piros85

PIROS 85
A Képes Sportot erősítő kollégánk, a korábbi válogatott öttusázó, Kovács Gergely tíz órán belül teljesítette a Piros 85-öt – a Csupasportnak megírta, mit élt át a verseny során.
TEREPFUTÁS – PIROS 85
Az elmúlt év után az idén is Tiricz Irén nyerte meg a nők versenyében a Piros85-öt, ráadásul alaposan megdöntötte 2017-es pályacsúcsát, amivel még saját magát is meglepte.
TÚRÁZÁS–TEREPFUTÁS
Mutatjuk, hogyan segítenek a szervezők megoldani a csomagszállítást, a depózást, és miért nem érdemes korán indulniuk, akik gyalogos teljesítésre neveztek, de futva szeretnék letudni a távot.
Terepfutás
Muhari Gábor, a rangos terepfutóverseny kétszeres nyertese és pályacsúcstartója szerint a táv második felének emelkedői miatt nem szabad erősen kezdeni, és érdemes kihasználni a csomagpontok nyújtotta szolgáltatásokat.
PIROS 85 – INTERJÚ
November 3-án Csillaghegyről rajtol a 87.5 kilométeres, Budaörsön célba érő terepfutó-verseny, a legendás Piros 85. A női örökranglista élén álló Tiricz Irén az idén is a legnagyobb esélyes.
PIROS 85
November 3-án kora reggel Csillaghegyről elrajtol Magyarország egyik legnépszerűbb terepversenye, a Piros 85. Cikkünkben végigjárjuk a P85 szakaszait.
Piros 85
A népszerű novemberi teljesítménytúra rajtjának napján legyünk fokozottan éberek, és személyes irataink mellett lehetőleg pénztárcánkat – benne legalább tízezer forinttal – se hagyjuk otthon.
Teljesítménytúrázás
Bárkivel előfordulhat, hogy valamilyen oknál fogva nem képes tartani az előzetesen tervezett tempót, ezért kicsúszik a szintidőből. A legtöbb helyen, köztük a Piros85 túrán is, ilyenkor átállhatunk a kisebb távra.
Szervezés
Egy nagyobb teljesítménytúra/terepfutó-esemény megrendezése több hónapos folyamat, és számos nehézséget takar. A részletekről a november 3-án rajtoló Piros 85 főszervezőjével, Kimmel Péterrel beszélgettünk.
Túrázás
Az egyik leghasznosabb túrakiegészítő, amely néhány ezer forintért beszerezhető. Sokszor megvagyunk nélküle, de ha kellene, és nincs nálunk, nagyon megérezzük a hiányát.

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Éjszakai bringatúra
Kalandra fel: menő mászóbirodalmak
Már tudom, milyen a „pusztulatfutás”
Esős időjárásban is szárazon
Munkamániás volt, munkamániás lett

Szponzorált tartalom

Vár rád a természet!
Most, hogy végre itt a túraszezon, és te is érzed, hogy nem szeretnéd a szabadidődet sem a négy fal közt, sem a városban tölteni, itt az ideje, hogy átnézd a túrázáshoz használt felszerelésedet, és esetleg beruházz néhány újabb darabra. (x)

Videók

Dekázás szélben, viharban a Szaharán át
Figyelem, ember a levegőben!
Ilyen kosarat még Jordan sem tud dobni!

Hegymászás

Kihívás profiknak: gyönyörű és veszélyes
Tényleg, milyen magas a Mount Everest?
Hetven éve új korszak kezdődött

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

Jéghideg tavak, garantált felfrissülés
Karintiai kirándulás: irány a kemping!
A parazita tesz a távolságtartásra
Jaj, úgy élvezem én…!
Újra virágozhat a fitneszüzlet

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.