Extrém sportok

Freestyle foci
John Farnworth márciusban teljesítette élete legnagyobb kihívását, tíz napon át dekázva ért fel a Mount Everest alaptáborába, illetve még annál is tovább.
Freestyle foci
Kieran Brown és John Farnworth új szintre emelték a freestyle futballt, egy hőlégballonból lógva trükköztek az osztrák Alpok felett.
Extrém sportok
Antti Pendikainen három éve bizonyította, hogy nem ismer félelmet. Más magyarázat legalábbis nincs arra, miért és hogyan képes valaki négyezer méter magasból leugrani – ejtőernyő nélkül.
EXPEDÍCIÓ
Újabb elképesztő kalandra készül Rakonczay Gábor: a nemrég Grönlandot átszelő extréme sportoló a kontinens partjáról indulva, nagyjából 50 nap alatt szeretné elérni a Déli-sarkpontot.
Expedíció
Pillanatokon múlt, hogy nem égett rá a ruha és a sátor, jobb fülének harmada elfagyott, naponta tizennégy órát is gyalogolt, mégis élvezte Grönland átszelését – exkluzív interjú Rakonczay Gáborral.
Irány az olimpia!
A 2020-as tokiói olimpián bemutatkozik a falmászás is, amelynek – gyermekbetegségekkel küzdve is – jó esélye van rá, hogy a következő nyári játékokon is programban maradjon.
Görkorcsolya
Bár a maratoni világrekordtól volt hangos a sportvilág, egy kimagasló magyar eredmény is született Berlinben. Méghozzá görkorcsolyában! A korisok maratoniján Erdős Dávid a második helyet szerezte meg a juniormezőnyben.
Extrém sportok
A tokiói ötkarikás játékokon bemutatkozik a gördeszkázás, amely több évtizedes múltra tekint vissza, szakszövetsége is létezik, mégis sokan nem kívánják versenysportként definiálni.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.