Extrém sportok

Sziklamászás
Múlt héten háromszáz métert zuhant a halálba a világ egyik legjobb sziklamászója, az amerikai Brad Gobright. Példája jelzi: bármilyen tapasztalt is vagy, a hegyek között mindig figyelni kell.
Extrém sportok
A Csupasport nemrég összeszedte a világ legfurcsább kerékpárversenyeit. Ezúttal a világ legszokatlanabb sportágai közül gyűjtöttünk össze néhányat, amelyek legalább annyira nehezek, mint amennyire különlegesek.
Extrém sportok
A Loma Bolában megrendezett siklóernyő-világkupán Honti Adélnak köszönhetően megszületett a sportág történetének első magyar világkupa-győzelme, ami a hazai lehetőségeket tekintve óriási bravúr.
Hosszútávúszás
Vasárnap kerül képernyőre a Mányoki Attiláról készült dokumentumfilm, amely tavalyi és idei küzdelmeiről szól az Északi-csatornában. A Csupasport a forgatásról kérdezte az extrém hosszútávúszót.
Extrém sportok
Vízben, gyerekkerékpárral vagy hőlégballonnal – ma már bármilyen őrült bringaversenyen indulhat az ember, ha van elég ügyessége, humorérzéke, és szereti a kihívásokat.
Extrém Sportok
Emlékezetesre sikerült az idei Ironman-világbajnokság, az abszolút győztes Jan Frodeno rekordot döntött, a spanyol Iván Cáceres pedig célba érkezését követően megkérte barátnője kezét.
Extrém sportok
Kazincbarcikán került sor az idei utolsó „spártai versenyre”, amelyen mintegy 7500 versenyző állt rajthoz, és a résztvevők majdnem kilencven százaléka be is fejezte a viadalt.
Extrém kihívás
Kazincbarcikán zárul a 2019-es magyarországi Spartan-szezon, amelynek idei utolsó versenyhétvégéjén több mint 7500-an állnak rajthoz Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.
Extrém sportok
Vitéz István példája jól mutatja, hogyan lehet testi fogyatékossággal sportolni. Magyarország első kerekesszékes extrém sportolója a kerekesszékes motokrosszban (WCMX) találta meg újra a boldogságot.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.