Extrém sportok

Extrém sportok
A spanyol Rafa Fernández a Marcának mesélt háromnapos élményeiről, amelyek között szerepelt, amikor a leggyorsabb cápának tartott röviduszonyú makócápával ismerkedett meg testközelből.
Videó
A parkour nagyon népszerű, kemény munkát igénylő testmozgás, amelyet mindenki a városhoz és az épületekhez köt. Pedig lehet máshol is csinálni, például egy sivatagban.
Extrém sportok
Bázisugrás, ejtőernyőzés, sziklamászás – csak néhány a veszélyes helyzeteket kedvelő Clair Marie hobbijai közül. A csinos sportoló és modell mindenkinek azt javasolja, hogy feszegesse kicsit a határait.
Extrém sportok
A francia Arnaud Jerald 112 méterrel megdöntötte a szabadtüdős merülés világrekordját a CMAS-nál bi-fin kategóriában, Engyel Ákos oktató szerint azonban egy éven belül ezt a csúcsot is átírja majd valaki.
Extrém sportok
Sky Brown május végén súlyos balesetet szenvedett, de felépülése után visszatért, s máris készül a jövő évi tokiói ötkarikás játékokra, amelyen nála fiatalabb versenyző még nem indult.
Extrém sportok
Shakira nagyszerűen érezte magát a San Sebastiánban található mesterséges szörfparkban, és a hírek szerint a következő években világszerte egyre több ehhez hasonló létesítmény épül majd.
Sziklamászás
A rengeteg nehézség ellenére, egy többnapos fesztivál keretében végül idén is megrendezték Aggtelek Kupát, a világ legrégebbi sziklamászó versenyét.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.