Extrém sportok

Videó
A szörfdeszkát nem úgy alakították ki, hogy havas lejtőkön csússzanak le vele, de csak idő kérdése volt, hogy valaki kipróbálja, milyen a hegyen használni.
SNOWBOARD
A snowboardozással párhuzamosan a jelek szerint az ugratóépítés is fejlődik, legalábbis ha a videóban látható „erődöt” vesszük alapul.
Art Du Deplacement
Közös baráti edzésnek indult, néhány fiatal csak a határait szerette volna feszegetni, aztán ma már három különálló sportról, mozgásformáról vagy épp életmódról beszélhetünk: parkour, freerunning és Art Du Dèplacement (ADD). Míg az előbbi kettőről több szó esik, addig az ADD szinte ismeretlen. Most ennek jártunk utána.
Videó
Két bázisugró úgy gondolta, nappal már nem is olyan nagy kihívás a mélybe ugrani egy szikláról, ezért emeltek egyet a szinten és belevetették magukat az éjszakába, na nem a szó hétköznapi értelmében.
Extrém sportok
Nagy-Britanniában egyre többen mennek baltával vagy csákánnyal egy befagyott tó közelébe, hogy a vízben utat nyissanak maguknak egy kis jeges fürdőzésre, s hogy ruhában megmártózzanak.
Skywalking
Szaltózás, gördeszkázás és egyéb látványos, egyúttal életveszélyes mutatványok. Ez a tízéves múltra visszatekintő skywalking lényege, amely világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvend.
Videó
Hosszú évek óta népszerű szórakozás, esetleg csapatépítő foglalkozás a paintball, de sokkal viccesebb és barátságosabb mindez puskák helyett íjakkal, némi extrém időjárással fűszerezve.
Videó
Trevor Kennison öt évvel ezelőtt szenvedett olyan súlyos gerincsérülést, amely tolókocsiba kényszerítette, és ezzel valalami teljesen váratlan dolog kezdődött az életében.
Extrém sportok
Ha jól szerepelnek a tokiói játékokon, München után Bejrútban is fedett deszkapályát építtetne a Németországban élő libanoni testvérpár, hogy bizonyítsák az eredményes felkészülés létjogosultságát.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.