Extrém sportok

Északi-csatorna
Szombat hajnalban indult neki Mányoki Attila, hogy átússza az Északi-szorost, de nem sokkal a cél előtt abba kellett hagynia a kísérletet.
Extrém sportok
Norvégiáról a bázisugróknak elsőként Preikestolen jut eszükbe, mert az egyik legszebb és legnépszerűbb zarándokhelyük, ahol legálisan űzhetik kedvenc extrém sportjukat. Archív cikk.
EXTRÉM HOSSZÚTÁVÚSZÁS
Mányoki Attila megállás nélkül készül az Ocean's Seven utolsó állomására, az Északi-csatorna átúszására, és jó előjel, hogy már két sikeres próbálkozó is van: mindketten hölgyek.
Extrém Sportok
A címvédő Flander Márton másodszor szerzett kvalifikációt a hawaii Ironman-világbajnokságra, vagyis a szombati hagyományos magyarországi versenyt felkészülése részállomásának tekinti.
Extrém rekordok
A lengyel Andrzej Bargiel remek hegymászó, több alpinista rekordot is tart, amelyet most megfejelt azzal, hogy elsőként lesíelt a világ második legmagasabb hegyéről, a hírhedt K2-ről.
Extrém Sportok
Az Európa-bajnok öttusázónő az aktív pihenést részesíti előnyben. Szeret raftingolni és kanyoningozni, de felesleges kockázatot nem vállal, mert készül a világbajnokságra és az olimpiára.
Extrém sportok
A bajor főváros évekkel ezelőtt megoldott egy extrém sportos problémát: ne csak tengerparton lehessen szörfözni, próbálhassa ki az is, akinek nincs pénze Kaliforniába utazni.
KERÉKPÁROZÁS
Európa egyik legnagyobb mountainbike-versenyén, a Salzkammergut Trophyn csaknem negyven nemzet ötezer versenyzője állt rajthoz múlt hétvégén, s dicséretes magyar eredmények is születtek.
Extrém futball / 4 hete
Vége van a labdarúgó-világbajnokságnak, így elgondolkoztunk azon, milyen mókás lenne a focit és az extrém sportokat valahogy ötvözni. Aztán rájöttünk, hogy a norvégok már évekkel ezelőtt megtették ezt helyettünk.
Extrém hosszútávúszás
Mányoki Attila gőzerővel készül legnagyobb kihívására, hogy befejezhesse az Ocean's Seven-sorozatot. Jelenleg is Írország partjainál edz, és már nem is jön haza az augusztusi nagy úszásig.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.