta meg újra a boldogságot.
Extrém sport
Nem minden az, aminek látszik. Ennek ékes bizonyítéka az ausztrál extrém sportoló, Jarryd McNeil videója is, amelyben az ausztrál motokrosszos kedvencével Roogával a kormány mögött ugratott a magasba.
OCEANS SEVEN
Mányoki Attila hétfőn átúszta a légvonalban 35 kilométeres Északi-csatornát, ezzel tejesítette az Oceans Seven kihívást, amely a világ hét legnehezebb tengerszorosának átúszását jelenti.
Extrém sportok
Tengerparti nyaraláskor napozás és fürdőzés közben vagy után iktassunk programunkba egy kis edzést, s az eredmény sem marad el. Néhány fontos szempontra figyeljünk – Szarka Ákos meglátásai.
Extrém sportok
Alain Robert már a magasságtól sem tart, s túl az ötvenen is több száz méteres épületeket hódít meg, mert a halálközeli élmény élteti. Mindezt különösebb biztonsági felszerelés nélkül.
Slackline
Két japán fiatal látványos módját választotta a slackline-nak: szelfibottal a kezükben egyensúlyoztak a kifeszített hevederen, hamisítatlan távol-keleti környezetben.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.